Η υπόθεση του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη και οι καταγγελίες σε βάρος του για βιασμό και σωματική κακοποίηση από την κολλητή του Νίκου Ανδρουλάκη και κορυφαίο στέλεχος του σημερινού ΠΑΣΟΚ δικηγόρο Ελένη Χρονοπούλου έχουν επαναφέρει στην επιφάνεια και το αντίστοιχο θέμα που αφορά τον ίδιο τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Ένα θέμα που δεν είναι τωρινό αλλά είναι ξεχασμένο και θαμμένο σκόπιμα εδώ και πάρα πολύ καιρό. Όσο και να θέλουν όμως να το κρατήσουν οι διάφοροι προστάτες και άλλοι μεγαλοπαράγοντες κάτω από το χαλί και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αυτό δεν γίνεται πια.

Είναι το θέμα με τις καταγγελίες και αποκαλύψεις για την κακοποίηση και τον τους ξυλοδαρμούς που έκανε σε κατά καιρούς διάφορες γκόμενες του ο Νίκος Ανδρουλάκης μεταξύ των οποίων είναι και κάποιες επώνυμες τόσο από το χώρο της πολιτικής όσο και από τον χώρο των μέσων ενημερώσεις.

Όλα αυτά αφορουν βαριά ποινικά αδικήματα για πολλαπλά κακουργήματα και όχι μόνο για μάι γυναίκα, όπως ο Γεωργούλης αλλά για περισσότερες. Κι αν μέχρι τώρα μπορούσαν ή τους έπαιρνε να κάνουν την πάπια αυτό εξελίσσεται σε ένα δεύτερο παράλληλο τεράστιο σκάνδαλο. Υπάρχει δηλαδή και το παράλληλο σκάνδαλο της συγκάλυψης και της αποσιώπησης των πράξεων αυτών.

Οταν μάλιστα γίνεται τόση φασαρία και τόσος θόρυβος -και δικαιολογημένα- για την περίπτωση του Αλέξη Γεωργούλη όπως και για κάθε άλλον γιατί για τον Νίκο Ανδρουλάκη τηρούνται άλλα μέτρα και άλλα σταθμα;

Κάνει δηλώσεις ο ίδιος και οι παρατρεχάμενοι του για την υπόθεση της Χρονοπούλου κάνει δηλώσεις για τα δημοσιεύματα μας κάνει δηλώσεις για τα πολιτικά στελέχη που τα επικαλούνται και θέτουν ερωτήματα αναμασώντας οι ίδιοι ην καραμέλα περί χυδαιότητας λιπαρότητας και άλλες τέτοιες βλακείες αλλά για την ταμπακιέρα δεν μιλάει.

Δεν οφείλει να πάρει θέση να δώσει απαντήσεις; Ισχύουν ή δεν ισχύουν όλα αυτά; Τον αφορούν ή δεν τον αφορούν; Τα έχει διαπράξει ή δεν τα έχει; Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν διαδικτυακά μηνύματα και φωτογραφίες που αποτελούν τεκμήρια των καταγγελιών για όσα έχει διαπράξει σε βάρος άλλων γυναικών; Έχει καταβληθεί όλο το προηγούμενο διάστημα τεράστια προσπάθεια και με τεράστια ανταλλάγματα υποσχέσεις και υποταγής στα συμφέροντα και τις εντολές των κέντρων εξουσίας για να εξαφανιστούν όλα αυτά τα στοιχεία και να μην υπάρχουν στη δημοσιότητα; Τον κρατάνε είδε τον κρατάνε με αυτά τα στοιχεία και αυτή την προστασία που το πουλάνε και ποιοι; Τον έχουν ή δεν τον έχουν στο χέρι για να τους κάνει όλα τα χατίρια και κυρίως αυτό που έχουμε αποκαλύψει για να βάλει πλάτη να βοηθήσει τον Κούλη τώρα που καταρρέει και να τον στηρίξει για να γίνουν όλα τα βρώμικα παιχνίδια που θέλουν ντόπιοι και ξένοι προστάτες μετά τις εκλογές τόσο στον τομέα της οικονομίας των ιδιωτικοποιήσεων των μεγάλων business αλλά και του ξεπουλήματος των εθνικών θεμάτων; Διότι αυτό είναι πλέον το μεγάλο ζήτημα και έχει φύγει από την στενή ερωτική και σεξουαλική διάσταση στην οποία νομίζουν ορισμένοι ότι περιορίζοντας το θα δώσουν υποβαθμισμένη διάσταση σε όσα συμβαίνουν και σε όσα γίνονται κυρίως στο παρασκήνιο.

Ο κ. Ντογιάκος έχει ευθύνη και υποχρέωση έστω και τώρα να διατάξει αμέσως έρευνα για όλα τα δημοσιεύματα που έχουν υπάρξει από την αρχή έως και σήμερα αναφορικά με τα έργα του Νίκου Ανδρουλάκη είτε τον κατονομάζουν είτε απλώς τον φωτογραφίζουν. Οφείλει να διατάξει κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για να διαπιστωθεί εάν και ποια ποινικά αδικήματα έχουν διαπραχθεί ώστε να ακολουθήσουν τα νόμιμα να ερευνηθεί εάν όντως οι καταγγελίες ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης πριν ακόμα γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ξυλοκοπούσε γυναίκες και στη συνέχεια βρισκόταν σε μεγάλη κόντρα μαζί τους μέχρι να κλείσουν τα στόματα. Να γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί εάν τα τεκμήρια και ντοκουμέντα που έχουν διακινηθεί σε δεκάδες δημοσιογράφους σε προηγούμενο χρονικό διάστημα είναι αυθεντικά από ποιον έχουν προέλθει και για ποιον λόγο και δεν μιλάμε τώρα για την κοροϊδία περί προσωπικών δεδομένων αλλά για τη διάπραξη βαρύτατων κακουργημάτων τα οποία εφόσον είναι έτσι έχουν γίνει μάλιστα και από έναν εν ενεργεία σήμερα πολιτικό αρχηγό.

Όσο η έρευνα αυτή δεν διατάσσεται και δεν διεξάγεται τότε υπάρχει παράλληλα το έγκλημα της συγκάλυψης που παίρνει και ευρύτερο χαρακτήρα γιατί αφορά το δημόσιο συμφέρον και την ίδια τη χώρα και την πατρίδα

Και βεβαίως επιβεβαιώνει από κάθε άποψη την ύπαρξη της κακόποιητικής δράσης του κ.  Ανδρουλάκη. Αν όλα αυτά στα οποία εμπλέκεται δεν έχουν συμβεί ας βγει να το πει ο ίδιος και αν δεν το πει ο ίδιος ας γίνει λοιπόν αυτή η αυτεπάγγελτη εισαγγελική έρευνα για να διαπιστωθεί ποιος λέει την αλήθεια και ποιος λέει ψέματα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »