Σε lockdown με εντολή Ν.Χαρδαλιά έχει μπει η Μύκονος από χθες και μέχρι τις 26 Ιουλίου ζητώντας από τους τουρίστες που έχουν πληρώσει τεράστια ποσά σε πολλές περιπτώσεις για την διαμονή τους να πρέπει να διασκεδάζουν στα βουβά καθώς στα μέτρα περιλαμβάνεται απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας, από 01:00 ως 06:00 το πρωί, και σε απαγόρευση της μουσικής.

Αυτό απλά θα οδηγήσει σε διασπορά του κορωνοϊού με κυβερνητική εντολή ουσιαστικά γιατί απλά οι Μυκονιάτες επιχειρηματίες “εκστρατεύουν” με σκάφη στα γύρω νησιά!

Έτσι τα πάρτι συνεχίζονται αλλά επί πλωτών μέσων και σε άλλα μέρη. Ήδη όλα τα φουσκωτά ενοικιάστηκαν για Πάρο και Τήνο. Θα πηγαίνουν στις 9 το βράδυ και θα επιστρέφουν στις 6 το πρωί για διασκέδαση.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε ημέρα κάπου 2.000 άτομα θα φεύγουν κάθε απόγευμα από Μύκονο για τα άλλα νησιά.

Οι ξέφρενοι ρυθμοί εξακολουθούν να ηχούν με συνωστισμένους και δυνατή μουσική, σε πλεούμενο αυτή τη φορά. Το βίντεο που αφορά σε παρτι που διεξήχθη σε ιστιοπλοϊκό, το οποιο ξεκίνησε απο το λιμάνι της Μυκόνου και εφτασε στην Ρήνεια και δείχνει την εξέλιξη που έρχεται και θα γενικευθεί.

Και ύστερα η ίδια η κυβέρνηση θα λέει ότι αυξήθηκαν τα κρούσματα στις Κυκλάδες, κάνοντας πως δεν ήξερε.

Η απόφαση για το lockdown της Μυκόνου εν μέσω τουριστικής σεζόν, καταστρέφει τον τουρισμό σε όλη την Ελλάδα μετά και την απειλή την περασμένη Πέμπτη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά για Πάρο, Ίο, Σαντορίνη, Ρέθυμνο και Ηράκλειο Κρήτη.

Η απειλή, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είχε ως αποτέλεσμα να παγώσουν το τελευταίο 48ωρο όλες οι κρατήσεις, με τα μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία του εξωτερικού να κρατούν έκτοτε στάση αναμονής προς τη χώρα.

Η ίδια η Μύκονος «τελείωσε» τουριστικά για το 2021: Οι ακυρώσεις πλέον αφορούν και όλο τον Αύγουστο! Κανείς τουρίστας δεν πάει σε ένα μέρος που έχει lockdown!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »