Και ενοχλήθηκαν κατά τα άλλα με την κίνηση της Ρωσίας να τοποθετήσει πυρηνικά στην Λευκορωσία…

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναπτύξει περίπου 150 πυρηνικά όπλα σε αεροπορικές βάσεις στην Ευρώπη χωρίς καμία επίσημη ανακοίνωση, δήλωσε η Alicia Sanders-Zakre, συντονιστής πολιτικής και έρευνας για τη Διεθνή Εκστρατεία για την Κατάργηση των Πυρηνικών Όπλων (ICAN)

Πλέον, τα ρωσικά ΜΜΕ έδειξαν χάρτες που δείχνουν το πως οι ΗΠΑ θέλουν να βάλουν «φωτια» Γ’ Παγκοσμίου πολέμου στον πλανήτη!!!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ:

«Οι ΗΠΑ ξόδεψαν 83 χιλιάδες δολάρια κάθε λεπτό για πυρηνικά όπλα το 2022, διατηρώντας παράλληλα ατομικές κεφαλές στην Ευρώπη, -σύμφωνα με μια ομάδα εκστρατείας πυρηνικού αφοπλισμού που δηλώνει ότι το οπλοστάσιο, είναι διασκορπισμένο σε πολλές Αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις σε πέντε Ευρωπαϊκές χώρες.

Οι ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες της Κοινωνίας των Πολιτών εκτιμούν ότι υπάρχουν περίπου 100 έως 150 κεφαλές τοποθετημένες σε αυτές τις χώρες,- στις αεροπορικές  βάσεις των ΗΠΑ.

Αυτή είναι μια “Δεξαμενή Σκέψης” που συνεργάζεται στενά με τα Ηνωμένα Έθνη για την προώθηση της Συνθήκης απαγόρευσης των πυρηνικών όπλων του ΟΗΕ, -την διεθνή εκστρατεία για την κατάργηση των πυρηνικών όπλων με έδρα την Γενεύη.

Τώρα, αποκαλύπτουν ότι οι ΗΠΑ έχουν τα πυρηνικά τους  όπλα τοποθετημένα στην Ευρώπη, συγκεκριμένα στο Βέλγιο, στην Γερμανία, την Ιταλία, την Ολλανδία και Τουρκία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »