Αφορμή για το παρών άρθρο ήταν τα λόγια του πρώην προέδρου και πρωθυπουργού της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ που δήλωσε (bankingnews): «Η Ρωσική Ομοσπονδία δεν πολεμά την Ουκρανία, το ημι-ναζιστικό ή ναζιστικό καθεστώς. Η χώρα μας πολεμά το ΝΑΤΟ που έχει ένα στρατό 3,6 εκατ. στρατιωτών. Συμμετέχουν σε αυτόν τον υβριδικό πόλεμο και πλέον δεν το κρύβουν».

Από το 2019 έχω μιλήσει εκτεταμένα και συγγράψει ότι ο πλανήτης έχει μπει στα πρόθυρα ενός προσχεδιασμένου Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου που στα τελικά του στάδια θα έχει και χρήση πυρηνικών (δείτε το βιβλίο μου «Σιωνισμός και ο προ των Πυλών Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος», εκδόσεις Αγαθός Λόγος, 2019). Τελικός στόχος της σιωνιστικής Πενταρχίας του σκότους είναι η ραγδαία μείωση του πληθυσμού της γης και η ίδρυση της παγκόσμιας Εβραϊκής δικτατορικής κυβέρνησης.

Μέσα στο έτος 2023 το οποίο διανύουμε, τα διεθνικά γεγονότα, οι καταστάσεις και οι περιφερειακές και οι υπερτοπικές εξελίξεις πλέον έχουν ήδη γίνει φανερά, ζωντανά, φρικτά και καθημερινά φαινόμενα και ειδήσεις που τρέχουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες και ρυθμούς: Είτε αυτά τα φαινόμενα είναι ορατά είτε είναι αθέατα είτε αυτά τα γεγονότα είναι σε έξαρση είτε βρίσκονται σε υποβόσκουσα και σε λανθάνουσα κατάσταση. Πια, ο κόσμος βρίσκεται πάνω σε φανερές και κρυφές φωτιές και φλόγες που συνεχώς επεκτείνονται.

Ο πλανήτης ήδη βιώνει τις φάσεις και τα γεγονότα του ακήρυχτου Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.  Αυτό που ξεκίνησε «σιωπηρά» στην Ουκρανία θα επεκταθεί και στον υπόλοιπο κόσμο. Εάν κάποιος ερευνήσει και μελετήσει σε βάθος τα σχέδια, τις ρήσεις, τα γραπτά, τις φανερές κινήσεις και τις μεθοδεύσεις της παγανιστικής Πενταρχίας του σκότους, είναι απολύτως βέβαιος ότι ο πλανήτης μας οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον επίγειο παγκόσμιο αρμαγεδδώνα.

Για τον ακήρυχτο πόλεμο Ρωσίας – Δύσης ο Β. Πούτιν είπε σε μια περίσταση: «Η Ρωσία θα αναγκαστεί να αντιδράσει αν η συλλογική Δύση αρχίσει να χρησιμοποιεί όπλα με πυρηνικό στοιχείο.. Θα απαντήσουμε στην Βρετανία αν παραδώσει βλήματα απεμπλουτισμένου ουρανίου στην Ουκρανία». Για να προσθέσει εισέτι ο ΥΠΕΞ της Ρωσίας Σ. Λαβρόφ: «Θα λάβουμε μέτρα γιατί οι δυτικοί αντίπαλοι διεξάγουν υβριδικό πόλεμο.. Χωρίς την εμπλοκή της Δύσης, ο πόλεμος θα είχε ήδη τελειώσει».

Εισέτι, για τον σε εξέλιξη και ακήρυχτο πόλεμο Ρωσίας – Δύσης ο Ντ. Μεντβέντεφ δήλωσε: «Ο δυτικός κόσμος μάχεται με τους πολίτες της χώρας μας. Η Δύση μισεί το λαό μας. Δεν πρόκειται μόνο για κάποιους αξιωματούχους της κυβέρνησης. Μας μισούν όλους και δεν πρέπει να τους το συγχωρήσουμε..  το Κίεβο να ζυγίσει πολύ προσεκτικά εάν θα χρησιμοποιήσει τις οβίδες απεμπλουτισμένου ουρανίου που θα στείλει η Μ. Βρετανία».

Μετά την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία, τον Φεβρουάριο του 2022, τα διεθνή γεωστρατηγικά πράγματα και οι παγκόσμιες διεθνικές εξελίξεις έχουν πάρει την ανέκκλητη πορεία τους, έτσι όπως τα έχουν σχεδιάσει μέσα στις παγανιστικές στοές και τα υλοποιούν βήμα-βήμα τα τέκνα της αυτό-κατάρας. Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία είναι η «αυλαία» ή αποτελεί το εναρκτήριο στρατιωτικό «λάκτισμα» του ακήρυχτου Γ΄ΠΠ. Έκτοτε, η γεωστρατηγική κλεψύδρα της οικουμένης κυλάει αντίστροφα.

Πάρα πολλοί είναι αυτοί που λαθεμένα θεωρούν ή πιστεύουν ότι αυτό που άρχισε στην Ουκρανία θα σταματήσει. Όμως όλοι αυτοί λογαριάζουν χωρίς τον παγκόσμιο ξενοδόχο. Και αυτός ο πλανητάρχης «ξενοδόχος» έχει και όνομα: Οικογένεια Ρότσιλντ. Η ουσία με μια και φράση: Οι εωσφοριστές Ρότσιλντ πολεμούν τον Ορθόδοξο Πούτιν για να πετύχουν το αμοιβαίο και βέβαιο παγκόσμιο ολοκαύτωμα και την ραγδαία μείωση του πληθυσμού της γης.

Οι κοσμοκράτορες Ρότσιλντ επιμελώς, αφανώς, αοράτως, από τα παρασκήνια, με άτεγκτο τρόπο, με σατανικές μεθοδεύσεις, χωρίς κανένα απολύτως ίχνος οίκτου, με μηδενικό ανθρώπινο έλεος, με δίστομη μάχαιρα, με κάθε δυνατό και «φιλάνθρωπο» μέσο και με κάθε κανάλι και ιμάντα ελέγχουν, ποδοπατούν και κυβερνούν όλους τους ηγέτες και τις κυβερνήσεις της συλλογικής Δύσης. Όλους ανεξαιρέτως τους προσκυνημένους «ηγέτες» τους έχουν στο τσεπάκι τους οι Ρότσιλντ. Ένας είναι ο αντίπαλός τους: Ο Βλαδίμηρος Πούτιν.

Οι σιωνιστές Ρότσιλντ πολεμούν υπογείως, λυσσωδώς και αριστοτεχνικά τον Ρώσο πρόεδρο διαμέσου των ανά την οικουμένη παρένθετων ανδρείκελων και πιονιών και μαριονετών και οσφυοκαμπτών που έχουν οι ίδιοι στις διάφορες «λίστες» τους και στην δούλεψή τους. Και προσοχή: Οι διεθνείς σιωνιστές δεν πολεμούν τον Πούτιν είτε για να τον σκοτώσουν είτε για να τον δικάσουν σε διεθνή δικαστήρια είτε για να κατακτήσουν την χώρα του Ρωσία είτε, κλπ. Όχι. Ούτε λόγος.

Ένας είναι ο υπέρτατος στόχος που έχουν οι Ρότσιλντ, πάνω στον οποίο οι ίδιοι κινούνται με γεωστρατηγικό «μοιρογνωμόνιο», με δαιμονικό «διαβήτη» και με συστηματικό τρόπο, πάντοτε υπογείως, με κάθε σατανική σκευωρία, με κάθε λογής γεωοικονομικό εύρημα, με γεωπολιτικό δόλο και με αμέτρητα παρένθετα ανθρωπάρια ανά την υφήλιο: Να αφήσουν οι Ρότσιλντ στα χέρια του Β. Πούτιν μια και μόνον επιλογή: Το πάτημα των «κόκκινων» κουμπιών!

Μετάφραση: Να διαπράξουν, δηλαδή, οι δολίως κρυμμένοι και ηθικοί αυτουργοί Ρότσιλντ, με δεύτερο «παρένθετο» πρόσωπο τον πρόεδρο Πούτιν ή, δηλαδή, δια του φανερού και έτερου και χωρίς δική του επιλογή και «παρτενέρ» τους, το παγκόσμιο πυρηνικό «ταγκό-ολοκαύτωμα». Και αφού πλέον κανείς στη γη δεν μπορεί ή είναι σε θέση να σταματήσει το «αφεντικό» της συλλογικής Δύσης, που είναι η οικογένεια Ρότσιλντ, ο προσχεδιασμένος επίγειος αρμαγεδδών θα λάβει εν τέλει χώρα. Θα συμβεί.

Κατά συνέπεια, δεν είναι καθόλου τυχαίο ή μια απλή συγκυριακή σύμπτωση το γεγονός ότι η «υπεραγορά» και «παραμάγαζο» των Ρότσιλντ, που λέγεται «συλλογική Δύση», κυνηγάει τον Ρώσο πρόεδρο με κάθε μέσο, τρόπο, εφεύρημα, μέθοδο, διάσταση, χώρο και επίπεδο. Έτσι έφτασαν τα απανταχού σιωνιστικά τέκνα των «πεφωτισμένων» Ρότσιλντ και στο ακραίο σημείο να εκδώσουν μέχρι και ένταλμα σύλληψης του Πούτιν! Είναι όντως άπαιχτοι οι σκοτεινοί σατανάδες.

Όπως ήταν επόμενο, ο κόσμος πήρε μια ακόμη επιπλέον γεωδικαστική φωτιά και οι τίτλοι και οι υπότιτλοι των ΜΜΕ είναι χαρακτηριστικοί. Διαβάστε: «Ένταλμα σύλληψης του Β. Πούτιν από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο! Μπορεί να συλληφθεί ο Β. Πούτιν και να οδηγηθεί στην Χάγη; Τι προβλέπεται». Τ.Μπάιντεν: «Δικαιολογημένο το ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν». Κλιμάκωση: Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Α. Μπλίνκεν ζήτησε από 123 χώρες «να συλλάβουν τον Β. Πούτιν αν εμφανιστεί στο έδαφός τους».

Ντ. Μεντβέντεφ: «Σύλληψη του Β. Πούτιν από μία χώρα σημαίνει κήρυξη πολέμου κατά της Ρωσίας και θα την χτυπήσουμε.. Αποφάσισαν να δικάσουν τον πρόεδρο πυρηνικής δύναμης.. Είναι πολύ πιθανό να φανταστεί κανείς τη στοχευμένη χρήση ενός υπερηχητικού Onyx στο δικαστήριο της Χάγης.. Θα στείλουμε πυραύλους στο γερμανικό κοινοβούλιο αν συλλάβετε τον Πούτιν».

Τα διεθνικά πράγματα πήραν μια ακόμη επιπρόσθετη διαφορετική γεωστρατηγική χροιά και γεωπολιτική κατεύθυνση μετά και την πρόσφατη τριήμερη επίσημη επίσκεψη του κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ στη Ρωσία. Η Κίνα διακριτικά και σταθερά στηρίζει τη Ρωσία και τις επιλογές της. Στη συνάντηση του κινέζου Σι με τον Ρώσο Βλαδίμηρο το κλίμα ήταν συγκρατημένα πανηγυρικό. Ο Σι Τζινπίνγκ αποκάλεσε τον Βλαντίμιρ Πούτιν «φίλο του», ενώ ο ίδιος τόνισε ότι «η Κίνα είναι έτοιμη να σταθεί στο πλευρό της Ρωσίας».

Πέραν αυτών, οι συμφωνίες που υπέγραψαν Β. Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ στην Μόσχα όντως αλλάζουν την παγκόσμια τάξη πραγμάτων. Κατά μια μορφή και ισχυρή επίσης έννοια, οι δύο υπερδυνάμεις μετατρέπονται σε ενιαίο «υπερ-μπλοκ» για να αντιμετωπίσουν ΗΠΑ-Δύση. Δεν είναι τυχαίο το ότι ο πρόεδρος της Κίνας είχε αναφέρει ενωρίτερα στο δικό του κοινοβούλιο ότι ο στρατός και ο λαός πρέπει να είναι πλήρως προετοιμασμένοι για έναν πόλεμο μεγάλης κλίμακας.

Ο πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ είπε ευθέως στους κοινοβουλευτικούς της Κίνας: «Ετοιμαζόμαστε για πόλεμο» ενώ, επιπροσθέτως, είπε και στους στρατηγούς του «να πολεμήσουν γενναία.. Θα προχωρήσουμε νικηφόρα». Με τον Mαρκ Μάιλι, τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ να τονίζει: «Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν ταυτόχρονα σε έναν πόλεμο Ρωσία και Κίνα.. Πρέπει να παραμείνουμε το ισχυρότερο έθνος του πλανήτη για να μη γίνει Γ’ ΠΠ»..

Και μέσα σε αυτή την παγκόσμια αναστάτωση και έτι περαιτέρω, η πολεμική στάση της Δύσης με τη Ρωσία έγινε ακόμη πιο συγκρουσιακή. Η Φινλανδία έγινε το 31ο μέλος του ΝΑΤΟ. Ρωσία και ΝΑΤΟ απέκτησαν ακόμη 1.300 χλμ. κοινών συνόρων. Τα χιλιόμετρα των συνόρων που μοιράζονται κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ με Ρωσία σχεδόν διπλασιάστηκαν. Γεγονός που αποτελεί μια πολύ μεγάλη γεωστρατηγική και τροχιοδεικτική αλλαγή. Με τη Ρωσία να αντιδρά οργισμένα: «Το ΝΑΤΟ εκμεταλλεύεται το φινλανδικό έδαφος». Κλπ.

Προσέτι, οι παγκόσμιες αλλαγές δεν περιορίζονται μόνον στο γεωστρατηγικό επίπεδο και σχέσεις. Υπάρχουν και άλλες ακόμη παράλληλες και γίγα ανατροπές που λαμβάνουν χώρα και στο γεωχρηματοοικονομικό επίπεδο. Λόγου χάρη, η Βραζιλία και Κίνα εγκαταλείπουν το δολάριο. Μετά την Σ. Αραβία, οι ΗΠΑ δέχονται ένα νέο γεωπολιτικό πλήγμα. Η 1η και η 6η οικονομία του πλανήτη θα συναλλάσσονται με τα εθνικά τους νομίσματα.

Με το σιωνιστικό CNN να προετοιμάζει τους Αμερικανούς τόσο για την εκθρόνιση του δολαρίου όσο  επίσης και για ένα παγκόσμιο κραχ. CNN: «Οι μέρες του πετροδολαρίου είναι μετρημένες.. Πολλές χώρες θέλουν να αποδολαριοποιηθούν». Από μόνο του αυτό το γεγονός αποτελεί μια ακόμη γιγάντια διεθνική ανατροπή και σημείο αναφοράς που ήδη έχει διάχυση και ασύλληπτες γεωοικονομικές συνέπειες σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Πολλοί παγκοσμίως αναφέρουν ότι πλησιάζει ένα γεωπολιτικό τσουνάμι και ότι η Ρωσία «εξαλείφει την κυριαρχία των ΗΠΑ» με την απόλυτη στήριξη και την βοήθεια της Κίνας. Αρκετοί, επίσης, είναι οι αναλυτές που κάνουν λόγο για κοσμοϊστορικές εξελίξεις όσο, ομοίως, και για την σημερινή παγκόσμια «φυλακή χρέους» από το δολάριο και πως έρχεται μια νέα παγκόσμια γεωνομισματική τάξη μέσα από το αντιαμερικανικό «μπλοκ» των BRICS (Ρωσία, Κίνα, κλπ).

Δεν είναι τυχαία τα ιδιαζόντως επιθετικά λόγια του Β. Πούτιν που καταφέρθηκε κατά των ΗΠΑ και της ΕΕ λέγοντας: «Τυπώσατε 8,4 τρισ. δολάρια και ευρώ χωρίς αντίκρισμα και τώρα ήρθε η καταστροφή.. Τυπώθηκε σε 2 χρόνια όσο χρήμα είχε τυπωθεί τα προηγούμενα 40 χρόνια». Αυτές είναι πράγματι πολύ βαριές κατηγορίες εκ μέρους του προέδρου της Ρωσίας όσο επίσης και τρομακτικές και κυλιόμενες διεθνείς πραγματικότητες που θα έχουν συντριπτικά αποτελέσματα μέσα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και εξελίξεις.

Έτι, ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, πρόσφατα ανέφερε ότι «δεν βλέπουμε κάποια ένδειξη ότι ο πρόεδρος Πούτιν προετοιμάζεται για ειρήνη». Αυτό που βλέπουμε είναι το αντίθετο, «προετοιμάζεται για περισσότερο πόλεμο, για νέες επιθέσεις». Με τον N. Μεντβέντεφ να απαντά και είναι για μια ακόμη φορά σκληρός και κάθετος: «Αυτοί οι “ειρηνευτές” (του ΝΑΤΟ) πρέπει να καταστραφούν ανελέητα.. Είναι νόμιμοι στόχοι για τον ρωσικό στρατό.. Είναι στρατιώτες του εχθρού.. να είναι έτοιμοι για μία μεγάλη σειρά από φέρετρα».

Πλέον, πολλά διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι «πάμε σε Γ΄ΠΠ» και ότι «ο ΟΗΕ βρίσκεται ένα βήμα πριν στείλει Κυανόκρανους στην Ουκρανία». Πολλοί ανώτατοι παράγοντες του ΟΗΕ τονίζουν ρητώς ότι «υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να ξεσπάσει στο άμεσο διάστημα παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος» και ότι αυτό δεν είναι μπλόφα. Ο πρεσβευτής της Ουκρανίας στον ΟΗΕ, S. Kyslytsya, τόνισε ότι το Κρεμλίνο είναι «έτοιμο να εξαπολύσει στον κόσμο μια πυρηνική αποκάλυψη». Ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ, V. Nebenzya, προειδοποιεί ότι «δεν μπορεί να υπάρχουν νικητές σε έναν πυρηνικό πόλεμο».

Για τον ακήρυχτο Γ’ ΠΠ, ο πρόεδρος Σερβίας Α. Βούτσιτς είπε: «Βρισκόμαστε στα πρόθυρα του Τρίτου Παγκόσμιου». Ο πρόεδρος της Συρίας Άσαντ σε συνέντευξή του τόνισε: «Έχει αρχίσει ο Γ΄ΠΠ αλλά όχι με την κλασική του μορφή». Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν τόνισε: «Είναι κοντά ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος.. Δεν είναι υπερβολή!». Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας A. Λουκασένκο προειδοποίησε: «Η απάντηση της Ρωσίας στη χρήση απεμπλουτισμένου ουρανίου θα είναι πυρηνική».

Πέραν αυτών, ο Ρώσος υφυπουργός των Εξωτερικών  Σ. Ριάμπκοφ δήλωσε: «Οδηγούμαστε σε έναν de-facto πυρηνικό πόλεμο». Η Ρωσική κρατική τηλεόραση είπε και ξαναείπε: «Να είστε έτοιμοι, ο πυρηνικός πόλεμος μπορεί να ξεσπάσει ανά πάσα στιγμή». Ο A. Αντώνοφ, πρέσβης Ρωσίας στις ΗΠΑ το έθεσε απλά και ευθέως: «ΗΠΑ και Δύση το αποφάσισαν.. Στα πρόθυρα πυρηνικού αρμαγεδδώνα η ανθρωπότητα». Κλπ.

Κλείνοντας και για να μην γράφω τις δικές μου σκέψεις, «πλάνες» και συμπεράσματα, «δίνω» άμεσα το πληκτρολόγιό μου στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, τον Ντόναλντ Τραμπ, να σας τα πει αυτός ο ίδιος καλύτερα, κατά λέξη και πιο έγκυρα: «Οι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ μπορεί να μην γίνουν τον επόμενο χρόνο μιας και είναι πιθανό να βρισκόμαστε στον Γ’ ΠΠ.. Μια τέτοια σύγκρουση θα έκανε τους 2 προηγούμενους πολέμους να φαίνονται νάνοι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You missed

Άσχετα εάν κάποιος θεωρεί τον Άρμστρονγκ, ως αξιόπιστο αναλυτή ή όχι καθώς βαρύνεται με πολλές κατηγορίες ακόμη και για απάτες, εντούτοις αυτά που λέει έχουν μια συγκεκριμένη συνάφεια με την σημερινή οικονομική πραγματικότητα. Σε ερώτηση εάν η αμερικανική κυβέρνηση θα μπορούσε να χρεωκοπήσει εάν οι χώρες σε όλο τον κόσμο να σταματήσουν να το αγοράζουν απάντησε: «Νομίζω ότι οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να χρεωκοπήσουν από το 2025 και μετά , αλλά πιθανότατα ταυτό θα γίνει ο 2027. Δεν είναι όμως μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες. Η Ευρώπη βρίσκεται στην ίδια βάρκα. Το ίδιο και η Ιαπωνία. Γι’ αυτό χρειάζονται πόλεμο. Νομίζουν ότι πηγαίνοντας σε πόλεμο, αυτή είναι η καλύτερη δικαιολογία για την αθέτηση του χρέους. Απλώς δεν θα πληρώσουν την Κίνα. Αν προσπαθήσουν να πουλήσουν το χρέος τους – καλή τύχη. Δεν το εξαργυρώνουμε. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ευρώπη. Έτσι, μόλις συμβεί αυτό, μπαίνεις σε πόλεμο, αυτή είναι η δικαιολογία τους για να καταρρεύσει όλο αυτό το χρέος, το οποίο πλήττει τις συντάξεις κ.λπ. Τότε θα μπορέσουν να κατηγορήσουν τον Πούτιν. Είναι το ίδιο πράγμα που έκανε ο Μπάιντεν όταν είπε ότι ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ είναι αποτελέσματα του Πούτιν. Στη συνέχεια, με όλο το CBDC (το ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας) το ΔΝΤ έχει ήδη ολοκληρώσει το ψηφιακό του νόμισμα και θέλουν αυτό να αντικαταστήσει το δολάριο ως αποθεματικό νόμισμα για όλο τον κόσμο. . . Αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν απεγνωσμένα να κρατηθούν στην εξουσία. Κανείς δεν θέλει να τα παρατήσει». Σε ερώτηση τι πρέπει να κάνει τώρα ο απλός άνθρωπος ο Άρμστρονγκ είπε με : «Νομίζω ότι χρειάζεστε, με ασφάλεια, προμήθεια τροφίμων δύο ετών. . . .Αυτό έχω. Δεν είναι μόνο ότι οι τιμές θα ανέβουν, αλλά κυρίως επειδή θα υπάρξουν ελλείψεις. Τότε, δεν ξέρετε τι θα κάνουν με το νόμισμα. . . . Θα κάνουν ό,τι πρέπει για να επιβιώσουν. Αυτό κάνουν πάντα οι κυβερνήσεις». Ο Άρμστρονγκ έχει πει εδώ και καιρό ότι οι άνθρωποι θα αγοράζουν χρυσό και ασήμι όταν η πίστη στην κυβέρνηση καταρρεύσει. Αυτό ακριβώς βλέπει ο Άρμστρονγκ σε όλο τον κόσμο σήμερα. Ο χρυσός αναπηδά γύρω από το επίπεδο των 2.300 δολαρίων και ο Άρμστρονγκ βλέπει “ένα νέο ράλι χρυσού και αργύρου έρχεται σύντομα”. Πιο συγκεκριμένα η τιμή του χρυσού από τα 1.200 περίπου δολάρια η ουγγιά που ήταν το 2016 έχει φτάσει πλέον να διαπραγματεύεται στα 2.400$ και αυτό με συνεχείς τάσεις ανόδου. Ο πόλεμος έρχεται επίσης αργά αλλά σταθερά με την ανακοίνωση ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Όταν ξεκινήσει ο επόμενος πόλεμος, ο Άρμστρονγκ προειδοποιεί: «Θα πρέπει να παρακολουθείτε την τράπεζα γιατί τα μακροπρόθεσμα επιτόκια θα αυξηθούν. Κανείς δεν θα θέλει να αγοράσει κρατικό χρέος». Ο Άρμστρονγκ προβλέπει επίσης μια μεγάλη στροφή στις 7 Μαΐου της επόμενης εβδομάδας. Ο Άρμστρονγκ προβλέπει ότι μια ύφεση θα ξεκινήσει τότε και θα συνεχιστεί μέχρι το 2028. Το ΑΕΠ θα συνεχίσει να μειώνεται και ο πληθωρισμός θα συνεχίσει να αυξάνεται. Βέβαια ο ίδιος είχε προχωρήσει και σε άλλες προβλέψεις στο παρελθόν οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν,. Άσχετα όμως από τις ημερομηνίες το γενικότερο πλαίσιο με το αμερικανικό χρέος και κατά το πόσο αυτό συνδέεται με την κατάσταση στις σχέσεις ΗΠΑ και Ρωσίας αλλά και το ψηφιακό νόμισμα δεν μπορεί να απορριφθεί ως μη ρεαλιστικό.

Translate »