O εν Ευβοία Όσιος Δαβίδ, αυτός που στην μονή του λειτουργούσε ο Όσιος Ιάκωβος Τσαλίκης, είπε :

«Όστις τον κόσμον εμίσησεν, ούτος τας παγίδας του εχθρού διέφυγε» (Όποιος μίσησε τον κόσμο, ξεγλίστρησε από τις παγίδες του διαβόλου) και ο γ.Γαβριήλ, νυν ηγούμενος της μονής κατηχεί : «δεν θα κοιτάτε τι λέει ο κόσμος αλλά τι λέει ο Θεός, τι θα πει ο Θεός»! (https://www.ekklisiaonline.gr/eipan/de-tha-kitate-ti-lei-o-kosmos-alla-ti-lei-o-theos-ti-tha-pi-o-theos/ )

Έγραφα λοιπόν στο προηγούμενο άρθρο (www.triklopodia.gr/bas_4-bad-σπένσερ-και-οι-λοιποί-γελαδάρηδες-τ/ ) ότι δεν μπορώ να πιστέψω ότι αντιλαμβάνομαι καλύτερα τον Θείον Λόγον από αυτούς που είναι ΧΡΙΣΜΕΝΟΙ για να κατηχούν τον κόσμο και να πορευθούν μαθητεύοντες πάντα τα έθνη.

Ας μην παρεξηγηθεί λοιπόν ο “Βουκεφάλας” που τον αναφέρω έτσι, όχι φυσιογνωμικά αλλά γιατί δείχνει να μην έχει καταλάβει τίποτα από το λειτούργημά του και αποδεικνύει ότι έχει λιγότερο μυαλό από τον Βουκεφάλα. Πως είπατε; Είναι προδότης της Πίστεως; πιπέρι στο στόμα σας, πλανημένος είναι γιατί νόμισε ότι φόρεσε ένα χρυσό καπέλο και χρυσά ρούχα και κράτησε μια χρυσή αγιαστούρα και έγινε “άγιος” και σεβασμιώτατος. Το πέρασε για Απόκριες. Αν είχε διαβάσει τον μακαριστό γ.Φιλόθεο Ζερβάκο, έναν άγιο λειτουργό, τι έκανε στους τότε επισκόπους (www.triklopodia.gr/ὁ-εὐτελισμὸς-τοῦ-ἐπισκοπικοῦ-ἀξιώ/ ) κυρίως όμως τι έγραψε σε δημόσια επιστολή προς τότε μητροπολίτη :

«Ἐάν οἱ Ὀρθόδοξοι Χριστιανοί ἀκολουθοῦσαν κατά γράμμα σε όλα τούς πατριάρχες καί ἐπισκόπους Ἀπολιναρίους, Μακεδονίους, Εὐτυχεῖς, Διοσκόρους, Σαββελίους, Σεβήρους, Εὐσεβίους καί πολλούς ἄλλους καί δεχόνταν τά φρονήματά τους, οὔτε Ἐκκλησία οὔτε καί ὀρθόδοξος χριστιανός θά ὑπῆρχε!»

Ο ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ. Αν τον ακούσετε (αν αντέχετε) όλο περί κόσμου χλιμιντρίζει (γιατί αυτό δεν είναι ομιλία που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους – ούτε διαολοταλιμπάν δεν μιλάνε έτσι), όλο “διατάζει” να υποταχθούμε στον “κόσμο” και στους “κοσμικούς” άρχοντες, δηλαδή στους εντολείς του σατανά και αφέντες του.

ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ, ΤΟΣΟ ΑΓΝΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙ ΧΡΙΣΤΟΥ;

Όπως δε λέει η αείμνηστη Βίκυ Μοσχολιού (κάτω-κάτω το video) ή τα πιστεύουμε τα βιβλία της Πίστεως ή δεν τα πιστεύουμε!

Πριν ρωτήσεις πρόστυχα αν έχουμε να κρύψουμε κάτι, ρώτα ρε Βουκεφάλα τον εντολέα σου πρωθυπΟΥργο γιατί κρύβει τις μπομπές του και θάβει κάθε δικαστική έρευνα για τις βρωμιές που τον αναμειγνύουν. (www.triklopodia.gr/τι-φοβάσαι-αν-σε-παρακολουθήσουν-θα/ ) Για παιδεραστίες, παρακολουθήσεις, κλεψιές και πάει λέγοντας. Ή να ρωτήσω, εσύ τί έκρυβες όταν είχες πραγματική μητρόπολη (πριν τη σημερινή βίρτσουαλ) και λάκισες για να μην βγούνε; Τί έκρυβες, κρυψίνου; Να τα θυμηθούμε; Τριανταφυλόπουλε και Χίε, ανοίξτε τα κιτάπια! Εκείνα για τις σχέσεις σου με νονούς σπείρας προστασίας, τα θυμάσαι; Γιατί κρύφτηκες; ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ; και ο Εισαγγελάτος γιατί δεν σε ρώτησε; Μόνο τα καλά και βολεύοντα; (https://www.e-synews.gr/2022/02/06/to-skandalo-toys-quot-nonoys-quot-tis-zakynthoy-paraitisi-chrysostomoy/ – https://www.thebest.gr/article/85282- – https://roides.wordpress.com/2022/09/04/4-9-22/ ). Εκείνα με την βίλα-οικόπεδο γιατί τα έκρυβες; (http://www.archbishopspyridon.gr/spyridon_2005/add_kalam-meliton_08mar05.html )

Για την προώθηση του σοδομισμού θα μας πεις κάτι ή και δω έχεις να κρύψεις κάτι; Δεν είσαι pride? Τις μ@λ@κίες σου όπως “δεν μένει μια γυναίκα έγκυος από βιασμό”ή “δεν κάθεται μία γυναίκα να βιαστεί χωρίς να το θέλει” τις θυμάσαι νυν Τιποτουλάριε και “αρχι-κουραμπιέ” του μοναχισμού”; Τους φοβερούς όρκους του μοναχισμού, που ορκίστηκες τους θυμάσαι ή να τους γράψω δημόσια να γίνεις χειρότερη ρόμπα; (https://www.protothema.gr/greece/article/1280111/mitropolitis-dodonis-hrusostomos-apo-to-nai-stis-progamiaies-sheseis-sto-den-uparhei-viasmos/ ). Ο μητροπολίτης εμετός, όπως τον ονομάζουν (https://www.oneman.gr/life/den-einai-o-mitropolitis-dodonis-einai-i-grammi-tis-ekklisias/ ).

Προ ημερών, ένας από τους (για μένα) 3 κορυφαίους ορθοδόξους αρθρογράφους-αναλυτές, κάνει σκόνη τον μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών για την άστοχη υπεράσπιση της φατρίας του, του κογκλάβιου των επισκόπων της Ελληνικής ιεραρχίας (https://trelogiannis.blogspot.com/2023/08/blog-post_936.html ). Ας βγει λοιπόν ο μητροπολίτης να πει ότι όσα αναφέρω είναι λάθος!

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΓΙΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ.

ΘΑ ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΘΑΥΜΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΟΚΟΤΕΣ.

Δεν θα αγιάσουν με την ΜΟΥΓΚΑ τους, με το να μη μιλούν, να μην κατηχούν αλλά να διατάζουν!

Ποιοί είστε ρεε; Υποταγμένοι στους άρχοντες του κόσμου, στα τσιράκια του διαβόλου!

Όποιος έχει Χριστό μέσα του (ακούς Βουκεφάλα;;;) δεν σιωπά σαν αρσακειάδα (η σιωπή μου προς απάντησή σας) ούτε καν σκέπτεται τι θα απαντήσει, απλά γιατί ο Χριστός υποσχέθηκε ότι Εκείνος θα απαντά για αυτούς, όταν Τον υπηρετούν!

Βλέπουμε (αλλά δεν ακούμε) τον ΜΟΥΓΓΟ αρχιεπίσκοπο να μην μιλά κι αναλογιζόμαστε μην είναι σαν τους πρώην σοβιετικούς ηγέτες, που τους περιέφεραν ταριχευμένους, μέχρι να μάθουμε ότι πέθαναν, που το ομολογούσαν όταν βρώμιζε το πτώμα τους. ΜΟΥΓΓΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ο χρυσοκαπελαδούρας.

Μαθαίνουμε ότι θα πάρουν ουδέτερη απόφαση για τα τσιπ και τις ταυτότητες. Ούτε Πόντιοι Πιλάτοι! Δηλαδή τις παλαιές αποφάσεις της Ιερής Συνόδου τις αποποιούμαστε; Ούτε ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν κάνει τέτοιες κωλοτούμπες, αρνούμενος τον εαυτό του.

Μα τα ίδια δεν επιχειρούν και στο θέμα του Οικουμενισμού; Παραδομένοι στο σατανικό φρόνημα, που οδηγεί ο “αρχονταρίκης” Δημητριάδος Ιγνάτιος (κλασσική συμπεριφορά αρσακειάδας), αρχίζουν να λένε ότι οι Άγιοι δεν τα είπαν καλά; Ποιοί είστε σεις, που θα κρίνετε τους ήδη κριθέντες από τον Χριστό; Τους ήδη παρεστηκότες του Θρόνου Του! Αυτούς που δεν δέχθηκαν να αλλάξει ΟΥΤΕ ΚΕΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ, όπως άφησε παρακαταθήκη, και το πλήρωσαν με το αίμα τους! Ποιοί είστε σεις που θα αμαυρώσετε έναν Άγιο Μάρκο Ευγενικό, έναν Άγιο Γρηγόριο Παλαμά, έναν Μέγα Φώτιο, έναν Όσιο Θεόδωρο Στουδίτη, έναν Όσιο Μάξιμο Ομολογητή και μιά πλειάδα άλλων πραγματικά αγίων Πατέρων μας;

Σεις είστε αυτοί που δεν υπακούν απλά τον Σατανά αλλά τα βρωμόσκυλά του, κάτι αφιονισμένα αφορεσμένα σκουλήκια. Προσέξτε όμως τι παρότρυνση δίνει ο Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος :

«Και αν ακούσης κάποιον εις τον δρόμον ή εις το μέσον τής αγοράς να βλασφημή τον Θεόν, πλησίασε, επίπληξέ τον, και αν πρέπει να τον δείρης, μη διστάσης· ράπισέ τον εις το πρόσωπον, σύντριψέ του το στόμα, και αγίασε το χέρι σου δια της πληγής που θα του δώσης, και αν σε καταγγείλουν μερικοί και σε σύρουν εις το δικαστήριον, να τους ακολουθήσης· και αν από το δικαστικόν βήμα σου ζητήση ο δικαστής ευθύνας να ειπής με θάρρος, ότι εβλασφήμησε τον βασιλέα των αγγέλων. Διότι εάν πρέπει να τιμωρούνται αυτοι που βλασφημούν τον επίγειον βασιλέα, πολύ περισσότερον πρέπει να τιμωρούνται εκείνοι που βλασφημούν Εκείνον»

Αν τολμά ο “κωφάλαλος” εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ας καλέσει για απολογία τον μεγάλο Ιεράρχη. Απλά θα έχει πρόβλημα να του στείλει την κλήση, γιατί μόνο προς τα “κάτω” μπορεί, προς τα “πάνω” αδυνατεί να μιλήσει.

Όπως λέει ο Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς τρία είναι τα είδη της αθεϊας :

«στό 1ο ανήκουν οί κατ’ έξοχήν άθεοι, όσοι, δηλαδή, δέν πιστεύουν στήν ύπαρξη του Θεού,

στό 2ο ανήκουν οί αίρετικοί πού διαστρέφουν τα του Θεού… και

στό 3ο όσοι κινούμενοι υπό «ανευλαβούς ευλαβείας». Σιωπούν, και δεν ομιλούν για την διαστροφή των δογμάτων τής Eκκλησίας. Η σιωπή όταν το κινδυνευόμενον είναι η Πίστις, είναι το τρίτο είδος αθείας».

Στο τρίτο ανήκετε; Γι αυτό ο Ιερός Χρυσόστομος εντέλει : «Ὅταν οἱ Θεῖοι νόμοι ὑβρίζονται καί ἐμεῖς διατελοῦμε ἐν σιγῇ καί ἀδιαφορία, τότε, ἡ κόλαση μᾶς περιμένει».

Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών θα πεις κάτι; Εσύ αρχιοικουμενιστή Δημητριάδας Ιγνάτιε;

Μπαααα, εεε; Η σιωπή σας προς απάντηση όλων όσων σας ξεφωνίζουμε; Η τρυπούλα καλά;

ΥΓ-Την προηγούμενη φορά σας έδωσα γυμναστικές ασκήσεις, σήμερα έχει μαγειρική το πρόγραμμα. Μάθετε να φτιάχνετε αυγά μάτια >

https://www.brighteon.com/b7495d7e-a34a-495b-a5e0-10a39835265a

Ας δούμε όμως τι είπε και η αείμνηστη Βίκυ Μοσχολιού για τις ταυτότητες >

https://www.brighteon.com/f2d79a7a-b319-4237-abdb-f4f287d34660

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »