Ανατινάχθηκε παγιδευμένο με 200 gr TNT αγαλματίδιο που του πρόσφερε μια κοπέλα! BINTEO ΦΩΤΟ: αυτή είναι η τρομοκράτης! ”Δαλιδά” στην Αγία Πετρούπολη….; Συνελήφθηκε και ανακρίνεται.

Πρακτόρικο θρίλερ στην Αγία Πετρούπολη. Δολοφονήθηκε σε τρομοκρατική επίθεση ο στρατιωτικός διοικητής, πολεμικός ανταποκριτής Vladlen Tatarsky σε έκρηξη σε ένα καφέ. Ανατινάχθηκε παγιδευμένο αγαλματίδιο του που του πρόσφερε μια κοπέλα που εμφανίστηκε ως θαυμάστριά του καλλιτέχνης. Η τρομοκράτης που παγίδευσε με το παγιδευμένο ομοίωμα του τον Vladlen Tatarsky είναι μια από τους τραυματίες που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στην St. Petersburg αναφέρουν τώρα κάποιες πηγές που όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από το όλο ρεπορτάζ .

 

μεταφέρει το TASS .Άλλα 16 άτομα τραυματίστηκαν. Πρόκειται για στοχευμένη τρομοκρατική επίθεση.
Στο κέντρο της Αγίας Πετρούπολης, έκρηξη σημειώθηκε στο καφέ Street Food Bar No. 1 στο ανάχωμα Universitetskaya. Ο στρατιωτικός διοικητής Vladlen Tatarsky σκοτώθηκε, άλλοι 16 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Αυτό ανέφεραν στο TASS την Κυριακή οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.
Τι έγινε γνωστό για την έκρηξη σε καφετέρια στην Αγία Πετρούπολη

«Υπήρξε μια έκρηξη στο Street Food Bar No. 1 στο Universitetskaya Embankment, σπίτι 25», είπε η πηγή.

Αργότερα έγινε γνωστό ότι ο στρατιωτικός διοικητής Vladlen Tatarsky ήταν θύμα της έκρηξης. Το υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσίας επιβεβαίωσε αυτές τις πληροφορίες.

“Στις 2 Απριλίου 2023, στις 18:13, η αστυνομία της περιοχής Vasileostrovskiy έλαβε πληροφορίες ότι ένα άτομο πέθανε ως αποτέλεσμα του συμβάντος, αποδείχθηκε ότι ήταν ο πολεμικός ανταποκριτής Vladlen Tatarsky. 16 άτομα τραυματίστηκαν, εξετάζονται από ιατρούς», ανέφερε το κέντρο Τύπου. Προηγουμένως είχε αναφερθεί για 15 τραυματίες.

Το υπουργείο Εσωτερικών πρόσθεσε ότι η ηγεσία και ομάδα εργαζομένων της Κεντρικής Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών του Υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσίας αναχώρησαν για τη σκηνή του δράματος. «Η αστυνομία και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Αγίας Πετρούπολης εργάζονται επίσης επί τόπου, τα αίτια και οι συνθήκες του συμβάντος εξακριβώνονται», ανέφερε το υπουργείο.

Την ώρα της έκρηξης κατέρρευσαν τα τζάμια πρόσοψης του καφενείου σε έκταση 15 τετραγωνικών μέτρων. Μ.
Σύμφωνα με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, ένας εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στο ίδρυμα.

«Προκαταρκτικά, ένας εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη κοντά στη σημείο», είπε η πηγή. Η χωρητικότητά του ήταν μεγαλύτερη από 200 gr TNT.

Ο εισαγγελέας της Αγίας Πετρούπολης, Βίκτορ Μέλνικ, έφτασε στο σημείο της έκρηξης, ανέφεραν στο TASS η υπηρεσία Τύπου της εισαγγελίας της πόλης.

«Η εισαγγελία της περιφέρειας Vasileostrovskiy της πόλης της Αγίας Πετρούπολης διοργάνωσε έρευνα με βάση πληροφορίες σχετικά με την έκρηξη σε ένα από τα εστιατόρια στο ανάχωμα Universitetskaya. Ο εισαγγελέας της πόλης της Αγίας Πετρούπολης, Βίκτορ Μέλνικ, βρίσκεται στο σημείο. για τον συντονισμό των ενεργειών των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης και των υπηρεσιών επιβολής του νόμου», αναφέρει η έκθεση.

Οι αστυνομικοί ελέγχουν τους παρευρισκόμενους στο καφενείο για εμπλοκή στην έκρηξη.

«Αυτή τη στιγμή, όλοι όσοι βρίσκονταν στο καφέ την ώρα της έκρηξης ελέγχονται για εμπλοκή στο περιστατικό, διαπιστώνεται ποιος θα μπορούσε να φέρει τον εκρηκτικό μηχανισμό», είπε η πηγή.

Σύμφωνα με τον ίδιο, προηγουμένως είχε διαπιστωθεί ότι δεν υπήρχε ασφάλεια στο ίδρυμα.

Η κυκλοφορία κατά μήκος του Επιχώματος του Πανεπιστημίου έχει αποκλειστεί από την Ακαδημία Τεχνών προς το σημείο. Συνεργεία της Τροχαίας βρίσκονται σε υπηρεσία, αναφέρει ανταποκριτής του TASS.
Ο Vladlen Tatarsky είναι το ψευδώνυμο του Maxim Fomin. Ο Tatarsky έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα από την αρχή του NWO. Καθημερινά κατέγραφε βίντεο με το όνομα «Evening Vladlen» με αναλυτική ανάλυση της πορείας της ειδικής επιχείρησης και έδινε συμβουλές στους κινητοποιούμενους. Επιπλέον, έκανε αναφορά από το Κρεμλίνο, όπου ήταν παρών κατά την ομιλία του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με αφορμή την ένταξη των εδαφών των περιοχών LPR, DPR, Kherson και Zaporozhye στη Ρωσία.

Τρομοκρατική επίθεση στην Αγία Πετρούπολη, με την υπονόμευση ενός καφέ στην πόλη, οι αρχές αναζητούν μια γυναίκα.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η άγνωστη ήταν παρούσα σε συνάντηση με τον στρατιωτικό διοικητή Βλάντλεν Τατάρσκι, ο οποίος έχασε τη ζωή του από την έκρηξη. Παρουσιάστηκε ως φαν του.
Από αυτή την άποψη, οι περισσότεροι ειδικοί θυμούνται τη δολοφονία της Darya Dugina στην περιοχή της Μόσχας, που διοργάνωσαν οι ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες.

”Σήμερα, ο συνάδελφος και σύντροφός μας Vladlen Tatarsky σκοτώθηκε ως αποτέλεσμα τρομοκρατικής επίθεσης. Ο Βλάντλεν πολέμησε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην πρώτη γραμμή με τους Ουκρανούς Ναζί. Έχω πάει στα πιο καυτά μέρη στο NWO και πάντα έβγαινε ζωντανός. Όμως ο πόλεμος τον βρήκε σε ένα καφέ της Πετρούπολης.” γράφει ο wargonzo.

 

“Έδωσε ένα αγαλματίδιο – και μετά από 5 λεπτά εξερράγη.” Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες για την έκρηξη στον Βασιλιέφσκι.
Το περιστατικό στο Vasilyevsky έλαβε χώρα σε ένα καφέ όπου στις 2 Απριλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον στρατιωτικό ανταποκριτή Maxim Fomin, γνωστό ως Vladlen Tatarsky. Λίγα λεπτά πριν την έκρηξη δέχτηκε ως δώρο τη δική του προτομή, λένε αυτόπτες μάρτυρες.

«Έκρηξη, όχι αέριο. έκρηξη – Δεν θυμάμαι περαιτέρω », είπε ένας νεαρός άνδρας που έφυγε από το καφέ στο ανάχωμα Universitetskaya, 25 ετών. Άλλοι επισκέπτες θυμήθηκαν το κορίτσι με μια καρό φούστα, που έδωσε στον Τατάρσκι ένα δώρο.

«Έδωσε ένα ειδώλιο, ευχαρίστησε, κάθισε περίπου τρία μέτρα. Έγινε 5 λεπτά αργότερα. Αυτοί που κάθονταν πιο κοντά υπέφεραν», λένε αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με μια εκδοχή, ήταν το δώρο που ανατινάχθηκε. Η κοπέλα που το παρέδωσε δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Όπως λένε, στην εκδήλωση συγκεντρώθηκαν περίπου εκατό άτομα. Ένα κορίτσι με καρό φούστα καθόταν μόνη σε ένα τραπέζι. Ονόμασε τον εαυτό της καλλιτέχνη και έφερε ένα μεγάλο κουτί από την ντουλάπα, στο οποίο, σύμφωνα με τα λόγια της, υπήρχε μια προτομή του Τατάρσκι, φτιαγμένη από τα χέρια της.

η τρομοκράτης.

Οι συμμετέχοντες της εκδήλωσης είδαν το δώρο μόνο παροδικά. Λένε ότι είναι επιχρυσωμένο. Ο στρατιωτικός διοικητής την ευχαρίστησε, αστειεύτηκε και έβαλε το κουτί δίπλα του.

«Κάθισε στη θέση της. Περνούν τρία λεπτά και μια έκρηξη, ένας κρότος, μια φλόγα, όλοι τρέχουν », περιγράφει ο συνομιλητής της Fontanka τι συνέβη. Η καλλιτέχνης, όπως φάνηκε, δεν έφυγε εκ των προτέρων και έφυγε από το ίδρυμα μαζί με όλους τους άλλους.

«Ήταν μέχρι και 100 άτομα. Κάποια Nastya καθόταν σε ένα τραπέζι μόνη. Είπε, “Είμαι καλλιτέχνης. Ήθελα να δουλέψω πάνω στον ρώσικο ηρωισμό, αλλά δεν ήταν εύκολο. Επομένως, έχω φτιάξει μόνο το μπούστο σου μέχρι στιγμής. Είναι στην γκαρνταρόμπα.”
Πηγαίνει εκεί, παίρνει ένα μεγάλο κουτί και του το δίνει. είναι κάτι επιχρυσωμένο. Αστειεύεται:
«Ελπίζω να μην με παχύνατε». Λέει ευχαριστώ και το βάζει κάτω.
Κάθεται πίσω και πέρασαν περίπου 3 λεπτά και η έκρηξη, η έκρηξη, οι φλόγες και – όλοι τρέχουν. Η “Nastya” δεν φαινόταν να έχει φύγει εκ των προτέρων.

Ο εισαγγελέας της Πετρούπολης Βίκτορ Μέλνικ βρίσκεται στο σημείο για να συντονίσει τις ενέργειες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης και των υπηρεσιών επιβολής του νόμου. Η εποπτική αρχή οργάνωσε έλεγχο. Η αστυνομία αναφέρει ότι ο Vladlen Tatarsky πέθανε, 19 άνθρωποι τραυματίστηκαν. To θύμα καταγόταν από το Ντονμπάς. Διακρινόταν για την ευσέβεια και πνευματικότητα του έλεγε σε αυτούς που ήταν στη Ρωσία ”ελάτε να προσευχηθούμε να ενωθούμε με την προσευχή έχουμε να νικήσουμε τον διάβολο”.Επίσης ήταν και γνωστός blogueur. Είχε πάνω από μισό εκατομμύριο ακόλουθους στα social media καθώς έβγαζε ρεπορτάζ για την καθημερινή ζωή των Ρώσων στρατιωτών στο μέτωπο. Μόλις είχε γυρίσει από την εμπόλεμη ζώνη και η εκδήλωση είχε σχέση με αυτό θα μετέφερε το σφυγμό..

Το ομοίωμα του που του προσφέρθηκε και τον σκότωσε ήταν τόσο μικρό όσο ένα σαπούνι…

Αυτή είναι η τρομοκράτης που σκότωσε τον στρατιωτικό διοικητή τον παγίδευσε διπλά.

Η δολοφονία του και ο τρόπος εκτέλεσης του θυμίζει την τρομοκρατική επίθεση και δολοφονία του Ζαχαρτσένκο στο Ντονμπάς επίσης σε ρεστοράν ή καφετέρια με έκρηξη.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες η τρομοκράτης είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του κύκλου του και τους ήταν σχετικά γνωστή. Το παγιδευμένο ομοίωμα αναφέρεται ότι ψάχθηκε από την ασφάλεια του αλλά θεωρήθηκε αθώο..

Κατά την τελευταία του broadcast, ο Vladlen Tatarsky (πραγματικό όνομα Maxim Femin) είχε πει:
«Είναι καιρός να πάρουμε μια ριζοσπαστική θέση, πρέπει να τελειώσουμε μια για πάντα αυτό το κράτος. Τώρα αντιμετωπίζουμε ένα τρομοκρατικό κράτος και όχι ένα μάτσο Ναζί, όπως ισχυρίζονται πολλοί».

το χρονικό και oι λεπτομέρειες αλλά και η εκδοχολογία της έκρηξης σε ένα καφέ της Αγίας Πετρούπολης όπου πέθανε ο στρατιωτικός διοικητής Vladlen Tatarsky:

  • μια βραδιά με τίτλο “Υπάρχει ένα τέτοιο επάγγελμα – ένας στρατιωτικός ανταποκριτής” ξεκίνησε στις 17:00 ώρα Μόσχας, η είσοδος ήταν δωρεάν.
  • το πρόγραμμα περιελάμβανε την ιστορία του Tatarsky για το ρεπορτάζ από hot spots και το επάγγελμα του πολεμικού ανταποκριτή.
  • σύμφωνα με τον συνομιλητή του TASS, δεν υπήρχε ασφάλεια στο καφέ.
  • η καφετέρια βρίσκεται στον πρώτο όροφο ενός τετραώροφου κτιρίου.
  • η έκρηξη έγινε περίπου στις 18:15 ώρα Μόσχας, ανέφεραν οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου στο RT.
  • σύμφωνα με τον καλεσμένο με τον οποίο μίλησε το RT, ο Tatarsky αναγνώρισε την κοπέλα που του έδωσε ένα ειδώλιο, το οποίο, κατά πάσα πιθανότητα, περιείχε εκρηκτικά.
  • σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, ένας εκρηκτικός μηχανισμός θα μπορούσε να τοποθετηθεί σε μια καφετέρια και να περιέχει 300-500 g TNT, είπε μια πηγή στο RT.
  • μια έκρηξη σε καφετέρια θεωρείται προκαταρκτικά τρομοκρατική επίθεση, ανέφεραν οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου στο RT.
  • Στο καφενείο όπου ο στρατιωτικός διοικητής Vladlen Tatarsky πέθανε στην έκρηξη, πραγματοποιήθηκε μια βραδιά του πατριωτικού κινήματος “Cyber ​​​​Front Z”.
  • Το κορίτσι που έδωσε στον Τατάρσκι το ειδώλιο του ήταν μάλλον οικείο – ο Βλάντισλαβ Ζεμπίτσκι
  • Ο αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι αρχικά προκάλεσε υποψίες σε όλους, αλλά σε όλους φαινόταν ότι ο Βλάντλεν την γνώριζε καλά.
  • «Ήταν ύποπτο – φαινόταν να τον αναγνωρίζει και σαν να την αναγνώρισε», είπε ο Βλάντισλαβ Ζεμπίτσκι.
  • Πριν από αυτή τη συνάντηση, ο Vladlen Tatarsky είχε άλλη μια – μια συνάντηση με τους αναγνώστες των βιβλίων του και ο ίδιος επέμεινε στον κλειστό χαρακτήρα της συνάντησης … Σύμφωνα με άλλα άρθρα, το εκρηκτικό βρισκόταν στο κουτί κάτω από το αγαλματίδιο (που σημαίνει ότι κάποιος θα μπορούσε να το βάλει εκεί κάποιος από τους παρόντες οποιαδήποτε στιγμή της συνάντησης …).
  • ο πολεμικός ανταποκριτής ήταν πρώην ανθρακωρύχος από Ντονμπάς.. Είχε την τύχη Γκίβι, Μοτορόλα

τ. Υποστράτηγος της FSB: τον στρατιωτικό διοικητή στην Αγ. Πετρούπολη μπορεί να τον σκότωσαν τα ίδια άτομα που δολοφόνησαν την κόρη του Ντάγκιν την την Daria Dugina!

H Daria Trepova με το κουτί μπαίνει ανενόχλητη στο καφέ ”Patriot”. H Daria Trepova, κάτοικος του St. Petersburg, κρατήθηκε ως ύποπτη και ανακρίνεται για τη δολοφονία του Vladlen Tatarsky μεταφέρει το “Interfax”. Γίνεται τώρα κατ΄οίκον έρευνα στο διαμέρισμά της… Η Darya Trepova, γεννήθηκε το 1997…

 

”Δαλιδά” στην Αγία Πετρούπολη….;

Ζελένσκι, ”Δαλιδά”, Αγ. Πετρούπολη..(με την ιδιορρυθμία της πόλης για όσους ξέρουν).. όλα τα στοιχεία συγκλίνουν πως είναι η ”Δαλιδά” της Αγίας Πετρούπολης!

ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ

Οι ερευνητές επαληθεύουν επίσης την εμπλοκή του συζύγου της Ντάρια, Ντμίτρι Ρίλοφ, στο έγκλημα, αλλά το πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή δεν έχει εξακριβωθεί. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ήταν παρών στην εκδήλωση. Η ύποπτη είχε προηγουμένως μεταφέρει χρήματα σε οργάνωση αναγνωρισμένη ως εξτρεμιστική στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Και τον Φεβρουάριο του 2022, συνελήφθη δύο φορές κατά τη διάρκεια αντιπολεμικών συγκεντρώσεων στην Αγία Πετρούπολη.

Η 26χρονη κάτοικος του Πούσκιν (τμήμα της συνοικίας της βόρειας πρωτεύουσας) Ντάρια Τρέποβα. Είναι εγγεγραμμένη στη διεύθυνση της γιαγιάς της με το όνομα Stepanova, αλλά από το 2021.
Νωρίτερα, η γυναίκα κρατήθηκε και βρίσκεται στις λίστες των υποστηρικτών της FBK και του Ναβάλνι. Η Ντάρια σπούδασε στην Οικονομική Σχολή του Κρατικού Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης ή ιατρική, εργάστηκε σε πολυκλινική και κλινική και ήταν επίσης εισηγμένη σε μια συγκεκριμένη Allen LLC.
Τώρα ο σύζυγός της Ντμίτρι αναζητείται. Οι αξιωματικοί της FSB ανακρίνουν τη μητέρα της Άννα και την αδελφή της Σοφία.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, από την έκρηξη τραυματίστηκαν 30 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 24 νοσηλεύονται πλέον σε νοσοκομεία της πόλης.

έρευνα στο σπίτι της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You missed

Άσχετα εάν κάποιος θεωρεί τον Άρμστρονγκ, ως αξιόπιστο αναλυτή ή όχι καθώς βαρύνεται με πολλές κατηγορίες ακόμη και για απάτες, εντούτοις αυτά που λέει έχουν μια συγκεκριμένη συνάφεια με την σημερινή οικονομική πραγματικότητα. Σε ερώτηση εάν η αμερικανική κυβέρνηση θα μπορούσε να χρεωκοπήσει εάν οι χώρες σε όλο τον κόσμο να σταματήσουν να το αγοράζουν απάντησε: «Νομίζω ότι οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να χρεωκοπήσουν από το 2025 και μετά , αλλά πιθανότατα ταυτό θα γίνει ο 2027. Δεν είναι όμως μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες. Η Ευρώπη βρίσκεται στην ίδια βάρκα. Το ίδιο και η Ιαπωνία. Γι’ αυτό χρειάζονται πόλεμο. Νομίζουν ότι πηγαίνοντας σε πόλεμο, αυτή είναι η καλύτερη δικαιολογία για την αθέτηση του χρέους. Απλώς δεν θα πληρώσουν την Κίνα. Αν προσπαθήσουν να πουλήσουν το χρέος τους – καλή τύχη. Δεν το εξαργυρώνουμε. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ευρώπη. Έτσι, μόλις συμβεί αυτό, μπαίνεις σε πόλεμο, αυτή είναι η δικαιολογία τους για να καταρρεύσει όλο αυτό το χρέος, το οποίο πλήττει τις συντάξεις κ.λπ. Τότε θα μπορέσουν να κατηγορήσουν τον Πούτιν. Είναι το ίδιο πράγμα που έκανε ο Μπάιντεν όταν είπε ότι ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ είναι αποτελέσματα του Πούτιν. Στη συνέχεια, με όλο το CBDC (το ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας) το ΔΝΤ έχει ήδη ολοκληρώσει το ψηφιακό του νόμισμα και θέλουν αυτό να αντικαταστήσει το δολάριο ως αποθεματικό νόμισμα για όλο τον κόσμο. . . Αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν απεγνωσμένα να κρατηθούν στην εξουσία. Κανείς δεν θέλει να τα παρατήσει». Σε ερώτηση τι πρέπει να κάνει τώρα ο απλός άνθρωπος ο Άρμστρονγκ είπε με : «Νομίζω ότι χρειάζεστε, με ασφάλεια, προμήθεια τροφίμων δύο ετών. . . .Αυτό έχω. Δεν είναι μόνο ότι οι τιμές θα ανέβουν, αλλά κυρίως επειδή θα υπάρξουν ελλείψεις. Τότε, δεν ξέρετε τι θα κάνουν με το νόμισμα. . . . Θα κάνουν ό,τι πρέπει για να επιβιώσουν. Αυτό κάνουν πάντα οι κυβερνήσεις». Ο Άρμστρονγκ έχει πει εδώ και καιρό ότι οι άνθρωποι θα αγοράζουν χρυσό και ασήμι όταν η πίστη στην κυβέρνηση καταρρεύσει. Αυτό ακριβώς βλέπει ο Άρμστρονγκ σε όλο τον κόσμο σήμερα. Ο χρυσός αναπηδά γύρω από το επίπεδο των 2.300 δολαρίων και ο Άρμστρονγκ βλέπει “ένα νέο ράλι χρυσού και αργύρου έρχεται σύντομα”. Πιο συγκεκριμένα η τιμή του χρυσού από τα 1.200 περίπου δολάρια η ουγγιά που ήταν το 2016 έχει φτάσει πλέον να διαπραγματεύεται στα 2.400$ και αυτό με συνεχείς τάσεις ανόδου. Ο πόλεμος έρχεται επίσης αργά αλλά σταθερά με την ανακοίνωση ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Όταν ξεκινήσει ο επόμενος πόλεμος, ο Άρμστρονγκ προειδοποιεί: «Θα πρέπει να παρακολουθείτε την τράπεζα γιατί τα μακροπρόθεσμα επιτόκια θα αυξηθούν. Κανείς δεν θα θέλει να αγοράσει κρατικό χρέος». Ο Άρμστρονγκ προβλέπει επίσης μια μεγάλη στροφή στις 7 Μαΐου της επόμενης εβδομάδας. Ο Άρμστρονγκ προβλέπει ότι μια ύφεση θα ξεκινήσει τότε και θα συνεχιστεί μέχρι το 2028. Το ΑΕΠ θα συνεχίσει να μειώνεται και ο πληθωρισμός θα συνεχίσει να αυξάνεται. Βέβαια ο ίδιος είχε προχωρήσει και σε άλλες προβλέψεις στο παρελθόν οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν,. Άσχετα όμως από τις ημερομηνίες το γενικότερο πλαίσιο με το αμερικανικό χρέος και κατά το πόσο αυτό συνδέεται με την κατάσταση στις σχέσεις ΗΠΑ και Ρωσίας αλλά και το ψηφιακό νόμισμα δεν μπορεί να απορριφθεί ως μη ρεαλιστικό.

Translate »