Παρακρατικά Τάγματα νεοναζί χτενίζουν τους δρόμους-Ουκρανοποίηση Γαλλίας !

Πραξικόπημα στη Γαλλία; Πληροφορίες ότι Γάλλοι στρατηγοί καλούν σε εξέγερση και σκοπεύουν να ανατρέψουν την κυβέρνηση Μακρόν! Παρακρατικά Τάγματα χτενίζουν τους δρόμους-Ουκρανοποίηση Γαλλίας !

”Είμαστε μάρτυρες της αρχής μιας άλλης πραγματικής Επανάστασης στη Γαλλία! Υπάρχουν αναφορές ότι οι εν ενεργεία στρατιωτικοί διοικητές ανησυχούν βαθιά για το γεγονός ότι ο Μακρόν κακομεταχειρίστηκε το λαό του με επιθέσεις σε «κίτρινα γιλέκα» ή σε διαδηλωτές των κίτρινων γιλέκων. Ορισμένα μέρη της Γαλλίας μοιάζουν με εμπόλεμη ζώνη. Οι προσπάθειες να σταματήσουν οι κρατικές ειδήσεις αποτυγχάνουν. Κυκλοφορούν πληροφορίες ότι Γάλλοι στρατηγοί καλούν σε εξέγερση και σκοπεύουν να ανατρέψουν την κυβέρνηση Μακρόν. Η κατάσταση στη Γαλλία επιδεινώνεται ραγδαία.”

Στο μεταξύ υπάρχει δυσαρέσκεια στους ίδιους κύκλους και για το γεγονός ότι παρ΄ότι στρατιωτικοί και στρατηγοί του ζήτησαν να κηρύξει κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης δεν το έκανε για να μην έχει πολιτικό κόστος και γιατί αισθάνθηκε ότι θα περιορίζονταν ο ρόλος του..

 

 

 

 

 

 

 

ενώ έχουν βγεί και παρακρατικοί νεοναζί με τάγματα και χτενίζουν τους δρόμους στο Chambery. Το παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

Σήμερα το βράδυ τα επεισόδια επικεντρώνονται κυρίως στη Μασσαλία και στη Λυών δεν υπάρχει σαφής εικόνα λόγω της λογοκρισίας twitter

Μπανανία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »