“Όπως όλα δείχνουν, στη δημόσια τηλεόραση αλλά και ευρύτερα, έχουν πραγματικά λυσσάξει με τον νέο Πρόεδρο Αναστάσιο Κανελλόπουλο, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία του Εθνικού Κόμματος Έλληνες!

Πρόκειται για ένα διαμάντι της Ελληνικής Δικαιοσύνης, για έναν καταξιωμένο άνθρωπο που ξεκίνησε από τομηδέν στη ζωή του, και φυσικά με κόπους και θυσίες καταξιώθηκε και έφτασε στα ανώτατα δικαστικά στρώματα. Να τονίσουμε δε ότι είναι αδύνατον τα παπαγαλάκια να του καταλογίσουν την παραμικρή κατηγορία σε βάρος του, μιας και ο βίος του είναι εξαιρετικός, πεντακάθαρος και απείρως τίμιος.

Αυτό αποδεικνύει περίτρανα πως πρόκειται για μια αγνή κίνηση που ως στόχο έχει την απελευθέρωση της Πατρίδας μας από τις Διεθνιστικές Δυνάμεις που καταβάλουν πρωτοφανή προσπάθεια για την εξαθλίωση, τη διασπορά ή ακόμα και την εξόντωση του Ελληνικού λαού.

Εφόσον λοιπόν το γνωρίζουν αυτό οι λινάτσες που λυμαίνονται τις ζωές μας, προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και να επηρεάσουν αρνητικά τη μάζα με κάθε φύσεως συκοφαντία. Τις βλέπετε άλλωστε, δεν χρειάζεται να τις επαναλάβω.

Κλείνοντας, θέλω να σας διαβεβαιώσω πως οι συκοφάντες και οι ζηλόφθονοι άνθρωποι δεν εκλείπουν ποτέ από τις ζωές μας, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι είμαστε υποχρεωμένοι να τους ανεχόμαστε εσαεί. Γι’αυτό λοιπόν καλή υπομονή σε όλους μας και εύχομαι οι άγιες αυτές ημέρες να μας δώσουν όλους μας δύναμη και κουράγιο για να αντέξουμε”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »