Με άρωμα… “Μπογδανιάδας” και διαθέσεις για καβγά
Με την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου, σήμερα Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου στις 10.30 το πρωί θα συζητηθεί και κατόπιν θα ψηφιστεί στην Ολομέλεια της Βουλής, η κύρωση της συμφωνίας για την αμυντική συνεργασία της χώρας μας με τη Γαλλία. η οποία θα τεθεί σε ψηφοφορία παρουσία των πολιτικών αρχηγών.

Όπως αναφέρεται στην ατζέντα της Βουλής:

Ώρα 10.30΄

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Γαλλικής Δημοκρατίας για την εγκαθίδρυση στρατηγικής εταιρικής σχέσης για τη συνεργασία στην άμυνα και την ασφάλεια».

Στην ελληνογαλλική συμφωνία αλλά και στη στάση που κρατάει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέρθηκε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Σλοβενία στέλνοντας ένα πρώτο μήνυμα θέτοντας άπαντες προ των ευθυνών τους.

 

Πάντως η σημερινή συνεδρίαση διεξάγεται υπό τα σύννεφα της “Μπογδανιάδας” μετά από όσα συνέβησαν την Τρίτη κατά την συζήτηση της ελληνογαλλικής συμφωνίας στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »