«Βράζει» η ιταλική κοινωνία: Πρωτοφανείς μεθοδεύεις για μαζικούς αναγκαστικούς εμβολιασμούς
Προ ενός πρωτοφανούς κύματος εσωτερικής αναταραχής βρίσκεται η Ιταλία λίγες ώρες μετά τις εξαγγελίες του Ιταλού πρωθυπουργού Μάριο Ντράγκι, ότι η χώρα του οδεύει προς τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους!

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την περασμένη Πέμπτη ο Ντράγκι δήλωσε ότι όλοι οι ενήλικοι Ιταλοί σύντομα θα υποχρεωθούν να κάνουν το εμβόλιο, μόλις ο ευρωπαϊκός οργανισμός φαρμάκων (ΕΜΑ) δώσει την άδεια για την έγκριση για τέσσερα, όπως είπε, εμβόλια. Όπως αναφέρει η Guardian ο ΕΜΑ μπορεί να αποφασίσει για τα εμβόλια έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.
Ερωτηθείς αν θα χορηγηθεί τρίτη δόση του εμβολίου και αν ο εμβολιασμός θα γίνει υποχρεωτικός, απάντησε «ναι και στα δυο».

Σχετικά με την μέχρι τώρα εφαρμογή του πράσινου πάσου στα υπεραστικά μέσα μαζικής μεταφοράς, ο Ντράγκι υπογράμμισε οτι «θεωρεί πως τα πράγματα πηγαίνουν καλά».

Ο Ιταλός πρωθυπουργός δήλωσε, επίσης, οτι «το 91,5% του διδακτικού προσωπικού έχει εμβολιαστεί» και οτι «η εκστρατεία εμβολιασμού αγκαλιάσθηκε με μεγάλο ενθουσιασμό από τους νέους»!

Ο Μάριο Ντράγκι, επανέλαβε την έκκληση προς όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν για τον COVID-19 και προέβλεψε ότι μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου θα έχει ολοκληρώσει τον εμβολιαστικό κύκλο το 80% του ιταλικού πληθυσμού άνω των 12 ετών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »