Βρέθηκε σε ένα βράχο στη Λυγαριά
Απανωτές οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας, πλέον, της άτυχης 26χρονης Γαρυφαλλιάς.

Ο 30χρονος φίλος της με τον οποίο έκαναν διακοπές στο νησί και ο οποίος αγνοούνταν μετά το θάνατο της νεαρής και για περισσότερες από 24 ώρες, εντοπίστηκε ζωντανός περίπου στις 9 το βράδυ και πλέον βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε σε βράχια στη Λυγαριά, την ίδια περιοχή στη θάλασσα της οποίας βρέθηκε χθες το απόγευμα νεκρή η 26χρονη. Μάλιστα, ο 30χρονος απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Αυτή τη στιγμή έχει μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα του νησιού και έχει γίνει πρασαγωγή του.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι είναι δύσκολη η επικοινωνία μαζί του.

Αν και αρχικά επικρατούσε η πεποίθηση ότι μπορεί να ήταν νεκρός, συνελήφθη ύστερα από αναγνώριση από κάτοικο της περιοχής, στο βραχώδες σημείο όπου βρέθηκε το άδειο λευκό αυτοκίνητο και λίγο πιο κάτω η άτυχη Γαρυφαλιά.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε σε ένα βράχο στη Λυγαριά, στη θαλάσσια περιοχή της οποία εντοπίστηκε χθες νεκρή η 26χρονη Γαρυφαλλιά.

Στο σημείο έσπευσαν οι αρχές του λιμενικού και της αστυνομίας. Ο άντρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πριν από το τραγικό συμβάν κυκλοφορούσε στο νησί, καθώς τον αναγνώρισαν επιχειρηματίες που διατηρούν μαγαζιά και συναναστράφηκαν μαζί του. Με την άτυχη φίλη του επισκέφθηκε το νησί των Κυκλάδων έχοντας μαζί τους σκηνές για διανυκτέρευση, χωρίς να έχουν κάνει κράτηση σε κάποιο κατάλυμα.

Αρχικά ο 30χρονος απειλούσε να αυτοκτονήσει και εν μέσω διαπραγματεύσεων με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες την υπόθεση του θανάτου της άτυχης 26χρονης αναλαμβάνει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. Νεότερες πληροφορίες νωρίτερα ανέφεραν ότι οι αρχές βλέπουν προς το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας για το θάνατο της 26χρονης.

​​​​​​​Σε κάθε περίπτωση φως στα αίτια του θανάτου της Γαρυφαλλιάς αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει στη σορό της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »