Το “πραξικόπημα” πέτυχε. Η Ρωσία θα αλλάξει τρόπο προσέγγισης απέναντι στην Ουκρανία και συνολικά απέναντι στο ΝΑΤΟ. Με ότι αυτό συνεπάγεται. 

Την πρώτη δήλωση σχετικά με τις επικείμενες αλλαγές στην ιεραρχία των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων έκανε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Β.Πούτιν. 

Σύμφωνα με τον αρχηγό του ρωσικού κράτους, “ η ραχοκοκαλιά της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο μέλλον θα διαμορφωθεί από εκείνους που αποδείχθηκαν ικανοί στα πεδία των μαχών συμπεριλαμβανομένης και της Αεροπορίας” Τα Ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η δήλωση του Β.Πούτιν «χρίζει ιδιαίτερη προσοχής»! 

Στις 28 Φεβρουαρίου 2023, Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ μας έδωσε ένα μικρό μήνυμα:     

   ‘’ Θα γίνει μια αλλαγή μέσα στη ρωσική ηγεσία θα πέσουν 2- 3 κεφάλια και θα μπουν 2 – 3 άλλα, και θα γίνει ένα μεγάλο κακό, δεν θα χρησιμοποιήσουν πυρηνικά αλλά θα χρησιμοποιήσουν οι Ρώσοι ένα φοβερό όπλο, ένα όπλο το οποίο δεν το έχουν εμφανίσει ακόμη  και δεν το γνωρίζει ο κόσμος. Αυτός ο πόλεμος θα μεταφερθεί στην Μ. Ανατολή και στην Ανατολική Μεσόγειο, εκεί θα γίνει το ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ…… 

Βρετανός Α/ΓΕΕΘΑ: ‘’Το Κίεβο βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο – Η Βάγκνερ θα επιτεθεί ! ‘’ 

Η άφιξη του Πριγκόζιν wagner στη Λευκορωσία σήμανε συναγερμό σε ΗΠΑ, Βρετανία, Πολωνία, Λιθουανία και Ουκρανία,  αξιωματούχοι των χωρών αυτών ενημέρωσαν πως οι δυνάμεις του Πριγκόζιν βάζουν το Κίεβο στο Στόχαστρό τους. ΝΑΤΟϊκοί Αξιωματούχοι: “Στα 100 χλμ από το Κίεβο οι δυνάμεις της Βάγκνερ – Ο Πριγκόζιν θα επιτεθεί” 

Σε εφαρμογή το σχέδιο Σουροβίκιν: Η Βάγκνερ θα επιτεθεί σε Lutsk-Λβιβ και Κίεβο -Ανάπτυξη χιλιάδων στρατιωτών κατά μήκος Λευκορωσίας- Δυτικής Ουκρανίας, Θα μπλοκάρουν Πολωνία-Δυτική Ουκρανία & θα ανοίξουν τον δρόμο για Υπερδνειστερία-Οδησσό…..Νεότερες πληροφορίες του WarNews247, αναφέρουν πως ο Πριγκόζιν μπορεί να επιτεθεί άμεσα στη Δυτική Ουκρανία εφαρμόζοντας το σχέδιο Σουροβίκιν. 

Είναι επίσης σημαντικό πως τα κέντρα στρατολόγησης της Βάγκνερ άνοιξαν ξανά σε όλη τη Ρωσία. Συγκεντρώνονται δυνάμεις για την τελευταία επίθεση. 

Το WarNews247 αναφέρει ότι πρόεδρος της Λιθουανίας, Gitanas Nauseda, τόνισε ότι το ΝΑΤΟ θα πρέπει να ενισχύσει την ανατολική πλευρά εάν ο Πριγκόζιν ή οι στρατιώτες της ομάδας Wagner καταλήξουν στη Λευκορωσία….. Επισης ο Βρετανός Στρατηγός και Α/ΓΕΕΘΑ ανέφεραν ότι ‘’οι δυνάμεις της Βάγκνερ βρίσκονται τώρα 100 χιλιόμετρα από το Κίεβο και θα μπορούσαν να επιτεθούν της επίθεσης από τη Λευκορωσία. Το Κίεβο βρίσκεται ήδη σε σοβαρό κίνδυνο’’ Σύμφωνα με τον Βρετανό Στρατηγό,  αυτό που συμβαίνει τώρα θυμίζει συγκαλυμμένη αναδιάταξη μεγάλης στρατιωτικής δύναμης, η οποία έχει λάβει σοβαρή πολιτική και πληροφοριακή κάλυψη. 

Ένας ακόμη πολύ σημαντικός παράγοντας είναι και η μεταφορά ρωσικών τακτικών πυρηνικών όπλων στη Λευκορωσία. 

 Ανησυχία στο NATO: Η Γερμανία στέλνει επιπλέον 4.000 στρατιώτες της Bundeswehr στη Λιθουανία 

Ο Ζελένσκι, μαζί με τον Υπουργό Εσωτερικών και τον Υπουργό Υγείας, εξέδωσαν οδηγίες σε περίπτωση πυρηνικής έκρηξης στη χώρα και ανακοίνωσαν την διενέργεια ασκήσεων εκκένωσης περιοχών και μέτρησης ραδιενέργειας. Ο Ζελένσκι εξέδωσε την τρίτη προειδοποίηση σε 10 ημέρες για επικείμενη πυρηνική έκρηξη. Όμως αυτή τη φορά κλιμάκωσε επικίνδυνα σκορπίζοντας τον πανικό στον ουκρανικό λαό. 

ΜΟΣΧΑ, 26 Ιουνίου. /TASS/. Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ καταδίκασε τους ισχυρισμούς από τη Δύση και το Κίεβο ότι η Ρωσία σχεδιάζει να ανατινάξει τον πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής του Ζαπορόζιε (ZNPP) ως ανοησίες. 

Εχουμε εξελίξεις στην Ουκρανία: Κηρύχθηκε γενική επιστράτευση στην περιοχή του Κιέβου και στο Ivano-Frankivsk ΟΛΟΙ οι άντρες 18-65 ετών Πρέπει να μπουν στο στρατό 

εικόνα της πραγματικής εντολής κινητοποίησης (στην πρωτότυπη ουκρανική γλώσσα) 

 Το καθεστώς του Κιέβου φαίνεται να κλιμακώνει τις ενέργειές του μετα από την εμφύλιά διαμάχη στην Ρωσία,  σύμφωνα με διάφορες τοπικές πηγές, ο πυρηνικός σταθμός της Νότιας Ουκρανίας (NPP) , που βρίσκεται στην πόλη Yuzhnoukrainsk στην περιοχή Nikolayev (περιφέρεια), έχει ουσιαστικά καταληφθεί από τις νεοναζιστικές δυνάμεις της Ουκρανίας.   Μυστηριώδεις ‘’φρουροί’’ εμφανίστηκαν στο NPP και περιόρισαν ακόμη και την πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του αντιδραστήρα, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού που είναι υπεύθυνο για την συντήρηση του αντιδραστήρα και των βασικών συστημάτων και υποσυστημάτων του NPP.  

Οι ‘’φρουροί’’ έχουν τοποθετήσει ακόμη και κιβώτια πυρομαχικών μέσα στον πυρηνικό σταθμό της Νότιας Ουκρανίας (NPP). Και δεν φαίνεται να είναι πυρομαχικά φορητών όπλων, αλλά κάτι πολύ μεγαλύτερο, όπως οβίδες ή και ρουκέτες, που όλα έχουν ξένα σημάδια. Για περισσότερο από ένα χρόνο, υπάρχουν πολλές αναφορές για το καθεστώς του Κιέβου που έκρυβε εκεί όπλα που προέρχονται από το ΝΑΤΟ , προφανώς σε μια προσπάθεια να αποτρέψει την καταστροφή τους.InfoBrics 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »