Με το άρθρο της η Allysia Finley αναρωτιέται εάν τα εμβόλια τροφοδοτούν νέες παραλλαγές Covid

Tρίτη 3 Ιανουαρίου 2023.

Η Ιστορική εφημερίδα The Wall Street Journal βάλει κατά των εμβολίων COVID-19 καθώς έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τις αποκαλύψεις του Twitter σχετικά με τον ρόλο του Fauci, μυστικών υπηρεσιών και ΜΜΕ στη συγκάλυψη της εργαστηριακής παρασκευής του ιού COVID-19 και τον ρόλο των εμβολίων.

Με το άρθρο της η Allysia Finley αναρωτιέται εάν τα εμβόλια τροφοδοτούν νέες παραλλαγές Covid καθώς ο ιός φαίνεται να εξελίσσεται με τρόπους που αποφεύγουν την ανοσία.

Οι ειδικοί στον τομέα της δημόσιας υγείας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για μια νέα παραλλαγή Omicron με το όνομα XBB που εξαπλώνεται ταχέως στις βορειοανατολικές ΗΠΑ. Ορισμένες μελέτες δείχνουν ότι είναι τόσο διαφορετικό από το αρχικό στέλεχος Covid από τη Γουχάν όσο και ο ιός SARS του 2003. Πρέπει να ανησυχούν οι Αμερικανοί;

Δεν είναι σαφές ότι το XBB είναι πιο θανατηφόρο από άλλες παραλλαγές, αλλά οι μεταλλάξεις του του επιτρέπουν να αποφύγει τα αντισώματα από προηγούμενη μόλυνση και εμβόλια, καθώς και από υπάρχουσες θεραπείες μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Τα αυξανόμενα στοιχεία δείχνουν επίσης ότι οι επαναλαμβανόμενοι εμβολιασμοί μπορεί να κάνουν τους ανθρώπους πιο ευαίσθητους στο XBB και θα μπορούσαν να τροφοδοτήσουν την ταχεία εξέλιξη του ιού.

Πριν από την εμφάνιση του Omicron τον Νοέμβριο του 2021, υπήρχαν μόνο τέσσερις παραλλαγές ανησυχίας: Alpha, Beta, Delta και Gamma. Μόνο το Alpha και το Delta προκάλεσαν έξαρση λοιμώξεων παγκοσμίως. Αλλά ο Omicron έχει γεννήσει πολλούς απογόνους, πολλοί από τους οποίους έχουν εμφανιστεί σε διαφορετικές περιοχές του κόσμου φέροντας περιέργως μερικές από τις ίδιες μεταλλάξεις.

«Η τόσο γρήγορη και ταυτόχρονη εμφάνιση πολλαπλών παραλλαγών με τεράστια πλεονεκτήματα ανάπτυξης είναι άνευ προηγουμένου», σημειώνει μια μελέτη στις 19 Δεκεμβρίου στο περιοδικό Nature. Κάτω από επιλεκτικές εξελικτικές πιέσεις, ο ιός φαίνεται να έχει αναπτύξει μεταλλάξεις που του επιτρέπουν να μεταδίδει πιο εύκολα και να ξεφεύγει από τα αντισώματα που προκαλούνται από εμβόλια και προηγούμενη μόλυνση.

Η ίδια μελέτη υποστηρίζει ότι η ανοσολογική αποτύπωση μπορεί να συμβάλλει στην εξέλιξη του ιού. Τα εμβόλια υποτίθεται ότι εκπαιδεύουν το ανοσοποιητικό σύστημα να θυμάται και να αποκλείει την αρχική παραλλαγή της Wuhan. Αλλά όταν εμφανίζονται νέα και σημαντικά διαφορετικά στελέχη, το ανοσοποιητικό σύστημα ανταποκρίνεται λιγότερο αποτελεσματικά.

Τα δισθενή εμβόλια που στοχεύουν τις παραλλαγές Wuhan και BA.5 (ή πρωτοφανείς λοιμώξεις με το τελευταίο) ωθούν το ανοσοποιητικό σύστημα να παράγει αντισώματα που στοχεύουν τις ιικές περιοχές που έχουν κοινά τα δύο στελέχη. Με τους δαρβινικούς όρους, οι μεταλλάξεις που επιτρέπουν στον ιό να αποφύγει τα κοινά αντισώματα κερδίζουν – τον κάνουν «πιο κατάλληλο».

Το XBB έχει εξελιχθεί για να ξεφεύγει από τα αντισώματα που προκαλούνται από τα εμβόλια και τις πρωτοφανείς λοιμώξεις. Ως εκ τούτου, η μελέτη Nature προτείνει, «η τρέχουσα ανοσία της αγέλης και οι ενισχυτές εμβολίου BA.5 ενδέχεται να μην αποτρέψουν αποτελεσματικά τη μόλυνση των συγκλίνουσων παραλλαγών Omicron».

Μια μελέτη του New England Journal of Medicine που δημοσιεύθηκε τον περασμένο μήνα παρέχει περισσότερες ενδείξεις για την ευπάθεια που προκαλείται από την ανοσολογική αποτύπωση. Τα εξουδετερωτικά αντισώματα των ατόμων που είχαν λάβει το δισθενές ήταν 26 φορές υψηλότερα έναντι της αρχικής παραλλαγής Wuhan απ’ ό,τι ήταν κατά του XBB και τέσσερις φορές υψηλότερα από ό,τι ήταν κατά του Omicron και της παραλλαγής BA.5.

Ομοίως, μια μελέτη αυτό το μήνα στο περιοδικό Cell διαπίστωσε ότι τα επίπεδα αντισωμάτων των ατόμων που είχαν λάβει τέσσερις βολές ήταν 145 φορές υψηλότερα έναντι του αρχικού στελέχους Wuhan από την παραλλαγή XBB.

Την ίδια ώρα ένας δισθενής ενισχυτής αύξησε ελαφρώς μόνο τα αντισώματα κατά του XBB. Οι ειδικοί ισχυρίζονται ωστόσο ότι οι ενισχυτές βελτιώνουν την προστασία έναντι του XBB. Αυτό είναι παραπληροφόρηση, για να χρησιμοποιήσω έναν ήπιο όρο-σημειώνει η συντάκτης της WSJ.

Μια μελέτη της κλινικής του Κλίβελαντ που παρακολούθησε τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης διαπίστωσε ότι τα δισθενή εμβόλια μείωσαν τον κίνδυνο μόλυνσης κατά 30% ενώ η παραλλαγή BA.5 εξαπλώθηκε. Αλλά, όπως εξήγησε η μελέτη, ο λόγος μπορεί να είναι ότι οι εργαζόμενοι που ήταν πιο προσεκτικοί -δηλαδή, ήταν πιο πιθανό να φορούν μάσκες N95 και να αποφεύγουν μεγάλες συγκεντρώσεις- μπορεί επίσης να είχαν περισσότερες πιθανότητες να ενισχυθούν.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι που είχαν λάβει περισσότερες δόσεις διέτρεχαν υψηλότερο κίνδυνο να αρρωστήσουν. Όσοι έλαβαν τρεις περισσότερες δόσεις είχαν 3,4 φορές περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν από τους μη εμβολιασμένους, ενώ εκείνοι που έλαβαν δύο είχαν μόνο 2,6 φορές περισσότερες πιθανότητες.

«Αυτή δεν είναι η μόνη μελέτη που διαπιστώνει πιθανή συσχέτιση με περισσότερες προηγούμενες δόσεις εμβολίων και υψηλότερο κίνδυνο για COVID-19», σημείωσαν οι συγγραφείς. «Έχουμε ακόμη πολλά να μάθουμε για την προστασία από τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 και εκτός από την αποτελεσματικότητα ενός εμβολίου, είναι σημαντικό να εξεταστεί εάν πολλαπλές δόσεις εμβολίου που δίνονται με την πάροδο του χρόνου μπορεί να μην έχουν το ευεργετικό αποτέλεσμα που γενικά υποτίθεται ότι έχουν».

(Δείτε αυτό το VIDEO)

 

Πριν από δύο χρόνια, τα εμβόλια ήταν χρήσιμα για τη μείωση των σοβαρών ασθενειών, ιδιαίτερα μεταξύ των ηλικιωμένων και εκείνων με κινδύνους για την υγεία, όπως ο διαβήτης και η παχυσαρκία. Αλλά οι ειδικοί αρνούνται να παραδεχτούν ότι οι ενισχυτές έχουν αποφέρει μειωμένα οφέλη και μπορεί ακόμη και να έχουν κάνει τα άτομα και τον πληθυσμό ως σύνολο πιο ευάλωτα σε νέες παραλλαγές όπως το XBB.

Ίσως να μην είναι τυχαίο ότι το XBB αυξήθηκε αυτό το φθινόπωρο στη Σιγκαπούρη, η οποία έχει από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού και αναμνηστικών στον κόσμο. Τις τελευταίες εβδομάδες ένα στέλεχος XBB έχει γίνει κυρίαρχο στη Νέα Υόρκη, το Νιου Τζέρσεϊ, το Κονέκτικατ και τη Μασαχουσέτη, αποτελώντας περίπου τα τρία τέταρτα των δειγμάτων ιού που έχουν αναλυθεί γενετικά. Η παραλλαγή απογειώθηκε πιο αργά σε άλλες περιοχές, αποτελώντας μόνο το 6% των Μεσοδυτικών και περίπου το 20% στο Νότο. Τα βορειοανατολικά είναι επίσης η πιο εμβολιασμένη και ενισχυμένη περιοχή της χώρας.

Οι νοσηλείες στα βορειοανατολικά έχουν επίσης αυξηθεί, αλλά κυρίως μεταξύ εκείνων άνω των 70. Ένας λόγος μπορεί να είναι ότι η απόκριση των Τ-κυττάρων – το ιππικό που ιππεύει πίσω από τα αντισώματα της πρώτης γραμμής – είναι ασθενέστερη στους ηλικιωμένους. Ο ιός δεν μπορεί να αποφύγει τα Τ-κύτταρα που προκαλούνται από τα εμβόλια και τις λοιμώξεις τόσο εύκολα όσο τα αντισώματα. Λόγω των Τ-κυττάρων, οι νεότεροι εξακολουθούν να είναι καλά προστατευμένοι από νέες παραλλαγές.

Ένας άλλος λόγος μπορεί να είναι ότι τα μονοκλωνικά αντισώματα είναι αναποτελεσματικά έναντι του XBB και πολλοί ηλικιωμένοι που κολλούν Covid δεν μπορούν να πάρουν το αντιικό Paxlovid επειδή έχουν ιατρικές παθήσεις όπως σοβαρή νεφρική νόσο ή παίρνουν φάρμακα που το παρεμβαίνουν.

Η μονομανιακή εστίαση της κυβέρνησης Βiden στα εμβόλια έναντι των νέων θεραπειών έχει αφήσει τους Αμερικανούς υψηλότερου κινδύνου πιο ευάλωτους σε νέες παραλλαγές.

Γιατί αυτό δεν φαίνεται να ανησυχεί τους ειδικούς;

Η απάντηση προφανώς κρύβεται σε αυτό που ακολουθεί.

Was Peter Daszak Working For The Central Intelligence Agency? An EcoHealth Alliance whistleblower steps forward.

«Βρήκαμε άλλους κοροναϊούς σε νυχτερίδες, ένα πλήθος από αυτούς, μερικοί από αυτούς έμοιαζαν πολύ με το SARS. Έτσι, προσδιορίσαμε την αλληλουχία της πρωτεΐνης ακίδας: την πρωτεΐνη που προσκολλάται στα κύτταρα. Τότε εμείς… Λοιπόν, δεν έκανα αυτή τη δουλειά, αλλά οι συνάδελφοί μου στην Κίνα έκαναν τη δουλειά. Δημιουργείτε ψευδοσωματίδια, εισάγετε τις πρωτεΐνες αιχμής από αυτούς τους ιούς, δείτε αν συνδέονται με τα ανθρώπινα κύτταρα. Σε κάθε βήμα αυτού, πλησιάζετε όλο και πιο κοντά σε αυτόν τον ιό θα μπορούσε πραγματικά να γίνει παθογόνος στους ανθρώπους. Καταλήγεις με έναν μικρό αριθμό ιών που πραγματικά μοιάζουν με δολοφόνους».

Αυτή τη δήλωση έκανε ο Πρόεδρος της EcoHealth Alliance, Peter Daszak, σε ένα φόρουμ του 2016 που συζητούσε «αναδυόμενες μολυσματικές ασθένειες και την επόμενη πανδημία». Ο Daszak, ο οποίος έλαβε περισσότερα από 118 εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις και συμβόλαια από ομοσπονδιακούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων 53 εκατομμυρίων δολαρίων από την USAID, 42 εκατομμυρίων δολαρίων από το DOD και 15 εκατομμυρίων δολαρίων από το HHS, φάνηκε να καυχιέται για τη χειραγώγηση των «δολοφόνων» κορονοϊών που μοιάζουν με SARS που πραγματοποιήθηκαν από τους «συναδέλφους του στην Κίνα» στο διαβόητο πλέον Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν.

Σύμφωνα με ερευνητική έρευνα που έγινε από τον ανεξάρτητο δημοσιογράφο Sam Husseini και το The Intercept, πολλά από τα χρήματα που δόθηκαν στην EcoHealth Alliance δεν επικεντρώθηκαν στην υγεία ή την οικολογία, αλλά μάλλον στη βιοπόλεμο, τη βιοτρομοκρατία και άλλες επικίνδυνες χρήσεις θανατηφόρων παθογόνων.

Η EcoHealth Alliance έλαβε το μεγαλύτερο μέρος της χρηματοδότησής της από την Υπηρεσία Διεθνούς Ανάπτυξης των Ηνωμένων Πολιτειών (USAID), μια θυγατρική του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που χρησιμεύει ως συχνή κάλυψη για την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA). Η δεύτερη μεγαλύτερη πηγή χρηματοδότησής τους ήταν από την Υπηρεσία Μείωσης Απειλών Άμυνας (DTRA), η οποία είναι παράρτημα του Υπουργείου Άμυνας (DOD), η οποία δηλώνει ότι είναι επιφορτισμένη με την «καταπολέμηση και αποτροπή όπλων μαζικής καταστροφής και αυτοσχέδιων δικτύων απειλών»

  

Ο Δρ Andrew Huff έλαβε το διδακτορικό του στην Περιβαλλοντική Υγεία με εξειδίκευση σε αναδυόμενες ασθένειες πριν γίνει Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος στην EcoHealth Alliance, όπου ανέπτυξε νέες μεθόδους βιοπαρακολούθησης, ανάλυση δεδομένων και οπτικοποίηση για την ανίχνευση ασθενειών.

Στις 12 Ιανουαρίου 2022, ο Δρ Andrew Huff εξέδωσε μια δημόσια δήλωση (στο Twitter) στην οποία ισχυρίστηκε ότι ο Peter Daszak, Πρόεδρος της EcoHealth Alliance, του είπε ότι εργαζόταν για τη CIA.

Η πλήρης δήλωση του Dr. Andrew Huff παρακάτω:



Ο Dr. Huff συνέχισε, «…δεν θα εκπλαγώ αν η κοινότητα της CIA/IC ενορχηστρώνει την κάλυψη του COVID ενεργώντας ως ενδιάμεσος μεταξύ των Fauci, Collins, Daszak, Baric και πολλών άλλων. Στην καλύτερη περίπτωση, ήταν η μεγαλύτερη εγκληματική συνωμοσία στην ιστορία των ΗΠΑ από γραφειοκράτες ή πολιτικούς διορισμένους».

Τι ακριβώς συγκάλυψαν;

Η Συμμαχία EcoHealth του Peter Daszak—χρηματοδοτούμενη από την USAID, το DOD και άλλους κυβερνητικούς φορείς των ΗΠΑ—συνεργάστηκε με τον Δρ. Ralph Baric από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας και τον Δρ Shi Zhengli του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν για τη διεξαγωγή έρευνας gain of function με αποτέλεσμα τη κατασκευή του ιού COVID-19!



 

Ο Andrew Huff, είπε ότι ο COVID διέρρευσε από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan στην Κίνα πριν από δύο και πλέον χρόνια και κατηγόρησε τις αρχές για τη «μεγαλύτερη αποτυχία των Υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ από την 11η Σεπτεμβρίου», σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας The Sun.

Το εργαστήριο βρέθηκε στο επίκεντρο έντονων συζητήσεων σχετικά με την προέλευση του COVID, με αξιωματούχους της κυβέρνησης της Κίνας και το προσωπικό του εργαστηρίου να αρνούνται ότι ο ιός διέρρευσε από την εγκατάσταση.

Ο Huff, ο οποίος είναι επιδημιολόγος έγραψε μάλιστα και βιβλίο με τίτλο «Η αλήθεια για τη Wuhan» στο οποίο υποστηρίζει ότι η πανδημία ήταν το αποτέλεσμα της χρηματοδότησης των κορωνοϊών από την κυβέρνηση των ΗΠΑ στην Κίνα.

Είπε ότι τα πειράματα κέρδους της λειτουργίας της Κίνας πραγματοποιήθηκαν με χαλαρή ασφάλεια, η οποία οδήγησε σε διαρροή στο εργαστήριο της Wuhan. Δεν εξηγεί εάν η διαρροή ήταν ατύχημα ή ηθελημένη-όπως όλα δείχνουν.

«Τα κινέζικα εργαστήρια δεν είχαν τα κατάλληλα μέτρα ελέγχου για τη διασφάλιση της σωστής βιοασφάλειας, βιοασφάλειας και διαχείρισης κινδύνου, με αποτέλεσμα τελικά τη διαρροή εργαστηρίου στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan», αναφέρει στο βιβλίο του, το οποίο δημοσιεύτηκε αποκλειστικά στην εφημερίδα.

Τα τελευταία δύο χρόνια, ολοένα και περισσότερα στοιχεία δείχνουν ότι ο ιός διέρρευσε από το εργαστήριο.

Ο Huff είναι πρώην αντιπρόεδρος της EcoHealth Alliance (μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης με έδρα τη Νέα Υόρκη που μελετά μολυσματικές ασθένειες) ο επικεφαλής της οποίας Peter Daszak πρωταγωνίστησε στην όλη υπόθεση της κατασκευής των gain of function ιών.

Peter Daszak, president of EcoHealth Alliance, posing for a portrait in his office in Manhattan, New York on November 8, 2021.

 

Η ομάδα Daszak μελετούσε διαφορετικούς κοροναϊούς σε νυχτερίδες για περισσότερο από μια δεκαετία με χρηματοδότηση από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας και είχε σφυρηλατήσει στενούς δεσμούς με το εργαστήριο της Wuhan το οποίο μάλιστα είχε επισκεφθεί το 2015 ο τότε πρόεδρος Obama συνοδευόμενος από τον Fauci.

  

Ο Huff, ο οποίος εργάστηκε στην EcoHealth Alliance από το 2014 έως το 2016, είπε ότι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός βοήθησε το εργαστήριο της Wuhan να συγκεντρώσει τις «καλύτερες υπάρχουσες μεθόδους για να κατασκευάσει κοροναϊούς νυχτερίδων για να επιτεθεί σε άλλα είδη» για πολλά χρόνια.

«Η Κίνα γνώριζε από την πρώτη μέρα ότι επρόκειτο για έναν ιό-προιόν γενετικής μηχανικής», έγραψε ο Huff. «Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ευθύνεται για τη μεταφορά της επικίνδυνης βιοτεχνολογίας στους Κινέζους.

«Ήμουν τρομοκρατημένος με αυτό που είδα», είπε ο βετεράνος του στρατού από το Μίσιγκαν στη Sun. «Τους παραδώσαμε απλώς τεχνολογία βιοόπλων».

Εντελώς “συμπτωματικά” ο Obama από το 2014 προανήγγειλε την πανδημία και εντελώς συμπτωματικά ο Bill Gates το 2015 σε ομιλία του στο TEDx ανέβηκε στη σκηνή κουβαλώντας ένα βαρέλι λέγοντας πως εδώ δεν κρύβονται πυρηνικά αλλά ο ιός της πανδημίας. Οι εμπνευστές του πανδημικού project δεν έκρυψαν ποτέ τα σχέδιά τους.

Οπως οι πολλές συμπτώσεις δείχνουν ο ιός εκσφενδονίστηκε εναντίον της ανθρωπότητας στις 18 Οκτωβρίου 2019.

Διαβάστε ΕΔΩ πως στήθηκε όλο αυτό>

Virologists work in the P4 lab of the Wuhan Institute of Virology in Wuhan, China.
A picture of the cover of a book written by Dr. Andrew Huff.

 

Covid-19 is caused by a virus from the SARS family and its official name is SARS-CoV-2. One of the documents accessed by Project Veritas is a letter by one Maj Joseph Murphy, a DARPA researcher. The letter says that SARS-CoV-2 is an American-created recombinant bat vaccine or its precursor virus. It was created by an EcoHealth Alliance program at the Wuhan Institute of Virology in China, as suggested by reporting surrounding the lab leak hypothesis.

 

 

Η έρευνα για τον κορωνοϊό που θεωρήθηκε πολύ επικίνδυνη από την DARPA εγκρίθηκε από τον Fauci, η EcoHealth Alliance τη διεξήγαγε στο Εργαστήριο Ιολογίας της Wuhan: Report

Η πρόταση της EcoHealth Alliance που απέρριψε η DARPA (Defence Advanced Research and Projects Agency) αφορούσε τη μελέτη των κορωνοϊών που γεννήθηκαν από νυχτερίδες στη Wuhan. Ωστόσο, η πρόταση που απορρίφθηκε από την DARPA λέγοντας ότι είναι «πολύ επικίνδυνη», εγκρίθηκε αργότερα από το NIAID των ΗΠΑ, του οποίου ηγείται ο Δρ Anthony Fauci.

Η πρόταση ονομάστηκε «Project Defuse».

 

Το NIAID του Fauci χρηματοδότησε την πρόταση του Peter Daszak που απορρίφθηκε από την DARPA, λέει το Project Veritas.

Μια έρευνα από το Project Veritas έκανε μια συγκλονιστική ανακάλυψη σχετικά με την προέλευση του Covid-19 και το κέρδος της έρευνας λειτουργιών για την ενίσχυση του ιού.

Το Project Veritas ισχυρίστηκε ότι έχει πρόσβαση σε έγγραφα του Υπουργείου Άμυνας (ΗΠΑ) που δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας, που δείχνουν ότι ο επίλεκτος στρατιωτικός ερευνητικός οργανισμός των ΗΠΑ DARPA (Defence Advanced Research and Projects Agency) είχε απορρίψει πρόταση της EcoHealth Alliance.

Η πρόταση που απέρριψε η DARPA (Defence Advanced Research and Projects Agency) αφορούσε τη μελέτη των κορωνοϊών που γεννήθηκαν από νυχτερίδες στo Εργαστήριο Iολογίας της Wuhan.

Ωστόσο, η πρόταση που απορρίφθηκε από την DARPA (Defence Advanced Research and Projects Agency) λέγοντας ότι είναι «πολύ επικίνδυνη», εγκρίθηκε αργότερα από το NIAID των ΗΠΑ, του οποίου ηγείται ο Δρ Anthony Fauci.

Η πρόταση ονομάστηκε «Project Defuse».

Σύμφωνα με την έκθεση του Project Veritas, η DARPA (Defence Advanced Research and Projects Agency) είχε απορρίψει την πρόταση λέγοντας ότι θα παραβιάσει το μορατόριουμ για την μη διεξαγωγή πειραμάτων και ερευνών gain of function-«κέρδους λειτουργίας».

Το 2014, μετά από μια σειρά επικίνδυνων διαρροών βιοασφάλειας σε πολλές ομοσπονδιακές ερευνητικές εγκαταστάσεις, η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε θέσει προσωρινή απαγόρευση στη χρηματοδότηση μελετών που επικεντρώθηκαν στην ενίσχυση της ικανότητας ιών όπως η γρίπη, ο MERS, ο SARS κ.λπ.

Ο Covid-19 προκαλείται από έναν ιό της οικογένειας SARS και η επίσημη ονομασία του είναι SARS-CoV-2.

Ένα από τα έγγραφα στα οποία έχει πρόσβαση το Project Veritas είναι μια επιστολή ενός Maj Joseph Murphy, ερευνητή της DARPA.

Η επιστολή αναφέρει ότι το SARS-CoV-2 είναι ένα ανασυνδυασμένο εμβόλιο νυχτερίδων που δημιουργήθηκε από την Αμερική ή ο πρόδρομος ιός του.

Δημιουργήθηκε από ένα πρόγραμμα EcoHealth Alliance του Peter Daszak στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan στην Κίνα, όπως προτείνεται από αναφορές σχετικά με την υπόθεση διαρροής εργαστηρίου.

Η επιστολή αναφέρει περαιτέρω ότι οι λεπτομέρειες του προγράμματος έχουν συγκαλυφτεί από την έναρξη της πανδημίας.

Οι λεπτομέρειες μπορούν να βρεθούν στην απάντηση πρότασης της EcoHealth Alliance στο πρόγραμμα DARPA PREEMPT Broad Agency Announcement (BAA) HR00118S0017, με ημερομηνία Μαρτίου 2018.

Το VIDEO του Project Veritas δείχνει ένα κλιπ που κοινοποιήθηκε από μια «πηγή» όπου ο πρώην επικεφαλής της DARPA Dr Steven Walker είπε ότι η DARPA είχε δημιουργήσει ένα γραφείο Βιοτεχνολογίας πριν από μερικά χρόνια, στόχος του οποίου ήταν να κατασκευάσει μικροοργανισμούς που «κάνουν ό,τι θέλετε να κάνουν».

Η έκθεση του Ταγματάρχη Joseph Murphy αναφέρει περαιτέρω ότι η EcoHealth Alliance είχε προσεγγίσει την DARPA (Defence Advanced Research and Projects Agency) τον Μάρτιο του 2018, αναζητώντας χρηματοδότηση για την απόκτηση λειτουργικής έρευνας σε κορωνοϊούς που μεταδίδονται από νυχτερίδες.

 

Η DARPA (Defence Advanced Research and Projects Agency) είχε απορρίψει την πρόταση λέγοντας ότι είναι πολύ επικίνδυνη και θα αποτελεί πιθανή παραβίαση του μορατόριουμ. Ωστόσο, το NIAID με επικεφαλής τον Δρ Fauci προχώρησε και το ενέκρινε, και η έρευνα για τους κορονοϊούς που μεταδίδονται από νυχτερίδες πραγματοποιήθηκε σε πολλές τοποθεσίες στις ΗΠΑ καθώς και στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan.

Το πλήρες βίντεο του Project Veritas μπορείτε να το δείτε εδώ>

Ο Δρ Fauci δήλωσε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ ενόρκως ότι το NIAID δεν είχε ποτέ καμία σχέση με την έρευνα κέρδους λειτουργιών για τους κοροναϊούς.

 

Η έκθεση του Murphy αναφέρει περαιτέρω ότι βασικά θεραπευτικά όπως η Ιβερμεκτίνη, η Υδροξυχλωροκίνη και οι Ιντερφερόνες καταστέλλονταν ενεργά.

Ο Fauci και η EcoHealth Alliance συνδέονται με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan.

Είναι αξιοσημείωτο εδώ ότι αρκετοί ρεπόρτερ έχουν αποκαλύψει στο παρελθόν ότι η EcoHealth Alliance, με επικεφαλής τον Peter Daszak, συμμετείχε στη διεξαγωγή έρευνας λειτουργιών για τους κοροναϊούς στο WIV της Κίνας.

Ο Daszak ήταν ένας από τους πρώτους και σημαντικότερους επιστήμονες που απέρριψε φωνητικά τις θεωρίες της «διαρροής εργαστηρίου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΤΟ ΕVENT 201 KAI OI ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ WUHAN

Peter Daszak, president of EcoHealth Alliance, posing for a portrait in his office in Manhattan, New York on November 8, 2021.

Είχε επίσης δημοσιεύσει μια επιστολή με μεγάλη δημοσιότητα στο The Lancet στην αρχή της πανδημίας για να απορρίψει όλους τους ισχυρισμούς περί «διαρροής εργαστηρίου».

 

Aνάμεσα στα επιχειρήματα της επιστολής του για να κατασταλεί κάθε αναφορά της προέλευσης του ιού από το Εργαστήριό της Wuhan ήταν και η μελέτη του Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΤΟ ΕVENT 201 KAI OI ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ WUHAN]

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Daszak ήταν επίσης μέλος της ερευνητικής ομάδας του ΠΟΥ που είχε επισκεφθεί το WIV για να μελετήσει την προέλευση του Covid!

Αργότερα, όταν εμφανίστηκαν παλιές δηλώσεις και βίντεο του Daszak που τον έδειχναν να παραδέχεται ότι η EcoHealth Alliance του εμπλέκεται όντως σε πειράματα gain of function στη Wuhan, ο Daszak αποβλήθηκε από την επιτροπή Lancet που διερευνά την προέλευση του Covid.

Κάπως έτσι, η προφανής σύγκρουση συμφερόντων δεν έχει αντιμετωπιστεί από τον ΠΟΥ ή τις αντίστοιχες κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Κίνας μέχρι στιγμής.

Η έκθεση του Murphy αναφέρει περαιτέρω ότι βασικά θεραπευτικά όπως η Ιβερμεκτίνη, η Υδροξυχλωροκίνη και οι Ιντερφερόνες καταστέλλονταν ενεργά!!!

Μέχρι στιγμής έχουν προκύψει διάφορα έγγραφα, επιστολές και αναφορές, που δείχνουν την καταδικαστική εμπλοκή επιστημόνων και γραφειοκρατών των ΗΠΑ στην καταστολή της αλήθειας σχετικά με την προέλευση του Covid.

 

Ο Fauci επικεφαλής του NIAID και του NIH, είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι το κέρδος των πειραμάτων λειτουργίας στον ιό «άξιζε τον κίνδυνο μιας πανδημίας».

 

H ANTIΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Δύο Ρεπουμπλικάνοι από την Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής των ΗΠΑ κοινοποίησαν διάφορα emails με βάση τα οποία ισχυρίζονται ότι ο Dr. Anthony Fauci μπορεί να γνώριζε ότι η Covid-19 προήλθε από εργαστηριακή διαρροή και ότι πιθανά ο ιός είχε «εσκεμμένα γενετικά χειραγωγηθεί».

«Γράφουμε για να ζητήσουμε να τεθούν ερωτήματα στον Δρ. Anthony Fauci, Διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) των ΗΠΑ. Αποσπάσματα από emails που δημοσιοποιούμε αποκαλύπτουν ότι ο Dr. Fauci είχε προειδοποιηθεί για δύο πράγματα: (1) Tην πιθανότητα διαρροής της COVID-19 από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan (WIV) και (2) την πιθανότητα ο ιός να υποβλήθηκε σε σκόπιμη γενετική χειραγώγηση. Είναι επιτακτική ανάγκη να διερευνήσουμε εάν αυτές οι πληροφορίες μεταφέρθηκαν στην υπόλοιπη κυβέρνηση και εάν θα είχαν αλλάξει την απάντηση των ΗΠΑ στην πανδημία», αναφέρει η επιστολή των αντιπροσώπων James Comer και Jim Jordan προς τον γραμματέα του HHS, Xavier Becerra.

 

Η επιστολή συνεχίζει δηλώνοντας ότι ο Fauci, παρά το γεγονός ότι ισχυρίστηκε το αντίθετο σε πολλές περιπτώσεις, γνώριζε στην πραγματικότητα, στις 27 Ιανουαρίου 2020, την οικονομική σχέση μεταξύ του NIAID, του NIH, της EcoHealth Alliance και του εργαστηρίου της Wuhan. Ο Fauci γνώριζε επίσης ότι η ΜΚΟ, EcoHealth και το NIAID συνεργάστηκαν για να χαράξουν ένα σχέδιο επιχορήγησης που θα «παρέκαμπτε το μορατόριουμ των πειραμάτων Gain on Function εκείνη την εποχή».

«Αυτό επέτρεψε στην EcoHealth να ολοκληρώσει επικίνδυνα πειράματα σχετικά με νέους κορωνοϊούς νυχτερίδων, με ελάχιστη επίβλεψη, τα οποία διαφορετικά θα είχαν μπλοκαριστεί από το μορατόριουμ», συνεχίζει η επιστολή, προσθέτοντας ότι τον Ιανουάριο του 2020, ο Fauci γνώριζε επίσης ότι η EcoHealth είχε παραβεί κάποιους όρους στην υποβολή της ετήσιας έκθεσης προόδου στο NIAID, «προφανώς για να αποκρύψει ένα πείραμα κέρδους-λειτουργίας που διεξήχθη σε μολυσματικούς και δυνητικά θανατηφόρους κορωνοϊούς νυχτερίδων».

Η τηλεδιάσκεψη

Η επιστολή αναφέρεται σε μια τηλεδιάσκεψη την 1η Φεβρουαρίου 2020 μεταξύ του Fauci, του επικεφαλής του NIH, Francis Collins και «τουλάχιστον έντεκα άλλων επιστημόνων» που συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν για την Covid-19.

«Σε αυτήν την συνδιάσκεψη, ο Δρ Fauci και ο Collins προειδοποιήθηκαν για πρώτη φορά ότι η COVID-19 μπορεί να διέρρευσε από το Εργαστήριο Ιολογίας της Wuhan και, επιπλέον, ότι μπορεί να έχει υποστεί σκόπιμη γενετική χειραγώγηση. Και πάλι, δεν είναι σαφές εάν είτε ο Dr. Fauci είτε ο Dr. Collins ενημέρωσαν ποτέ για αυτές τις προειδοποιήσεις άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους ή αν απλώς τις αγνόησαν».

Τρεις ημέρες μετά την τηλεδιάσκεψη, τέσσερις συμμετέχοντες συνέταξαν μια εργασία με τίτλο «The Proximal Origin of SARS-CoV-2», προσχέδια της οποίας εστάλησαν στον Fauci και στον Collins. Οι συγγραφείς του προσχεδίου, οι οποίοι είχαν εκφράσει προηγουμένως ανησυχίες για την εργαστηριακή διαρροή και τη γενετική χειραγώγηση, εγκατέλειψαν ξαφνικά αυτή τη θεωρία για να επιμείνουν ότι ο νέος ιός είχε φυσική προέλευση.

Εν τω μεταξύ, στις 16 Απριλίου 2020, ο Collins έστειλε email στον Fauci για να εκφράσει την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι άρθρο του Nature Medicine, το οποίο είχαν δει πριν από τη δημοσίευση (και τους δόθηκε η ευκαιρία να το επεξεργαστούν), δεν είχε ανατρέψει τη θεωρία της εργαστηριακής διαρροής. Ο Collins είχε ρωτήσει τότε τον Fauci για το εάν το NIH θα μπορούσε να κάνει περισσότερα προκειμένου να «εγκαταλειφθεί» η υπόθεση της εργαστηριακής διαρροής. Την επόμενη μέρα, ο Fauci αναφέρθηκε στο άρθρο από το βήμα του Λευκού Οίκου «πιθανότατα σε μια προσπάθεια να καταπνίξει περαιτέρω την υπόθεση ότι η COVID-19 διέρρευσε από το WIV».

 

Ερωτήματα

Στη συνέχεια, η επιστολή του Ρεπουμπλικάνων από την Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής θέτει μια σειρά ερωτημάτων:

Αντί να είναι διαφανείς με την Επιτροπή, το HHS και το NIH συνεχίζουν να κρύβουν και να συσκοτίζουν την αλήθεια. Συνεχίζοντας να αρνούνται να συνεργαστούν για τα αιτήματα μας, οι υπηρεσίες σας επιλέγουν να αποκρύψουν πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην ενημέρωση της προέλευσης της πανδημίας, στην πρόληψη μελλοντικών πανδημιών, στην ανταπόκριση σε μελλοντικές πανδημίες, στην ενημέρωση της τρέχουσας στάσης εθνικής ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών και στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στους ειδικούς μας, στη δημόσια υγεία. Η συνεχιζόμενη παρεμπόδιση του HHS και του NIH είναι πιθανό να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στην αξιοπιστία αυτών των υπηρεσιών. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που κυκλοφόρησαν σήμερα εγείρουν σημαντικά ερωτήματα, όπως ενδεικτικά:

1. Οι Δρ. Fauci ή Collins προειδοποιήσαν οποιονδήποτε στον Λευκό Οίκο για την πιθανότητα η COVID-19 να προήρθε από ένα εργαστήριο και ότι θα μπορούσε σκόπιμα να έχει υποστεί γενετική χειραγώγηση;

2. Εάν αυτές οι ανησυχίες δεν ήταν γνωστές, γιατί πάρθηκε η απόφαση να σιωπήσουν;

3. Ποια νέα στοιχεία, αν υπάρχουν, ήρθαν στο φως σχετικά με την COVID-19 μεταξύ 1ης Φεβρουαρίου 2020 και 4 Φεβρουαρίου 2020 ώστε να αλλάξει η πεποίθηση ότι ο ιός προήλθε από εργαστήριο;

4. Μήπως οι Δρ. Ο Fauci ή Collins επεξεργάστηκαν το άρθρο του Nature Medicine με τίτλο “The Proximal Origin of SARS-CoV-2”;

5. Η γνώση των παραπάνω νωρίτερα θα ωφελούσε είτε την ανάπτυξη εμβολίου είτε θεραπείας;

6. Μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2020, οι Δρ. Ο Fauci ή ο Collins ήταν γνώστες των προειδοποιήσεων του State Department σχετικά με την ασφάλεια του WIV;

7. Αυτή η προειδοποίηση θα άλλαζε την πρώιμη ανταπόκριση των ΗΠΑ στην πανδημία COVID-19;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »