Στο τελευταίο βιβλίο της Καινής Διαθήκης που είναι η Αποκάλυψη του Ιωάννη, ο Ευαγγελιστής μας μιλά για τα 2 θηρία και το χάραγμα στο δεξί χέρι ή πάνω στο μέτωπο των ανθρώπων με το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος που είναι το 666.

Το πρώτο θηρίο το οποίο ανεβαίνει από την θάλασσα, έχει 7 κεφάλια και 10 κέρατα. Του δόθηκε όλη η εξουσία σε κάθε φυλή, λαό, γλώσσα και έθνος. Του δόθηκε ακόμη μεγάλο στόμα να λέει λόγια  υπεροπτικά και βλάσφημα και προσβλητικά για τον Θεό. Τα εφτά κεφάλια συμβολίζουν τους εφτά αυτοκράτορες (ή αυτοκρατορίες). Οι πέντε έπεσαν, ο  ένας υπάρχει και ο άλλος δεν ήρθε ακόμη και όταν θα έρθει λίγο καιρό θα παραμείνει. Όμως το θηρίο αυτό είναι και ο όγδοος αυτοκράτορας και ένας από τους εφτά αυτοκράτορες που θα νικηθούν από το Αρνίο, τον Κύριο Ιησού Χριστό μας. Τα δέκα κέρατα είναι δέκα βασιλιάδες που θα πάρουν για λίγο την βασιλεία μαζί με το θηρίο. Το θηρίο με τα εφτά κεφάλια και δέκα κέρατα δεν μπορούσε καθόλου να ερμηνευθεί και να κατανοηθεί ως και τις τελευταίες δεκαετίες. Και ο λόγος είναι ότι , όπως είπε και ο πάτερ Παϊσιος , όλες οι αυτοκρατορίες που πέρασαν μέσα στους αιώνες μετά από την γέννηση του Χριστού ενεργούσαν μόνες τους όπως η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, Οθωμανική αυτοκρατορία, Αγγλική αυτοκρατορία, Γερμανική αυτοκρατορία κλπ. Η μόνη αυτοκρατορία που έχει αρκετά κεφάλια και κέρατα δηλαδή ταυτόχρονα πολλές αυτοκρατορίες μαζί να ενώνουν τις δυνάμεις τους δεν είναι άλλη από την Ευρωπαϊκή Ένωση και αυτό φάνηκε τώρα, τις τελευταίες δεκαετίες με το πλήρωμα του χρόνου ( παλιά αυτό θα ήταν δύσκολο να ερμηνευτεί όμως μετά τον 2ον Παγκόσμιο Πόλεμο με την ίδρυση της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗΣ και με τις παράλογες  πράξεις και τις νομοθεσίες τους που προσβάλλουν και υβρίζουν τον θεό  είναι ολοφάνερος ο σκοπός τους που δεν είναι άλλος από την πλήρη υποδούλωση και έλεγχο του κόσμου )

Το δεύτερο θηρίο, το οποίο βγαίνει από την στεριά έχει δύο κεφάλια που μοιάζουν με Αρνίου και φωνή δράκοντα. Με αυτό ο Ευαγγελιστής Ιωάννης, θέλει να τονίσει ότι το θηρίο αυτό εξωτερικά φαίνεται αγαθό και ευγενικό με καλούς τρόπους όπως ένα Αρνί αλλά οι πράξεις του είναι πονηρές και ύπουλες όπως του σατανά. Το δεύτερο θηρίο με εντολή του πρώτου θηρίου ασκεί όλη την εξουσία και κάνει όλους τους ανθρώπους να προσκυνήσουν το πρώτο θηρίο. Παραπλανάει τους κατοίκους της γης, προτρέποντας τους να κατασκευάσουν μια εικόνα του θηρίου και να ζωντανέψει αυτή η εικόνα ώστε να μιλήσει και να κάνει να θανατωθούν όσοι δεν προσκύνησαν την εικόνα του θηρίου. Εδώ μιλάει για την εφεύρεση της τηλεόρασης με τα συστημικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που εκφοβίζουν και παραπλανούν τον κόσμο με τις εντολές που έχουν από τα αφεντικά τους τα 2 θηρία για να υπακούσουν στα σατανικά τους έργα .  Και υποχρεώνει όλους μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και δούλους να χαράξουν σημάδι στο δεξιό τους χέρι ή στο μέτωπο. Κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πωλήσει παρά μόνο αυτοί που θα έχουν χαραγμένο το όνομά του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος του που είναι αριθμός ανθρώπου, το 666. Αυτό το φαινόμενο το είδαμε σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία 2 χρόνια όπου δεν μπορούσες να μπεις στο σουπερμάρκετ, εστιατόριο ή κατάστημα εάν δεν  ήσουν εμβολιασμένος και να  είχες safe-pass δείχνοντας το με το δεξί χέρι πάνω στο κινητό και πάντα φορώντας μάσκα στο μέτωποΤο 2ο θηρίο που πολλοί το ονομάζουν και ψευδοπροφήτη ( ή ο Αντίχριστος για κάποιους) λόγω της φύσης του και της ιδιότητας του μπορεί να ελέγχει όλο τον κόσμο και όλα τα έθνη ταιριάζει απόλυτα με τον ΟΗΕ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΌ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ) και με  κύριο συνεργό τους τις ΗΠΑ.

Ένα άλλο σημείο είναι η άμεση σύνδεση των 2 θηρίων και η αλληλοβοήθεια που έχουν για να βάλουν σε εφαρμογή το πονηρό και ύπουλο σχέδιο τους. Το θηρίο αυτό ή ψευδοπροφήτης ή Αντίχριστος δεν μπορεί να είναι άνθρωπος (και πρέπει να ξεκαθαρίσει αυτό για να μην πλανά τους ανθρώπους) δια τους λόγους που ανέρχονται πιο κάτω.

(α) Ένας άνθρωπος είναι αδύνατο να μπορεί να ελέγξει 200 κράτη περίπου και 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους που υπάρχουν πάνω στη γη με διαφορετικές κουλτούρες, ήθη, έθιμα, θρησκείες πολιτισμούς , νομοθεσίες κτλ.

(β) Τα χρόνια εξουσίας που μπορεί να έχει κάποιος άνθρωπος , σε κάποια οργάνωση ή κίνημα ή εταιρεία ή να είναι αρχηγός κράτους είναι πολύ λίγα σε σύγκριση με τις τερατουργίες, τις εντολές και τις πονηρές πράξεις που έχει να κάνει το θηρίο για να εκπληρώσει τα πονηρά σχέδια του.

(γ) Η άμεση επικοινωνία  και σύνδεση του δευτέρου  θηρίου με το πρώτο θηρίο δεν ταιριάζει εάν είναι άνθρωπος αφού το πρώτο θηρίο είναι μια ενωμένη αυτοκρατορία ( ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) που υπάρχει εδώ και δεκαετίες. Αυτό είναι επακόλουθο ότι και το δεύτερο θηρίο θα είναι της ίδιας φύσης και ιδιότητας. Όπως αναφέραμε πιο πάνω αυτό που ταιριάζει με την φύση και την ιδιότητα του δευτέρου θηρίου είναι ο ΟΗΕ ( Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών) που έχουν  υπό τον έλεγχο τους 200 κράτη περίπου και όλο τον πληθυσμό της γης. Ενεργούν  υποτίθεται για το καλό των κρατών και δείχνουν ευγενική και προστατευτική ιδιότητα (δηλαδή κέρατα Αρνίου) αλλά στην πραγματικότητα οι πράξεις τους είναι πονηρές και ύπουλες με στόχο την πλήρη υποταγή και υποδούλωση του κόσμου. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός στα τα γραφεία του ΟΗΕ στην ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ υπάρχει πίνακας με την Παναγία να βαστά αγκαλιά νεκρό τον Χριστό πεθαμένο και δίπλα ένα αγόρι φωτεινό να αντικαθιστά τον Χριστό ως ο νέος ΘΕΟΣ (ψευδοπροφήτης ή Αντίχριστος) που ήρθε για να σώσει τον κόσμο ( φυσικά δεν είναι άλλος από τον ΟΗΕ)

Αυτά τα δύο θηρία μας δείχνουν και κάθε μέρα και ιδίως τώρα που καλπάζει η τεχνολογία ότι με τις παράλογες πράξεις τους  έρχεται η εφαρμογή ενός πονηρού σχεδίου όλο και πιο κοντά για το χάραγμα του ανθρώπου στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο. Προσπαθούν με πολλούς και διάφορους τρόπους  να υλοποιήσουν την υποδούλωση και πλήρη έλεγχο του κόσμου είτε είναι δια μέσου των micro chips είτε δια μέσω των smartphones είτε μέσω των εμβολίων είτε μέσω κάποιας ηλεκτρονικής ταυτότητας (που θα περιέχει όλα τα  προσωπικά, ιατρικά και οικονομικά στοιχεία του κάθε ατόμου) είτε με συνδυασμό των πιο πάνω. Γι’ αυτό και πρέπει να γνωρίζουμε ποια είναι τα 2 θηρία αυτά (ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΗΕ) για να είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε με υπομονή και ένθερμη πίστη προς τον Χριστό μας και για να μπορέσουμε να αποφύγουμε όλα τα πονηρά τεχνάσματα τους που προσπαθούν να βάλουν σε εφαρμογή.

Και να είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος ( όπως γράφει και η Αποκάλυψη) το Αρνίο ο κύριος ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ μας μαζί με τους εκλεκτούς και τους πιστούς θα νικήσει τα 2 αυτά θηρία γιατί είναι Κύριος των Κυρίων και Βασιλιάς των Βασιλιάδων (έστω και εάν προσωρινά φαίνεται ότι αυτά τα 2 θηρία ελέγχουν τα πάντα και κάνουν ότι θέλουν στον κόσμο)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »