Το Facebook επιβεβαίωσε ότι επίσημα κυβερνητικά δεδομένα πέντε μηνών αποδεικνύουν στην πραγματικότητα ότι ο εμβολιασμός με το Covid-19 καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα οδηγώντας σε αυτό που μπορεί να περιγραφεί ως μια νέα μορφή Συνδρόμου Επίκτητης Ανοσοανεπάρκειας.

Τον Αύγουστο του 2022, το The Expose δημοσίευσε μια αποκλειστική διεξοδική έρευνα σε επίσημα κυβερνητικά στοιχεία πέντε μηνών που έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου και τα οποία επιβεβαίωναν ότι κάθε “αναμνηστική” δόση του Covid-19 παρέχει μια πολύ βραχύβια προσωρινή ώθηση στο ανοσοποιητικό σύστημα του εμβολιασμένου πληθυσμού πριν αποδεκατίσει το ανοσοποιητικό τους σύστημα πολύ πιο γρήγορα από ό,τι είχε ήδη παρατηρηθεί σε άτομα που είχαν λάβει δύο δόσεις του εμβολίου Covid-19.

Εν ολίγοις, ανακαλύψαμε ότι τα επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου υποδηλώνουν έντονα ότι ο πληθυσμός που εμβολιάστηκε με το Covid-19 αναπτύσσει κάποια νέα μορφή συνδρόμου επίκτητης ανοσοανεπάρκειας που προκαλείται από το εμβόλιο Covid-19.

Η έρευνα αυτή κοινοποιήθηκε από έναν αναγνώστη στο Facebook την ίδια ημέρα που δημοσιεύσαμε το άρθρο, και το Facebook ανέλαβε να αφαιρέσει αμέσως την ανάρτηση και να την χαρακτηρίσει ως “παραπληροφόρηση”.

Ωστόσο, ο αναγνώστης που μοιράστηκε το άρθρο μας αμφισβήτησε τη λογοκρισία του Facebook και στις 27 Οκτωβρίου απάντησε τελικά για να επιβεβαιώσει ότι στην πραγματικότητα έκαναν λάθος, ότι η έρευνα ήταν απολύτως σωστή και ότι η ανάρτηση του αναγνώστη στο Facebook είναι τώρα πίσω στην εξαιρετικά λογοκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι, τώρα που το Facebook επιβεβαίωσε αυτό που το The Expose προσπαθεί να πει στο ευρύτερο κοινό εδώ και πάνω από ένα χρόνο, συμπεριλάβαμε την πλήρη αρχική έρευνα παρακάτω, ώστε να μπορείτε να μοιραστείτε αυτό το άρθρο ευρέως.

Ο Οργανισμός Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) συνήθιζε να δημοσιεύει μια εβδομαδιαία έκθεση επιτήρησης εμβολίων, με κάθε έκθεση να περιέχει δεδομένα τεσσάρων εβδομάδων σχετικά με τα κρούσματα Covid-19, τις νοσηλείες και τους θανάτους ανά κατάσταση εμβολιασμού. Για την έρευνά μας αναλύσαμε 5 από αυτές τις δημοσιευμένες Εκθέσεις Επιτήρησης Εμβολίων που περιείχαν δεδομένα από τις 16 Αυγούστου 2021 έως τις 2 Ιανουαρίου 2022, προκειμένου να αποκτήσουμε μια σαφή εικόνα της επίδρασης που έχουν τα εμβόλια Covid-19 στο ανοσοποιητικό σύστημα του εμβολιασμένου πληθυσμού, και αυτό βρήκαμε…

Οι εκθέσεις επιτήρησης εμβολίων της UKHSA που χρησιμοποιήθηκαν για την έρευνά μας μπορούν να βρεθούν όλες εδώ –

Αποτελεσματικότητα του εμβολίου Covid-19 στον πραγματικό κόσμο

Η Pfizer ισχυρίζεται ότι η ένεση Covid-19 mRNA έχει αποτελεσματικότητα εμβολίου 95%. Ήταν σε θέση να το ισχυριστεί αυτό λόγω ενός απλού υπολογισμού (πλήρεις λεπτομέρειες του οποίου μπορείτε να δείτε εδώ) που πραγματοποιήθηκε στον αριθμό των λοιμώξεων που επιβεβαιώθηκαν μεταξύ της ομάδας που εμβολιάστηκε και της ομάδας που δεν εμβολιάστηκε κατά τα πρώτα στάδια των κλινικών δοκιμών που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.

Τώρα, χάρη σε μια πληθώρα δεδομένων που δημοσίευσε ο Οργανισμός Υγειονομικής Ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου, είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε τον ίδιο υπολογισμό που χρησιμοποιήθηκε για τον υπολογισμό της αποτελεσματικότητας 95% του εμβολίου της Pfizer, για να υπολογίσουμε την πραγματική αποτελεσματικότητα των εμβολίων Covid-19, και τα δεδομένα, δυστυχώς, παρουσιάζουν μια εξαιρετικά ανησυχητική εικόνα.

Η έκθεση επιτήρησης εμβολίων της εβδομάδας 37 περιελάμβανε τον αριθμό των κρουσμάτων Covid-19 ανά κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ της εβδομάδας 33 και της εβδομάδας 36 του 2021 (16 Αυγούστου έως 12 Σεπτεμβρίου). Επειδή η έκθεση μας λέει τα ποσοστά των κρουσμάτων Covid-19 ανά 100.000 άτομα μεταξύ του ανεμβολίαστου και του εμβολιασμένου πληθυσμού με δύο δόσεις, είμαστε σε θέση να υπολογίσουμε την πραγματική αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, και αποδείχθηκε ότι ήταν η εξής

Η αποτελεσματικότητα στον πραγματικό κόσμο όλων των διαθέσιμων εμβολίων Covid-19*** σε συνδυασμό ήταν τόσο χαμηλή όσο και μείον-47% στην ηλικιακή ομάδα 60-69 ετών και τόσο υψηλή όσο και +66% στην ηλικιακή ομάδα κάτω των 18 ετών μεταξύ 16 Αυγούστου και 12 Σεπτεμβρίου 2021. Οι μόνες άλλες ηλικιακές ομάδες στις οποίες το εμβόλιο έδειχνε να έχει θετική επίδραση σε αυτό το σημείο ήταν οι 18-29, 30-39 και 80+. Αλλά όπως μπορείτε να δείτε καθαρά καμία από τις ηλικιακές ομάδες δεν εμφάνιζε αποτελεσματικότητα του εμβολίου κοντά στο 95%.


***Σημ.: Πλέον είναι γνωστό ότι ουδέποτε απομονώθηκε, καθαρίσθηκε και χαρακτηρίσθηκε κανένας ιός SARS-COV-2 και ότι πρόκειται για μια εγγραφή λογισμικού.


Ωστόσο, κοιτάξτε πώς αλλάζουν τα δεδομένα μόλις ένα μήνα αργότερα.

Η έκθεση επιτήρησης εμβολίων της εβδομάδας 41 περιελάμβανε τον αριθμό των κρουσμάτων Covid-19 ανά κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ της εβδομάδας 37 και της εβδομάδας 40 του 2021 (13 Σεπτεμβρίου έως 10 Οκτωβρίου), και η πραγματική αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αποδείχθηκε ως εξής –

Η αποτελεσματικότητα στον πραγματικό κόσμο όλων των διαθέσιμων εμβολίων Covid-19 σε συνδυασμό ήταν τόσο χαμηλή όσο και μείον-109% στην ηλικιακή ομάδα 40-49 ετών και τόσο υψηλή όσο και +89% στην ηλικιακή ομάδα κάτω των 18 ετών μεταξύ 13 Σεπτεμβρίου και 10 Οκτωβρίου 2021. Η μόνη άλλη ηλικιακή ομάδα στην οποία το εμβόλιο έδειχνε να έχει θετική επίδραση σε αυτό το σημείο ήταν η 18-29 ετών.

Αυτό που είναι ανησυχητικό εδώ όμως είναι το πόσο πολύ έχει μειωθεί η πραγματική αποτελεσματικότητα του εμβολίου σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, αλλά ιδιαίτερα στην ηλικιακή ομάδα 40-49 ετών, η οποία έπεσε από μια πραγματική αποτελεσματικότητα μείον-36% σε μείον-109%.

Το γεγονός ότι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων στον πραγματικό κόσμο είχε ξεπεράσει το φράγμα του μείον-100% υποδηλώνει ότι τα εμβόλια όχι μόνο αποτύγχαναν, αλλά και αποδεκάτιζαν πλήρως το ανοσοποιητικό σύστημα των ληπτών.

Αυτό καθιστά την επόμενη έκθεση για την επιτήρηση των εμβολίων τρομακτική.

Η έκθεση επιτήρησης εμβολίων της εβδομάδας 45 περιελάμβανε τον αριθμό των κρουσμάτων Covid-19 ανά κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ της εβδομάδας 41 και της εβδομάδας 44 του 2021 (11 Οκτωβρίου έως 7 Νοεμβρίου) και η αποτελεσματικότητα των εμβολίων στον πραγματικό κόσμο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αποδείχθηκε ότι ήταν η εξής – –

Η αποτελεσματικότητα σε πραγματικό κόσμο όλων των διαθέσιμων εμβολίων Covid-19 μαζί ήταν τόσο χαμηλή όσο και μείον-126% στην ηλικιακή ομάδα 40-49 ετών και τόσο υψηλή όσο και +78% στην ηλικιακή ομάδα κάτω των 18 ετών μεταξύ 11 Οκτωβρίου και 7 Νοεμβρίου 2021. Η μόνη άλλη ηλικιακή ομάδα στην οποία το εμβόλιο έδειχνε να έχει θετική επίδραση σε αυτό το σημείο ήταν και πάλι 18-29 ετών.

Αυτό που είναι ανησυχητικό εδώ είναι ότι δύο ακόμη ηλικιακές ομάδες ξεπέρασαν το φράγμα του μείον-100%, με την ηλικιακή ομάδα 50-59 να πέφτει στο μείον-116% και την ηλικιακή ομάδα 60-69 να πέφτει στο μείον-120%. Αλλά αυτό που ίσως είναι πιο ανησυχητικό είναι ότι η αποτελεσματικότητα των ενέσεων Covid-19 συνέχισε να μειώνεται στην ηλικιακή ομάδα 40-49 ετών, αφού είχε ήδη ξεπεράσει το φράγμα του μείον-100% τον προηγούμενο μήνα.

Αυτό που μπορούμε επίσης να δούμε από τα παραπάνω είναι ότι η αποτελεσματικότητα της ένεσης Covid-19 σε άτομα άνω των 80 ετών έχει ανέβει από το μείον-22% στο μείον-9%. Αυτό συμπίπτει με την εξάπλωση του αναμνηστικού εμβολίου σε αυτή την ηλικιακή ομάδα, γεγονός που υποδηλώνει ότι τα εμβόλια πράγματι ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι εξακολουθεί να υπάρχει αρνητική αποτελεσματικότητα σε αυτή την ηλικιακή ομάδα και εξακολουθεί να είναι χαμηλότερη από την αποτελεσματικότητα μείον-3% που παρατηρήθηκε μεταξύ της 33ης και της 36ης εβδομάδας του 2021.

Η έκθεση επιτήρησης εμβολίων της εβδομάδας 49, ωστόσο, παρέχει μια πολύ πιο σαφή εικόνα σχετικά με την επίδραση των ενισχυτικών εμβολίων στον εμβολιασμένο πληθυσμό βραχυπρόθεσμα.

Η έκθεση επιτήρησης εμβολίων της εβδομάδας 49 περιελάμβανε τον αριθμό των κρουσμάτων Covid-19 ανά κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ της εβδομάδας 45 και της εβδομάδας 48 του 2021 (8 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου) και η αποτελεσματικότητα του εμβολίου στον πραγματικό κόσμο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αποδείχθηκε ότι ήταν η εξής –

Η αποτελεσματικότητα στον πραγματικό κόσμο όλων των διαθέσιμων εμβολίων Covid-19 σε συνδυασμό ήταν τόσο χαμηλή όσο και μείον-120% στην ηλικιακή ομάδα 40-49 ετών και τόσο υψηλή όσο και +80% στην ηλικιακή ομάδα κάτω των 18 ετών μεταξύ 8 Νοεμβρίου και 5 Δεκεμβρίου 2021. Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων Covid-19 στον πραγματικό κόσμο μειώθηκε στην πραγματικότητα μόνο στις ηλικίες 18-29 ετών και 30-39 ετών κατά τη διάρκεια αυτών των τεσσάρων εβδομάδων.

Τα άτομα άνω των 70 ετών ανταμείφθηκαν με μια σημαντική ενίσχυση του ανοσοποιητικού τους συστήματος κατά τη διάρκεια αυτών των τεσσάρων εβδομάδων, με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου να αποδεικνύεται +27% στους 70-79χρονους μεταξύ 8 Νοεμβρίου και 5 Δεκεμβρίου 21, σε σύγκριση με το μείον-84% μεταξύ 11 Οκτωβρίου και 7 Νοεμβρίου 21.

Ενώ η αποτελεσματικότητα του εμβολίου σε άτομα άνω των 80 ετών αυξήθηκε σε +47% μεταξύ 8ης Νοεμβρίου και 5ης Δεκεμβρίου 21, σε σύγκριση με μείον-9% μεταξύ 11ης Οκτωβρίου και 7ης Νοεμβρίου 21.

Όλοι οι άνθρωποι μεταξύ 40 και 69 ετών ανταμείφθηκαν επίσης με μια ενίσχυση του ανοσοποιητικού τους συστήματος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ωστόσο όχι αρκετή ώστε να καταγραφεί θετική αποτελεσματικότητα του εμβολίου. Αυτή η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας του εμβολίου συμπίπτει με το πότε χορηγήθηκαν τα αναμνηστικά εμβόλια σε κάθε ηλικιακή ομάδα, όπως φαίνεται στο παρακάτω γράφημα που προέρχεται από την Έκθεση επιτήρησης εμβολίων του UKHSA – Εβδομάδα 1 – 2022.

Με βάση το γεγονός ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου έγινε θετική σε όλους τους ανθρώπους άνω των 70 ετών μετά την αναμνηστική ένεση, αφού προηγουμένως είχε δείξει αρνητική αποτελεσματικότητα, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πολύ βελτιωμένη αποτελεσματικότητα του εμβολίου στις ηλικίες 40-69 ετών στην επόμενη δημοσιευμένη έκθεση επιτήρησης εμβολίων.

Δυστυχώς, όμως, αυτό δεν συμβαίνει.

Η έκθεση επιτήρησης εμβολίων της εβδομάδας 1 – 2022- περιελάμβανε τον αριθμό των κρουσμάτων Covid-19 ανά κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ της εβδομάδας 49 και της εβδομάδας 52 του 2021 (6 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου) και η αποτελεσματικότητα του εμβολίου στον πραγματικό κόσμο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αποδείχθηκε ως εξής

Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου στον πραγματικό κόσμο έπεσε στα χαμηλότερα επίπεδα μέχρι σήμερα σε όλες τις ηλικιακές ομάδες εκτός από τις ηλικίες άνω των 70 ετών μεταξύ 6 Δεκεμβρίου και 2 Ιανουαρίου, αλλά οι ηλικίες άνω των 70 ετών εξακολουθούν να πέφτουν σε αρνητική αποτελεσματικότητα.

Η αναμενόμενη περαιτέρω ενίσχυση στις ηλικίες 40 έως 69 ετών δεν πραγματοποιήθηκε και, αντίθετα, καταγράφηκε τεράστια πτώση της αποτελεσματικότητας του εμβολίου, η οποία έπεσε στο -151% στις ηλικίες 40-49 ετών.

Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου έπεσε επίσης στην ηλικιακή ομάδα των 30-39 ετών στο μείον-123%, παρά το γεγονός ότι το αναμνηστικό εμβόλιο χορηγήθηκε σε εκατομμύρια ανθρώπους την εβδομάδα 49.

Το ακόλουθο γράφημα απεικονίζει την αύξηση/μείωση της αποτελεσματικότητας του εμβολίου ανά μήνα σε κάθε ηλικιακή ομάδα για μια περίοδο 5 μηνών από τις 16 Αυγούστου 21 έως τις 2 Ιανουαρίου 22.

Τα πρώτα αναμνηστικά εμβόλια χορηγήθηκαν την 37η εβδομάδα του 2021 και το γράφημα αυτό δείχνει ξεκάθαρα πώς παρείχαν αύξηση της αποτελεσματικότητας του εμβολίου τους επόμενους δύο μήνες. Δυστυχώς, όμως, δείχνει επίσης πόσο βραχύβια ήταν αυτή η ώθηση με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων Covid-19 να πέφτει σε τρομακτικά επίπεδα μεταξύ των εβδομάδων 49 και 52.

Τι σημαίνει όμως στην πραγματικότητα μια θετική/αρνητική αποτελεσματικότητα του εμβολίου;

Τα εμβόλια λειτουργούν προσομοιώνοντας μια ιική επίθεση και προκαλώντας το ανοσοποιητικό σύστημα να αντιδράσει σαν να είχατε προσβληθεί από τον ιό. Υποτίθεται ότι εκπαιδεύουν το ανοσοποιητικό σύστημα σε σημείο που να αναπτύσσετε φυσική ανοσία στον ιό. Ως εκ τούτου, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου είναι στην πραγματικότητα ένα μέτρο της απόδοσης του ανοσοποιητικού συστήματος που προκαλείται από το εμβόλιο.

Μια αποτελεσματικότητα του εμβολίου +50% θα σήμαινε ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι προστατεύονται κατά 50% περισσότερο από το Covid-19 από τους ανεμβολίαστους. Με άλλα λόγια, οι πλήρως εμβολιασμένοι έχουν ένα ανοσοποιητικό σύστημα που είναι 50% καλύτερο στην αντιμετώπιση του Covid-19.

Μια αποτελεσματικότητα του εμβολίου 0% θα σήμαινε ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι είναι 0% περισσότερο προστατευμένοι από το Covid-19 από τους μη εμβολιασμένους, δηλαδή τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά. Με άλλα λόγια, οι πλήρως εμβολιασμένοι έχουν ένα ανοσοποιητικό σύστημα που είναι ίσο με αυτό των ανεμβολίαστων στην αντιμετώπιση του Covid-19.

Ενώ μια αποτελεσματικότητα του εμβολίου της τάξης του -50% θα σήμαινε ότι οι ανεμβολίαστοι ήταν 50% περισσότερο προστατευμένοι από το Covid-19 από ό,τι οι πλήρως εμβολιασμένοι, πράγμα που σημαίνει ότι τα εμβόλια στην πραγματικότητα αποδεκατίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Επομένως, με την πραγματική αποτελεσματικότητα των εμβολίων Covid-19 να αποδεικνύεται αρνητική σε όλους τους ανθρώπους άνω των 18 ετών στην Αγγλία, αυτό σημαίνει ότι το ανοσοποιητικό σύστημα των διπλά/τριπλά εμβολιασμένων ενηλίκων αποδεκατίζεται.

Απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος

Ο τύπος που χρησιμοποιήθηκε για τον υπολογισμό της πραγματικής αποτελεσματικότητας των εμβολίων Covid-19 βασίστηκε στον ακριβή υπολογισμό που χρησιμοποίησε η Pfizer για να αποδείξει ότι το εμβόλιό της είχε υποτιθέμενη αποτελεσματικότητα 95%.

  • U = Αριθμός κρουσμάτων μεταξύ των ανεμβολίαστων.
  • V = Αριθμός περιπτώσεων μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων.
  • U – V / U = Αποτελεσματικότητα του εμβολίου

Ωστόσο, προκειμένου να υπολογίσουμε την απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος πρέπει να εκτελέσουμε έναν ελαφρώς διαφορετικό υπολογισμό που διαιρεί την απάντηση στο U – V με το μεγαλύτερο του αριθμού των κρουσμάτων είτε μεταξύ των ανεμβολίαστων είτε μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων.

Επομένως, ο υπολογισμός για μια θετική επίδοση του ανοσοποιητικού συστήματος είναι –

U – V / U

Ενώ ο υπολογισμός για μια αρνητική επίδοση του ανοσοποιητικού συστήματος είναι –

U – V / V

Ο ακόλουθος πίνακας δείχνει τη μηνιαία ενίσχυση/μείωση του ανοσοποιητικού συστήματος του εμβολιασμένου πληθυσμού σε σύγκριση με το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα του ανεμβολίαστου πληθυσμού-

Αυτό δείχνει ότι από τις 2 Ιανουαρίου 2021 (μήνας 5), οι τριπλά/διπλά εμβολιασμένοι 40-49 ετών έχουν σήμερα τη χειρότερη επίδοση του ανοσοποιητικού συστήματος με -60%. Ακολουθούν όμως στενά οι 30-39χρονοι με -58%, οι 18-29χρονοι και οι 50-59χρονοι με -55% και οι 60-69χρονοι με -47%.

Το ακόλουθο γράφημα απεικονίζει τη συνολική απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος σε όλες τις ηλικιακές ομάδες στην Αγγλία κατά τους τελευταίους 5 μήνες –

Αυτό που μπορούμε να δούμε από τα παραπάνω είναι ότι οι επιδόσεις του ανοσοποιητικού συστήματος των ενηλίκων ηλικίας μεταξύ 18 και 59 ετών έχουν επιδεινωθεί στα χειρότερα επίπεδα από τότε που τους χορηγήθηκε το εμβόλιο Covid-19. Ενώ οι επιδόσεις του ανοσοποιητικού συστήματος όλων των ατόμων ηλικίας άνω των 60 ετών έχουν επιδεινωθεί δραματικά μετά τη λήψη του αναμνηστικού εμβολίου, αλλά όχι ακόμη στο επίπεδο που παρατηρήθηκε μεταξύ της 37ης και της 40ης εβδομάδας.

Ωστόσο, οι άνω των 70 ετών είδαν την πιο δραματική πτώση των επιδόσεων του ανοσοποιητικού συστήματος μεταξύ του 4ου και του 5ου μήνα μαζί με τους 18-29χρονους.

Η ενίσχυση κατά 55% του ανοσοποιητικού συστήματος των ατόμων άνω των 80 ετών που δόθηκε από το ενισχυτικό εμβόλιο μεταξύ του μήνα 3 και του μήνα 4 έχει σχεδόν επιδεινωθεί μεταξύ του μήνα 4 και του μήνα 5. Η απόδοση του ανοσοποιητικού τους συστήματος είναι 1% καλύτερη από ό,τι ήταν τον μήνα 3, αλλά εξακολουθεί να είναι κατά 54% χειρότερη από τους αντίστοιχους μη εμβολιασμένους.

Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος των 70-79 ετών κατά 73% που δόθηκε από τα ενισχυτικά μεταξύ του 3ου και του 4ου μήνα έχει επίσης σχεδόν επιδεινωθεί μεταξύ του 4ου και του 5ου μήνα. Το ανοσοποιητικό τους σύστημα έχει 10% καλύτερες επιδόσεις από ό,τι είχε τον 3ο μήνα, αλλά εξακολουθεί να είναι 63% χειρότερο από τους ανεμβολίαστους ομολόγους τους.

Η μικρή ώθηση, ωστόσο, που δόθηκε στο ανοσοποιητικό σύστημα όλων των ατόμων ηλικίας μεταξύ 30 και 59 ετών από τα ενισχυτικά μεταξύ των μηνών 3 και 4 έχει αποδεκατιστεί πλήρως μέχρι τον επόμενο μήνα, ενώ οι 18-29χρονοι έχουν δει 60% μείωση των επιδόσεων του ανοσοποιητικού τους συστήματος μεταξύ των μηνών 4 και 5.

Το ακόλουθο γράφημα απεικονίζει την ενίσχυση/μείωση της απόδοσης του ανοσοποιητικού συστήματος μεταξύ όλων των ηλικιακών ομάδων στην Αγγλία κατά τους τελευταίους 5 μήνες –

Covid-19 Σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας που προκαλείται από το εμβόλιο

Η πραγματική αποτελεσματικότητα των ενέσεων Covid-19 μειώνεται σημαντικά σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά δυστυχώς για τον εμβολιασμένο πληθυσμό, αντί το ανοσοποιητικό σύστημα να επιστρέψει στην ίδια κατάσταση που ήταν πριν από τον εμβολιασμό, η απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος αρχίζει να μειώνεται ραγδαία, καθιστώντας το κατώτερο από εκείνο των μη εμβολιασμένων.

Τώρα, τα επίσημα στοιχεία της βρετανικής κυβέρνησης αποδεικνύουν ότι μια αναμνηστική δόση του εμβολίου μπορεί να δώσει μια βραχυπρόθεσμη ώθηση στο ανοσοποιητικό σύστημα των εμβολιασμένων, αλλά δυστυχώς, τα ίδια αυτά στοιχεία δείχνουν ότι η απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος αρχίζει στη συνέχεια να μειώνεται ακόμη πιο γρήγορα από ό,τι ήταν πριν από τη χορήγηση της αναμνηστικής δόσης.

Τα δεδομένα αυτά, επομένως, υποδηλώνουν ότι ο εμβολιασμένος πληθυσμός θα χρειάζεται πλέον έναν ατελείωτο κύκλο αναμνηστικών ενέσεων για να ενισχύσει το ανοσοποιητικό του σύστημα σε σημείο που να μην αποτυγχάνει αλλά να είναι κατώτερο από εκείνο του ανεμβολίαστου πληθυσμού.

Το σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας είναι μια κατάσταση που οδηγεί στην απώλεια ανοσοποιητικών κυττάρων και αφήνει τα άτομα ευάλωτα σε άλλες λοιμώξεις και στην ανάπτυξη ορισμένων τύπων καρκίνου. Με άλλα λόγια, αποδεκατίζει πλήρως το ανοσοποιητικό σύστημα.

Επομένως, θα μπορούσαμε να δούμε κάποια νέα μορφή του συνδρόμου επίκτητης ανοσοανεπάρκειας που προκαλείται από το εμβόλιο Covid-19;

Σίγουρα έτσι φαίνεται, αν λάβουμε υπόψη μας τα πιο πρόσφατα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου μέσω της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με τα οποία ο ανεμβολίαστος πληθυσμός έχει τα χαμηλότερα ποσοστά θνησιμότητας ανά 100.000 άτομα σε σύγκριση με τον εμβολιασμένο πληθυσμό σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You missed

Άσχετα εάν κάποιος θεωρεί τον Άρμστρονγκ, ως αξιόπιστο αναλυτή ή όχι καθώς βαρύνεται με πολλές κατηγορίες ακόμη και για απάτες, εντούτοις αυτά που λέει έχουν μια συγκεκριμένη συνάφεια με την σημερινή οικονομική πραγματικότητα. Σε ερώτηση εάν η αμερικανική κυβέρνηση θα μπορούσε να χρεωκοπήσει εάν οι χώρες σε όλο τον κόσμο να σταματήσουν να το αγοράζουν απάντησε: «Νομίζω ότι οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να χρεωκοπήσουν από το 2025 και μετά , αλλά πιθανότατα ταυτό θα γίνει ο 2027. Δεν είναι όμως μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες. Η Ευρώπη βρίσκεται στην ίδια βάρκα. Το ίδιο και η Ιαπωνία. Γι’ αυτό χρειάζονται πόλεμο. Νομίζουν ότι πηγαίνοντας σε πόλεμο, αυτή είναι η καλύτερη δικαιολογία για την αθέτηση του χρέους. Απλώς δεν θα πληρώσουν την Κίνα. Αν προσπαθήσουν να πουλήσουν το χρέος τους – καλή τύχη. Δεν το εξαργυρώνουμε. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ευρώπη. Έτσι, μόλις συμβεί αυτό, μπαίνεις σε πόλεμο, αυτή είναι η δικαιολογία τους για να καταρρεύσει όλο αυτό το χρέος, το οποίο πλήττει τις συντάξεις κ.λπ. Τότε θα μπορέσουν να κατηγορήσουν τον Πούτιν. Είναι το ίδιο πράγμα που έκανε ο Μπάιντεν όταν είπε ότι ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ είναι αποτελέσματα του Πούτιν. Στη συνέχεια, με όλο το CBDC (το ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας) το ΔΝΤ έχει ήδη ολοκληρώσει το ψηφιακό του νόμισμα και θέλουν αυτό να αντικαταστήσει το δολάριο ως αποθεματικό νόμισμα για όλο τον κόσμο. . . Αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν απεγνωσμένα να κρατηθούν στην εξουσία. Κανείς δεν θέλει να τα παρατήσει». Σε ερώτηση τι πρέπει να κάνει τώρα ο απλός άνθρωπος ο Άρμστρονγκ είπε με : «Νομίζω ότι χρειάζεστε, με ασφάλεια, προμήθεια τροφίμων δύο ετών. . . .Αυτό έχω. Δεν είναι μόνο ότι οι τιμές θα ανέβουν, αλλά κυρίως επειδή θα υπάρξουν ελλείψεις. Τότε, δεν ξέρετε τι θα κάνουν με το νόμισμα. . . . Θα κάνουν ό,τι πρέπει για να επιβιώσουν. Αυτό κάνουν πάντα οι κυβερνήσεις». Ο Άρμστρονγκ έχει πει εδώ και καιρό ότι οι άνθρωποι θα αγοράζουν χρυσό και ασήμι όταν η πίστη στην κυβέρνηση καταρρεύσει. Αυτό ακριβώς βλέπει ο Άρμστρονγκ σε όλο τον κόσμο σήμερα. Ο χρυσός αναπηδά γύρω από το επίπεδο των 2.300 δολαρίων και ο Άρμστρονγκ βλέπει “ένα νέο ράλι χρυσού και αργύρου έρχεται σύντομα”. Πιο συγκεκριμένα η τιμή του χρυσού από τα 1.200 περίπου δολάρια η ουγγιά που ήταν το 2016 έχει φτάσει πλέον να διαπραγματεύεται στα 2.400$ και αυτό με συνεχείς τάσεις ανόδου. Ο πόλεμος έρχεται επίσης αργά αλλά σταθερά με την ανακοίνωση ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Όταν ξεκινήσει ο επόμενος πόλεμος, ο Άρμστρονγκ προειδοποιεί: «Θα πρέπει να παρακολουθείτε την τράπεζα γιατί τα μακροπρόθεσμα επιτόκια θα αυξηθούν. Κανείς δεν θα θέλει να αγοράσει κρατικό χρέος». Ο Άρμστρονγκ προβλέπει επίσης μια μεγάλη στροφή στις 7 Μαΐου της επόμενης εβδομάδας. Ο Άρμστρονγκ προβλέπει ότι μια ύφεση θα ξεκινήσει τότε και θα συνεχιστεί μέχρι το 2028. Το ΑΕΠ θα συνεχίσει να μειώνεται και ο πληθωρισμός θα συνεχίσει να αυξάνεται. Βέβαια ο ίδιος είχε προχωρήσει και σε άλλες προβλέψεις στο παρελθόν οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν,. Άσχετα όμως από τις ημερομηνίες το γενικότερο πλαίσιο με το αμερικανικό χρέος και κατά το πόσο αυτό συνδέεται με την κατάσταση στις σχέσεις ΗΠΑ και Ρωσίας αλλά και το ψηφιακό νόμισμα δεν μπορεί να απορριφθεί ως μη ρεαλιστικό.

Translate »