«Δημοσκοπήσεις» λένε ότι το 65% των Ελλήνων είναι υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού
Αποκαλυπτικές είναι οι εικόνες που μεταδίδουν τα ίδια τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες, καθώς βλέπουμε να έχουν αδειάσει (!) τα εμβολιαστικά κέντρα και να έχουν γεμίσει με κόσμο οι κινητές ομάδες του ΕΟΔΥ οι οποίες κάνουν δωρεάν rapid test.

Εδώ και περίπου μια εβδομάδα έχει μπει σε εφαρμογή το πρώτο μέτρο διαχωρισμού των πολιτών, σύμφωνα με το οποίο για να ταξιδεύσει κάποιος με πλοίο πρέπει να έχει εμβολιαστεί, ή να έχει νοσήσει, ή να έχει rapid ή PCR τεστ.

Από τη στιγμή που τέθηκε σε εφαρμογή το συγκεκριμένο μέτρο χιλιάδες Έλληνες πολίτες «συνωστίστηκαν» στο Σύνταγμα και σε άλλα μέρη που ο ΕΟΔΥ κάνει δωρεάν τεστ, ενώ αντιθέτως βλέπουμε πως είναι περιορισμένη η κίνηση έξω από τα εμβολιαστικά κέντρα.

Τίθεται εδώ το ερώτημα: Αφού σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις οι περισσότεροι Έλληνες είναι υπέρ του υποχρεωτικού (!) εμβολιασμού, γιατί δεν βλέπουμε την αντίστροφη εικόνα; Τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση διαρρέει -ξανά- πως υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για εμβολιασμό, και πράγματι αυτό ίσως ισχύει καθώς το εμβολιαστικό πρόγραμμα είχε βαλτώσει κατά γενική ομολογία, αφού τα ραντεβού που είχαν κλειστεί λίγο πριν γνωστοποιηθούν τα μέτρα εξαγοράς και εκβιασμού ήταν ελάχιστα.

Όμως όπως βλέπουμε το βίντεο και πάλι είναι μειωμένο το ενδιαφέρον για εμβολιασμό.

Να σημειώσουμε πως χθεσινή δημοσκόπηση η οποία παρουσιάστηκε από το σύνολο του φιλοκυβερνητικού Τύπου ισχυρίστηκε ότι το 65% των Ελλήνων είναι υπέρ των υποχρεωτικών εμβολιασμών, όταν μάλιστα μέχρι σήμερα έχει εμβολιαστεί περίπου το 50% των Ελλήνων (δηλαδή ένα 15% είναι υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού, αλλά δεν έχει εμβολιαστεί).

Αναλυτικά, στην ερώτηση για το αν θα ήταν καλό να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός σε κάποιες ομάδες εργαζομένων, σχεδόν οι μισοί (49%) απάντησαν «σίγουρα ναι», το 16% «μάλλον ναι», το 19% «σίγουρα όχι», το 9% «μάλλον όχι», ενώ το 7% δήλωσε «δεν γνωρίζω/δεν απαντώ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »