Ο αιφνίδιος θάνατος του 19χρονου ποδοσφαιριστή που σημειώθηκε χθες το πρωί οφείλεται τελικά σε ανακοπή καρδιάς.

Πρόκειται για τον Αντώνη Μπορδόκα και βύθισε στο πένθος την τοπική κοινότητα του Αμπελοκάμπου στην Ηλεία.

Ο αιφνίδιος αυτός θάνατος έρχεται να προστεθεί στην μακρά λίστα αιφνίδιων θανάτων νέων ανθρώπων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν όχι μόνο εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας τους αλλά και επειδή δεν είχαν κανένα παθολογικό πρόβλημα.

Όλα αυτά συμβαίνουν σε μία εποχή αναγκαστικών και εκβιαστικών, μαζικών εμβολιασμών κατά τις Covid-19 με πειραματικά σκευάσματα και μετά από μία υποχρεωτική διετή καραντίνα που προξένησε σοβαρά προβλήματα στην ψυχική και σωματική υγεία όλων ανεξαιρέτως.

Ειδικά σε ότι αφορά τους αθλητές σύμφωνα με τα ιατρικά δεδομένα, 1.323 αθλητές υπέστησαν καρδιακές προσβολές και οι 900 εξ αυτών κατέληξαν σε όλο τον κόσμο μέσα σε ενάμιση χρόνο!

Η λίστα των αθλητών που πέθαναν από το 2021 και μετά μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2022 προκαλεί πραγματικά σοκ, δεδομένου ότι η πλειοψηφία τους ήταν εμβολιασμένοι για τον COVID-19.

Όπως αναφέρει το goodsciencing.com δεν είναι φυσιολογικό τόσοι πολλοί, κυρίως νέοι αθλητές, να πεθαίνουν από ανακοπή καρδιάς ή να πεθαίνουν ενώ κάνουν το άθλημά τους, αλλά φέτος συμβαίνει.

Πολλά από αυτά τα καρδιακά προβλήματα και οι θάνατοι έρχονται λίγο αφότου έκαναν τα περίφημα «σωτήρια» εμβόλιο για τον COVID-19. Αν και είναι πιθανό αυτό να συμβεί σε άτομα που δεν έκαναν εμβόλιο για τον  COVID-19, οι τεράστιοι αριθμοί δείχνουν ξεκάθαρα τη μόνη προφανή αιτία.

Ο Αντώνης Μπορδόκας βρέθηκε από τη μητέρα του, που πήγε να τον ξυπνήσει, επειδή διαπίστωσε ότι είχε αργήσει να σηκωθεί. Εκεί, τον είδε χωρίς τις αισθήσεις του και «παγωμένο».

Άμεσα ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σπίτι του άτυχου αγοριού με τη συνοδεία αστυνομικού οχήματος, το παρέλαβε και το μετέφερε στη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας όπου παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Είχε πάει για ποδόσφαιρο το απόγευμα της Τρίτης

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 19χρονος τις τελευταίες ημέρες διέμενε στο πατρικό του σπίτι, καθώς είχε κενό από τη σχολή του -ήταν φοιτητής στο Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με έδρα την Καλαμάτα – και ήθελε να βοηθήσει τους γονείς του. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας και τίποτε δεν προμήνυε τι θα συνέβαινε.

Λίγες ώρες πριν τον θάνατό του είχε πάει με φίλους του να παίξει ποδόσφαιρο σε καλτσέτο και επιστρέφοντας στο σπίτι του έφαγε και έπεσε να ξεκουραστεί, δίχως ωστόσο να ξυπνήσει ποτέ.

Στο πένθος έχουν βυθιστεί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί. Όλοι τους μιλούν για έναν εργατικό νεαρό, ιδιαίτερα αγαπητό, που πάντα βοηθούσε όταν τον χρειάζονταν.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 16:30 στην Αγία Παρασκευή Αμπελοκάμπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »