Σε ένα συγκλονιστικό βίντεο κατά την διάρκεια των νέων μαχών στην Α. Ουκρανία, ένα ρωσικό άρμα μάχης αιφνιδιάζει πλήρως μια ομάδα Ουκρανών στρατιωτών και μαχητών της φρουράς του Αζοφ, οι οποίοι δεν αντιλήφθηκαν έγκαιρα τον κίνδυνο, αφού το ρωσικό άρμα έφερε ουκρανικά διακριτικά.

Οι Ουκρανοί μαχητές του Αζόφ αντιλήφθηκαν τους Ρώσους την τελευταία στιγμή, αλλά δεν πρόλαβαν να ανοίξουν πυρ  έγκαιρα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 10 από αυτούς και να συλληφθούν όσοι επέζησαν .

Άρματα μάχης T-72B που παρέδωσε η Τσεχία στην Ουκρανία, αποδείχθηκαν αναποτελεσματικά στη μάχη, αφού ήταν εξοπλισμένα με παλαιάς κοπής σύστημα ελέγχου πυρός, το οποίο δεν είχε εκσυγχρονιστεί για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του τωρινού πολέμου.Παρόμοια προβλήματα παρατηρούνται σε πολλά οχήματα μάχης πεζικού που παραδόθηκαν από την Τσεχία για να βοηθήσουν το Κίεβο.

Είναι σε θέση να κινούνται και να πυροβολούν, αλλά δεν μπορούν να χτυπήσουν καίρια τον στόχο”, αναφέρει ο Ρώσος  δημοσιογράφος Yuriy Podolyaka.

Ο ίδιος ανέφερε ότι οι ρωσικές δυνάμεις χρησιμοποιούν μια νέα τακτική μάχης, στην οποία οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις συντρίβονται με τη βοήθεια βαρέος πυροβολικού και αεροσκαφών.

Παραδίδονται οι Ουκρανοί στρατιώτες κατά δεκάδες ενώ ανακαλύφθηκε μυστηριώδες βιοεργαστήριο στην Μαριούπολη

Ο αμυντικός συντάκτης Oleksandr Sladkov δημοσίευσε στο Telegram τις λεπτομέρειες της παράδοσης 267 Ουκρανών πεζοναυτών.

Ο ίδιος τόνισε στα πλαίσια του πολέμου της προπαγάνδας ότι “οι Ουκρανοί στρατιωτικοί παραδόθηκαν έχοντα στα χέρια τα όπλα και τα πυρομαχικά τους. Δεν τα παράτησαν επειδή ήταν απελπισμένοι, πεινασμένοι ή αποθαρρυμένοι. Οι Ουκρανοί πεζοναύτες ήταν ήρεμοι και τα χέρια τους δεν έτρεμαν.

Οι ίδιοι πήραν μια απόφαση, με την οποία δεν ήθελαν να πεθάνουν.

Επίσης οι περισσότεροι από αυτούς ήταν εκεί για να φρουρούν ένα βιοεργαστήριο του ΝΑΤΟ.
Εκεί, στο Azovstal, υπήρχε κάτι σημαντικό και μυστικό»
, ανέφερε ο Sladkov.

Κατά την άποψή του, υπάρχουν κατακόμβες κάτω από το Azovstal, που φτάνουν σε βάθος έως και 35 μέτρα και μήκος  24 χιλιόμετρα.

Εκεί υπάρχει μια μυστική εγκατάσταση του ΝΑΤΟ και ένα μυστικό βιοεργαστήριο με βιολογικά όπλα.
Οι αξιωματικοί της Συμμαχίας είναι αποκλεισμένοι σε αυτές τις θωρακισμένες σήραγγες.

Στις κατακόμβες βρίσκονται περίπου 240 αλλοδαποί. Ανάμεσά τους αξιωματικοί του ΝΑΤΟ και της Γαλλικής Λεγεώνας των Ξένων, το προσωπικό του βιοεργαστηρίου και περίπου 300 άλλοι φρουροί.

Αυτό το βιοεργαστήριο είναι γνωστό ότι κατασκευάστηκε και λειτουργεί από την εταιρεία Metabiota”, κατέληξε ο ίδιος.

Το μόνο απόλυτα εξακριβωμένο είναι ότι στο έδαφος της Ουκρανίας υπάρχουν μυστικές εγκαταστάσεις του ΝΑΤΟ, οι οποίες δεν ήταν γνωστές σε κανέναν στο εξωτερικό, με προγράμματα μυστικά, τα οποία πιθανόν όταν αποκαλυφθούν να μάθουμε πολλά για όλα γίνονταν εκεί.

 

Κι άλλο βίντεο παράδοσης: 

160 πεζοναύτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας παραδόθηκαν ταυτόχρονα στη Μαριούπολη. Όλοι έφυγαν από το εργοστάσιο Azovstal το πρωί.

Στη Μαριούπολη, οι Ρώσοι κατέλαβαν και έβγαλαν προς άγνωστη κατεύθυνση φορτηγό πλοίο με Ουκρανούς επιβαίνοντες

Τέλος, ο Ρώσικος στρατός κατέλαβε το φορτηγό πλοίο SMARTA, το οποίο βρισκόταν στο λιμάνι της Μαριούπολης. Αυτό ανακοίνωσε η Διαμεσολαβήτρια Lyudmila Denisova.

Στο έδαφος του Θαλάσσιου Εμπορικού Λιμένα της Μαριούπολης, ο Ρώσικος στρατός αιχμαλώτισε και παρέλαβε προς άγνωστη κατεύθυνση τα μέλη του πληρώματος του πλοίου SMARTA με σημαία Λιβερίας και τη σύζυγο του καπετάνιου του πλοίου, που επέβαινε εκείνη την ώρα. . Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, οδηγήθηκαν προς την κατεύθυνση του Ντόνιετσκ.

18 άτομα είναι πολίτες της Ουκρανίας, ένας είναι πολίτης Αιγύπτου. Δεν υπάρχει επικοινωνία με το πλήρωμα και τη σύζυγο του καπετάνιου.

Το πλοίο ξηρού φορτίου εισήλθε στο λιμάνι της Μαριούπολης στις 21 Φεβρουαρίου και στη συνέχεια θα πήγαινε προς την Τουρκία. Ωστόσο, λόγω της έκρηξης του πολέμου, δεν έλαβε άδεια να βγει στη θάλασσα και έμεινε αγκυροβολημένο στο 18ο αγκυροβόλιο του λιμανιού της Μαριούπολης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »