Διέγραψε τους δύο και μοναδικούς ευρωβουλευτές (Σπυράκη-Κύρτσο) που τον στήριξαν στις εσωκομματικές εκλογές του 2015

Αυτά που συνέβησαν με την ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη, στο σύνολό τους αποτελούν ένα ακόμα μεγάλο πλήγμα για τη ΝΔ αφού εν τέλει αυτό που προέκυψε είναι ότι λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ με την οποία της δινόταν απόλυτη στήριξη ήρθε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και την απέπεμψε, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφια στην Α Θεσσαλονίκης, όπως είχε ανακοινωθεί.

Τι συνέβη δηλαδή; Ο αρχηγός του κόμματος διέψευσε το ίδιο του το κόμμα και τις επίσημες ανακοινώσεις του!

Έτσι, μετά τον Γιώργο Κύρτσο, τωρα και η Μαρία Σπυράκη τίθεται εκτός κόμματος με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά εδώ πρέπει να υπενθυμιστεί και μία βασική λεπτομέρεια:

Ο Γιώργος Κύρτσος και η Μαρία Σπυράκη ήταν οι μοναδικοί εκλεγμένοι που είχαν υπογράψει για την υποψηφιότητά του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2015, ώστε ο τελευταίος να μπορέσει να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο επίσης διαγραμμένος Γ.Κύρτσος.

«Με την «αναστολή κομματικής ιδιότητας» της Σπυράκη κλείνει ο κύκλος των υπογραφών. Η Σπυράκη και εγώ είμασταν οι μόνοι από βουλευτές,ευρωβουλευτές,ΝΔ, που υπογράψαμε υπέρ της υποψηφιότητας Μητσοτάκη για την ηγεσία όταν δεν εύρισκε υπογραφές.. » αναφέρει στον λογαριασμό του στο Twitter.

 

Σημειώνεται ότι ακόμα και η αδελφή του πρωθυπουργού, Ντόρα Μπακογιάννη, είχε υποστηρίξει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη!

Ο Κυριάκος λοιπόν ακύρωσε το ίδιο του το κόμμα και διέγραψε όσους τον στήριξαν.

Και αυτό λίγο πριν τις εκλογές, μόνο καλό δεν είναι… για τον ίδιο.

Και ο νοών νοείτω.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »