Φοβούνται τις Ελληνικές EΔ οι Τούρκοι και το δείχνουν
Aναθεώρηση ολόκληρου του status quo θέλει η Άγκυρα. Οι Τούρκοι προσπαθούν να βρουν ”νομικές δικαιολογίες” για να απαιτήσουν άδεια εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων, ενώ θέλουν και αποστρατικοποίηση των νησιών.

Ο γνωστός Κεμαλιστής Ουμίτ Γιαλίμ, συνταγματάρχης ε.α και πρώην γγ του τουρκικού ΥΠΑΜ, ο οποίος κατά καιρούς αναφέρει ότι η Ελλάδα κατέχει τουλάχιστον 18 τουρκικά νησιά, έκανε νέο ”χτύπημα”!

Ο Γιαλίμ συμμετέχει στο σχέδιο συνδιαμόρφωσης της κοινής τουρκικής εξωτερικής πολιτικής, υλοποιώντας στοχευμένη προπαγάνδα που έχει στόχο τα ελληνικά νησιά.

Οι δηλώσεις του:
”Πρέπει να δημιουργήσουμε νέες βάσεις στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο. Η Ελλάδα ελέγχει ολόκληρο το Αιγαίο και δεν πρέπει αυτό να το επιτρέψουμε. Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα έχει ”φορτώσει” με στρατό τα νησιά της στο Αιγαίο κατά παράβαση των συνθηκών. Η Ελλάδα μετέτρεψε τα νησιά αυτά σε μια τεράστια στρατιωτική ζώνη, εφοδιασμένη με μηχανοκίνητα στρατεύματα, ενώ το ελληνικό γενικό επιτελείο, μετέφερε επιθετικά ελικόπτερα εκτός από άρματα μάχης και μαχητικά αεροσκάφη στα νησιά. Η Ελλάδα έχει πάρει τα νησιά μας!”

Ρωσικό think tank: ”Οι Έλληνες θα συντρίψουν τους Τούρκους σε περίπτωση πολέμου”
Αυτές τις ανοησίες λένε οι Τούρκοι καθημερινά, που όμως δείχνουν με ξακάθαρο τρόπο πως φοβούνται τις Ελληνικές ΕΔ, γι’αυτό απαιτούν να αποσυρθεί ο στρατός μας!

Tαυτόχρονα οι Τούρκοι επανέρχονται για το Αγαθονήσι, όπου αναφέρoυν πως αποτελεί έδαφος της Τουρκίας!

”Υπάρχουν διεθνείς χάρτες, το νησί μας ανήκει, είναι υπό ελληνική κατοχή!”, αναφέρουν οι Τούρκοι.

Οι Τούρκοι πρέπει να ξέρουν το εξής. Η Ελλάδα διαθέτει ισχυρό στρατό στα νησιά και θα πάρουν την σωστή απάντηση όταν χρειαστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »