«Έχει εξαπατήσει τους Αμερικανούς»

Ο γνωστός Αμερικανός συνταγματάρχης ε.α. Douglas Macgregor, προβλέπει κατάρρευση της κυβέρνησης Biden εντός των επόμενων 90 ημερών!

Αναφερόμενος στην πιθανότητα οι ΗΠΑ να χρεοκοπήσουν προφανώς λόγω της κατάστασης των περιφερειακών αμερικανικών τραπεζών ο πρώην στρατιωτικός σύμβουλος του Πενταγώνου επί προεδρίας Ντόναλντ Τραμπ, είπε:

«Μας έχουν εξαπατήσει, -εμάς τους Αμερικανούς. Δεν είμαστε ακόμα εκεί, αλλά νομίζω ότι εκεί οδηγούμαστε (σε χρεοκοπία).

Θα εκπλαγώ αν ο πρόεδρος Μπάιντεν είναι ακόμη στον Λευκό Οίκο σε 90 ημέρες»!

 

Ο Douglas Macgregor θεωρεί πως ο πραγματικός λόγος της αποχώρησης των Αμερικανών από το Αφγανιστάν ήταν ότι οι ΗΠΑ έχουν περιέλθει σε κατάσταση οικονομικής αδυναμίας ακριβώς όπως είχε συμβεί και στους Βρετανούς όταν αποχώρησαν από την Ινδία.

Υπενθυμίζετια ότι για την κατάσταση  σε Ρωσία και Ουκρανία συνταγματάρχης ε.α. Douglas Macgregor σε συνέντευξή του προ δύο μηνών είχε δηλώσει πως oι Ουκρανοί έχουν χάσει 122.000 στρατιώτες (συνολικά 157.000 μαζί με τους αγνοούμενους) ενώ οι Ρώσοι μετρούν 20.000 νεκρούς και 50.000 τραυματίες.

Φυσικά καμία σχέση με τα νούμερα που δίνουν τα δυτικά ΜΜΕ, όπου οι Ουκρανοί παρουσιάζονται ως «σούπερμαν» και οι Ρώσοι ως ανίκανοι που σκοτώνονται με ευκολία.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία πλησιάζει τώρα σε ένα κρίσιμο σημείο.

«Αυτό σημαίνει ότι για κάθε Ρώσο στρατιώτη που σκοτώνεται, πέφτουν οκτώ Ουκρανοί στρατιώτες. Αυτός είναι ένας χαμένος υπολογισμός για κάθε στρατό.

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν 122.000 νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες. Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί με βάση δημόσιες πηγές – εφημερίδες, μοιρολόγια, άτομα στο έδαφος που κάνουν την καταμέτρηση.

Ταυτόχρονα, ανακαλύψαμε επίσης ότι υπάρχουν τουλάχιστον 35.000 στρατιώτες που θεωρούνται «αγνοούμενοι εν ενεργεία» – πιθανότατα νεκροί. Αν αθροίσουμε αυτούς τους αριθμούς, τότε φτάνουμε σε περίπου 157.000 νεκρούς Ουκρανούς στρατιώτες.

Και αν προσθέσετε σε αυτά περίπου 300.000 τραυματίες, τότε έχετε μια εικόνα της ολοκληρωτικής καταστροφής του ουκρανικού Στρατού με τον οποίο ξεκίνησαν τον πόλεμο. Στη συνέχεια προσπάθησαν να ελαχιστοποιήσουν τις επιπτώσεις αυτού με εφεδρείες και μη εκπαιδευμένες μονάδες.

Από την άλλη πλευρά, στη ρωσική πλευρά μπορούμε να μετρήσουμε κάπου μεταξύ 16.000 και 20.000 νεκρών στρατιωτών και ίσως 50.000 τραυματιών. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε Ρώσο στρατιώτη που σκοτώνεται, πέφτουν οκτώ Ουκρανοί στρατιώτες. Αυτός είναι ένας χαμένος υπολογισμός για κάθε στρατό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »