Οι Τούρκοι όπως φαίνεται δεν καταλαβαίνουν ούτε από πανδημίες και θέλουν να παίξουν με την ”φωτιά”

Εδώ και μέρες παρατηρείται κινητικότητα στο Αιγαίο, με την Τουρκία να θέλει να προκαλέσει με δύο ”όπλα” στη φαρέτρα της. 

  • Α: Με τους μετανάστες. Τις τελευταίες ημέρες όπως έχει αποκαλύψει το Πενταπόσταγμα παρατηρείται η αποστολή ισλαμιστών προς τα παράλια. Η Άγκυρα με σαπιοκάραβα και με λέμβους θέλει να τους στείλει στα νησιά μας, όμως το ΠΝ βρίσκεται εγρήγορση.   
  • Β: Πολεμικά πλοία της Τουρκίας, παρά την καραντίνα, περιπολούν στο Αιγαίο και στην Α. Μεσόγειο και σύμφωνα με πληροφορίες θέλουν να δημιουργήσουν ”θερμό” επεισόδιο.   

”Απασφάλισαν” οι Τούρκοι & απειλούν: ”Να αλλάξει το status quo στο Αιγαίο & η Συνθήκη της Λωζάνης άμεσα!” – Δείτε χάρτη

Όπως μας ενημερώνει ο AegeanHawk, το τουρκικό πολεμικό πλοίο Kilic II – P334 TCG, προσπάθησε να πραγματοποιήσει εισβολή στα ελληνικά χωρικά ύδατα στο Καστελόριζο, όμως εκεί υπήρχε η ΤΠΚ Ρ72 ”ΒΟΤΣΗΣ”, όπου με έξυπνους ελιγμούς απομάκρυνε τους Τούρκους.

Οι εξελίξεις αυτές δικαιώνουν το Πενταπόσταγμα, καθώς εδώ και μέρες αναφέραμε πως εντός των επόμενων ημερών σε Αιγαίο & Α.Μεσόγειο αναμένεται τουρκική πρόκληση.

Με λίγα λόγια και σύμφωνα με την τουρκική τακτική, η Άγκυρα έχοντας ως κύριο σκοπό την πρόκληση και την εισβολή εκατοντάδων, ίσως και χιλιάδων αλλοδαππών στο Αιγαίο και ταυτοχρόνως προσπαθεί να πιέσει την Ελληνική πλευρά με τα πολεμικά της πλοία.  

Μπαράζ τουρκικών προκλήσεων – Kεμαλιστές σε Ερντογάν: ”Να εφαρμόσουμε τον εθνικό μας όρκο-Στρατηγικής σημασίας η Κύπρος!”

  
Όμως μονάδες επιφανείας και υποβρύχια δεν πρόκειται να επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »