Στα άκρα η σύγκρουση
Νέα απίστευτη επίθεση εξαπέλυσε η Τουρκία τόσο στην ΕΕ, όσο σε Ελλάδα και Γαλλία. Από την στιγμή που οι Βρυξέλλες κάνουν τον ”κομπάρσο”, είναι λογικό και επόμενο να έχουμε τέτοιες τοποθετήσεις.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ αναφέρθηκε στην χθεσινή Σύνοδο της ΕΕ, όπου συζητήθηκε και μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, αλλά όπου στην ουσία δεν είχαμε κάποια καταδίκη!

Ο Τσαβούσογλου τα έβαλε με το Παρίσι και με την Αθήνα κυρίως, ενώ προκαλεί αυτή την φορά την Ισπανία, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ”πολλά τζαμιά έχουν μετατραπεί σε εκκλησίες!”

Είναι ξεκάθαρο πως οι Τούρκοι θέλουν να ξεκινήσουν έναν άτυπο και σύγχρονο θρησκευτικό ”πόλεμο” με ”όπλο” τους εκατομμύρια μουσουλμάνους που βρίσκονται στην Ευρώπη.

Στόχος ο φανατισμός και η ”άλωση” εκ των έσσω. Η Άγκυρα θέλει παντού να έχει παρουσία. Από την Συρία μέχρι την Λιβύη και από από την Κριμαία μέχρι την Ισπανία!

Ευρώπη σε Ερντογάν: “Να επανεξετάσεις την απόφαση για Αγία Σοφία”
Εξάλλου δεν ήταν τυχαίες οι δηλώσεις Ερντογάν πριν λίγες ημέρες σύμφωνα με την Jerusalem Post:

”Η ανάσταση της Αγίας Σοφίας είναι τα βήματα της βούλησης των Μουσουλμάνων σε ολόκληρο τον κόσμο. Η ανάσταση της Αγίας Σοφίας είναι η αναβίωση της φωτιάς της ελπίδας των Μουσουλμάνων και όλων των καταπιεσμένων.

Στα αραβικά, η ομιλία αναφέρει ότι η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί αποτελεί μέρος της «επιστροφής της ελευθερίας στο Αλ Ακσά», ουσιαστικά σημαίνει ότι το Ισραήλ πρέπει να εκδιωχθεί από τον έλεγχο της Παλιάς Πόλης της Ιερουσαλήμ όπου βρίσκεται το Αλ Ακσά, σημειώνει η Jerusalem Post.

Ο Τούρκος Πρόεδρος συνέδεσε την απόφαση μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, με την αναβίωση του Ισλάμ από το Ουζμπεκιστάν έως την Ανδαλουσία της Ισπανίας.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »