«Κάθε άνθρωπος εκτός του επαγγέλματός του
εκτελεί κάποια πνευματική δραστηριότητα, είναι δηλαδή
ένας “φιλόσοφος”, καλλιτέχνης, καλαίσθητος, συμμετέχει
σε μια αντίληψη του κόσμου, διαθέτει μια συνειδητή
γραμμή ηθικής συμπεριφοράς, συμβάλλει στην υποστήριξη
ή στην αλλαγή της αντίληψης για τον κόσμο,
δηλαδή στη δημιουργία νέων τρόπων σκέψης»
Antonio Gramsci, “Quaderni del carcere” (Τετράδια της φυλακής)

Η “νέα κανονικότητα” επιβάλει να σιωπούν ΟΛΟΙ και να αποδέχονται την “αλήθεια” από τους “ειδικούς” με ασυλία κι ακαταδίωκτο -επιστημονισμός σε πλήρη διάσταση με την επιστήμη- κι αυτό στην πατρίδα μας είναι πλέον υπέρτατος νόμος.
Ακόμη κι ο τελευταίος “ψεκασμένος” πολιτικός, ο βουλευτής Πολάκης, αποδέχθηκε πως είναι αναγκαία η συμμόρφωση με τον…

“επιστημονισμό” του συνόλου των πολιτικών κομμάτων, που δεν επιτρέπει “παρεκτροπές ψεκασμένων”. Ερωτήματα, προβληματισμοί, απορίες δεν μπορούν να έχουν όσοι δεν είναι “επιστήμονες” με στασίδι στα ΜΜΕ και τη στήριξη όλων των πολιτικών κομμάτων.
Όμως, επειδή υπάρχουν ακόμη “αιθεροβάμονες” και πιστεύουν πως “όλοι οι Άνθρωποι είναι φιλόσοφοι”, αμόρφωτοι, εργάτες, άνεργοι κ.α.π., όπως περιγράφει ο Αντόνιο Γκράμσι, ας επιτραπεί μια παρέμβαση, ελπίζοντας πως θα τύχει σχολιασμού, ή σημείο αναζήτησης και προβληματισμού σε όσους αναζητούν την αλήθεια.

Ο σημασιολογικός επαναπροσδιορισμός του όρου “ΕΜΒΟΛΙΟ”, ώστε να προσαρμοστεί στις ανάγκες των ηθοποιών της θεατρικής παράστασης του έργου “Πανδημία”.

Το “Κέντρo Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών” της κυβέρνησης των ΗΠΑ (Centers for Disease Control and Prevention – CDC), το εθνικό κυβερνητικό ινστιτούτο δημόσιας υγείας του Υπουργείου Υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών, υποβάθμισε τον σαφή ορισμό του “εμβολίου”. Από ένα “προϊόν που παράγει ανοσία”, σε ένα “σκεύασμα που διεγείρει μια προστατευτική ανοσοαπόκριση”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »