Σφοδρές οι αντιδράσεις των πολιτών στα κοινωνικά δίκτυα για όσα απίθανα είπε στην συνέντευξή του ο πρωθυπουργός
Απίστευτη τοποθέτηση για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου κατά του Covid-19 είχαμε πριν λίγο από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην συνέντευξή του στο ΑΝΤΕΝΝΑ (Ν.Χατζηνικολάου), όταν ερωτηθείς σχετικά απάντησε επί λέξει ότι «Μην έχουμε αυταπάτες πως κάποιες χώρες ή εταιρείες θα ζητούν έγγραφα σχετικά με τον εμβολιασμό»!

Συγκεκριμένα είπε: «Μην έχουμε αυταπάτες πως κάποιες χώρες ή εταιρείες θα ζητούν έγγραφα σχετικά με τον εμβολιασμό. Είμαι αισιόδοξος για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι. Μέχρι τον Ιούνιο θα έχει εμβολιαστεί ένα σημαντικό τμήμα του ελληνικού πληθυσμού.

Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα, σε καμία περίπτωση δεν θα παραβιάσουμε την ευρωπαϊκή συμφωνία για την αγορά εμβολίων. Δεν μπορεί να έχουμε μία Ευρώπη ala carte.

Έχουμε προαγοράσει το διπλάσιο των δόσεων εμβολίων, από αυτό που χρειαζόμαστε, αυτό μπορώ να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό. Θα έχουμε μέχρι τα τέλη Μαρτίου περί τα 4 εκατομμύρια δόσεις, άρα θα μπορέσουμε να εμβολιάσουμε περί τα 2 εκατομμύρια συμπολιτών μας. Από τον Φεβρουάριο θα δημιουργήσουμε στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη 4 μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα».

Λίγο πριν είχε δει το φως της δημοσιότητας η επιστολή με την φόρμα που είχε στείλει για την πιστοποίηση της υποχρεωτικότητας του εμβολίου.

Όπως αναφέρεται και στην επιστολή την οποία δημοσίευσame

ο εμβολιασμός δεν είναι προϋπόθεση για να ταξιδέψει κάποιος, αλλά όποιος δεν το κάνει θα αναγκάζεται να υποβάλλεται σε τεστ και να μπαίνει σε καραντίνες.

Πραγματικά είναι εντυπωσιακό το ότι ο πρωθυπουργός επικαλείται ως δικαιολογία για το υποχρεωτικό του εμβολίου ότι «Το θέλουν οι εταιρείες»!

Μεγάλο είναι το ποσοστό των Ευρωπαίων που λέει «όχι» στον εμβολιασμό, για διαφόρους λόγους, κάτι το οποίο δεν αρέσει στην κυβέρνηση, η οποία έχει ως σκοπό να εμβολιαστούν όλοι οι πολίτες, καθώς έχουν παραγγελθεί περισσότερα εμβόλια απ’ ότι χρειαζόμαστε -παρά τον χαμηλό ρυθμό εμβολιασμών που υπάρχει μέχρι σήμερα.

Έτσι με το πιστοποιητικό η κυβέρνηση ελπίζει πως οι πολίτες θα πιεστούν για να κάνουν το εμβόλιο, ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »