Μήνυμα του Ισραήλ στην Τουρκία
Σε σοκ βρίσκονται από χθες τα Τουρκικά ΜΜΕ. Το Ισραηλινό i 24 News σε χάρτη που παρουσίασε, ”έβαψε” με ελληνικά χρώματα την Ίμβρο και την Τένεδο.

Το γνωστό Ισραηλινό ΜΜΕ έχει εκδόσεις στα αγγλικά, γαλλικά και εβραϊκά. Σε συζήτηση που έλαβε χώρα στη γαλλόφωνη εκπομπή του καναλιού, συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην Α. Μεσόγειο και ο East Med.

Ξαφνικά παρουσιάστηκε ένα χάρτης, όπου με πράσινο εμφανίζονται οι χώρες από όπου θα διέλθει ο αγωγός. Όπως μπορείτε να διακρίνετε, με πράσινο χρώμα εμφανίζονται τα κατεχόμενα νησιά από τους Τούρκους, Ίμβρος και Τένεδος.

Το i news 24 τα παρουσιάζει να ανήκουν στην ελληνική επικράτεια, κάτι που ξεσήκωσε αμέσως τους Τούρκους, οι οποίοι γράφουν στα ΜΜΕ τους ότι πρόκειται για μία προκλητική κίνηση.

Επίσης το ίδιο ισχύει και με την Κατεχόμενη Κύπρο.

H συνάντηση που ανατρέπει τα πάντα: Συντονισμός Ισραηλινών & Αιγυπτιακών μυστικών υπηρεσιών για Λιβύη
Οι Ισραηλινοί δεν νομίζουμε να μην γνωρίζουν τι ισχύει με τα συγκεκριμένα νησιά και σίγουρα ήθελαν να εκνευρίσουν την Άγκυρα, καθώς εδώ και δύο ημέρες, έχει ξεσπάσει μία άγκρια σύγκρουση ανάμεσα στις δύο χώρες.

‘Ηδη χθες όπως σας ανέφερε πρώτο το Πενταπόσταγμα, οι ισραηλινές Αρχές χθες κατέστρεψαν μία πλάκα η οποία είχε πάνω την τουρκική σημαία και η οποία είχε τοποθετηθεί σε νεκροταφείο στην Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Η Άγκυρα είχε ανακατασκευάσει το συγκεκριμένο νεκροταφείο, θέλοντας να δείξει εντός Ισραήλ ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει και όπου θέλει. Με εντολή Νετανιάχου όμως, Ισραηλινοί αστυνομικοί διέλυσαν την τουρκική σημαία, στέλνοντάς ταυτόχρονα ένα ηχηρό μήνυμα στον Ερντογάν.

Πρόκειται για κινήσεις στα πλαίσια του ψυχολογικού πολέμου από το Τελ Αβ’ιβ κατά της Άγκυρας, καθώς ο Νετανιάχου είναι αποφασισμένος να τελειώσει τον Ερντογάν στην Α. Μεσόγειο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »