Εκτός ελέγχου οι Τούρκοι
Ογνωστός δημοσιογράφος και σύμβουλος του Ερντογάν Ι. Καραγκιούλ αξιολογώντας την ένταση στη Μαύρη Θάλασσα, κατηγόρησε για πρώτη φορά τόσο ωμά τις ΗΠΑ για “σχέδιο” κατά της Τουρκίας.

“Η εμφάνιση νέων σημείων σύγκρουσης δημιούργησε άμεσα ένα μέτωπο ενάντια στην Τουρκία, η οποία θα αναγκαστεί να διαλέξει πλευρά”, τόνισε ο ίδιος.

“Όλες οι απειλές που μας στοχεύουν ως κράτος προέρχονται από τις ΗΠΑ. Ο πόλεμος στη Μαύρη Θάλασσα πρέπει να αποφευχθεί. Η πολιορκία από το βορρά κατά της χώρας μας πρέπει να σταματήσει.

Η Τουρκία θα αναγκαστεί να επιλέξει μια θανατηφόρα επιλογή (ανάμεσα σε ΗΠΑ-Ρωσία). Δεν μπορούμε να είμαστε το “ανατολικό μέτωπο” της Δύσης για πάντα.

Θα υπάρξει πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας στη Μαύρη Θάλασσα; ΗΠΑ και ΝΑΤΟ προκαλούν τον πόλεμο;
Νομίζω πως ναι αφού χρησιμοποιούν την Ουκρανία ως δόλωμα για να συμβιβαστούν με τη Ρωσία και στη συνέχεια να την αφήσουν μόνη.

Τι σημαίνει για την Τουρκία η κρίση του Εύξεινου Πόντου; Τι πρέπει να κάνει η Τουρκία; Μετά το βόρειο τμήμα του Ιράκ και της Συρίας, ξέσπασε η κρίση της Ανατολικής Μεσογείου και του Αιγαίου με την Ελλάδα.

Τώρα ήρθε η σειρά της Μαύρης Θάλασσας σε μια εποχή που έχουμε συνεχώς νέους τομείς συγκρούσεων.

Δεν έχει καμία σχέση όλο αυτό που βλέπουμε με τη Ρωσία. Όλο το μέτωπο που βλέπουμε στην Ουκρανία σχηματίστηκε αποκλειστικά εναντίον της Τουρκίας. Οι ΗΠΑ θέλουν εκδίκηση εναντίον μας στοχεύοντας την τουρκική επικράτεια.
Την ίδια στιγμή οι ΗΠΑ συγκεντρώνουν στρατό κοντά σε ελληνικά νησιά, και δημιουργούν στρατιωτικές βάσεις απέναντι από την Τουρκία.

Όλο αυτό αφορά σχέδιο δέκα ετών και υλοποιείται επίσης σε Ρουμανία και Βουλγαρία. Αν και οι Αμερικανοί μιλούν για «άμυνα της Ευρώπης εναντίον της Ρωσίας», οι πρόσφατες προετοιμασίες στην Ελλάδα, δείχνουν ξεκάθαρα ότι τίποτα δεν έχει σχέση με τη Ρωσία, αφού όλα αυτά υλοποιούνται εναντίον της Τουρκίας.

Κύριο σχέδιο των ΗΠΑ είναι «η διακοπή της ανόδου της Τουρκίας». Την ίδια στιγμή η Ουκρανία προσκάλεσε τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ στη Μαύρη Θάλασσα, και τώρα η χώρα αυτή δεν έχει άλλη επιλογή από το να ζητήσει επίσημα βοήθεια από τη Δύση.

Όλα αφορούν όμως πολύχρονο σχέδιο πρόκλησης κρίσης στην περιοχή, αφού οι προετοιμασίες ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ για μια κρίση στον Εύξεινο Πόντο, υπήρχαν εδώ και πολύ καιρό.

Από τη Βαλτική στη Μαύρη Θάλασσα, και από το Αιγαίο και την Τουρκία έως την Πολωνία.. οι ΗΠΑ απειλούν . Η Τουρκία βρήκε πλούσια κοιτάσματα αερίου στη Μαύρη Θάλασσα όπως και στην Α.Μεσόγειο, για αυτό και θα έχουμε μια πολυεθνική κρίση στην ίδια θαλάσσια περιοχή.

Τι πρέπει να κάνουμε γαι να σταματήσουμε αυτόν τον πόλεμο; Πρέπει απλά να αποτρέψουμε τη Μαύρη Θάλασσα από το να μετατραπεί σε Αμερικανική Λίμνη.

Μιλάμε για έναν τρομοκρατικό διάδρομο προς το Καραμπάχ, την Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο και την Λιβύη, που θα ελέγχουν οι ΗΠΑ”, ανέφερε ο ίδιος μεταξύ πολλών άλλων.
Οι Τούρκοι φαίνεται να έχουν τρομοκρατηθεί, και εξαπολύουν ”επιθέσεις” κατά των ΗΠΑ και της Δύσης συνεχώς.

Θεωρούν ότι υπάρχει σχέδιο για την αναμόρφωση της Μέσης Ανατολής, και οι ΗΠΑ δήθεν επιζητούν τον διαμελισμό της Τουρκίας, ενώ η αλήθεια είναι ότι η Άγκυρα είναι αυτή που θέλει να αναβιώσει της Οθωμανική αυτοκρατορία, και άλλα παντουρκικά σχέδια απειλώντας ένα σωρός χώρες ειδικά στην Μεσόγειο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »