Ο Τρίτος Παγκόσμιος μοιάζει όλο και πιο πιθανό σενάριο…

O Αμερικανός στρατιωτικός εμπειρογνώμονας και απόστρατος αξιωματικός πληροφοριών του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ, Scott Ritter, αναφέρθηκε στα πυρηνικά που θα βάλει ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν στην Λιθουανία!

Μεταξύ άλλων είπε:

«Η Λευκορωσία αποκτά πυρηνικά.

Δεν είναι ότι η Ρωσία δεν μας προειδοποιούσε.

Βλέπετε, όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες τοποθετούν πυρηνικές βόμβες B61 σε 4 νατοϊκά κράτη, σε μη-πυρηνικά κράτη παρεμπιπτόντως, σε κράτη που υπό την Συνθήκη Μη Εξάπλωσης των Πυρηνικών Όπλων δεν διαθέτουν την δυνατότητα πυρηνικών όπλων, αλλά την αποκτούν επειδή οι Ηνωμένες Πολιτείες τούς παρέχουν αυτά τα όπλα

Επομένως, όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες μιλούν για έλεγχο των εξοπλισμών με την Ρωσία, προσπαθούν να πουν πως αυτός αφορά μόνο την Αμερική και την Ρωσία…

Αλλά δεν μπορούμε να αγγίξουμε τις αμερικανικές βόμβες… ”Όχι, όχι!!! Αυτά είναι νατοϊκά όπλα…” Και δε μπορούμε να αγγίξουμε τα γαλλικά και τα βρετανικά οπλοστάσια επειδή αυτά δεν είναι αμερικανικά..

Έτσι, λοιπόν αποφάσισε η Ρωσία να ισοφαρίσει το παιχνίδι… Σε αντίποινα για την απερίσκεπτη βρετανική απόφαση να αναπτυχθούν τανκ Challenger 2 εξοπλισμένα με αντιαρματικές οβίδες απεμπλουτισμένου ουρανίου, η Ρωσία είπε ότι θα τοποθετήσει πυρηνικά όπλα στην Λευκορωσία κι ότι αυτά τα όπλα θα διατίθενται στον στρατό της Λευκορωσίας σε περιόδους σύγκρουσης.

Πύραυλοι Iskander. Βόμβες που απελευθερώνονται από αέρος. Οι Λευκορώσοι είναι τώρα το ισοδύναμο των Ιταλών, των Ολλανδών, των Γερμανών και των Γάλλων.

Φταίει η Ρωσία; Όχι!!!! Η Ρωσία απλώς αντιδρά στην επιθετική στάση που λήφθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ, σχεδιασμένη ώστε να εξασθενίσει και να καταστρέψει την Ρωσία…».

Δείτε το βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »