Την ίδια στιγμή η Αρμενία ”κλέβει” την τεχνολογία των UAV των Αζέρων
Kαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν. Μετά την χθεσινή αποκάλυψη ότι δηλαδή η Τουρκία ξεκίνησε να στρατολογεί Σύρους τζιχαντιστές για να τους στείλει στο Αζερμπαϊτζάν, ούτως ώστε να πολεμήσουν ενάντια στην Αρμενία, έρχονται νέες αποκαλύψεις στη δημοσιότητα, μία μία άλλη δύναμη και μάλιστα πυρηνική, να βρίσκεται και επίσημα στο πλευρό του Μπακού.

Πακιστάν: “Μπορούμε να παρέχουμε στο Αζερμπαϊτζάν όπλα, πυρομαχικά και ότι άλλο εξοπλισμό θέλει”

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αξιωματούχοι της αμυντικής βιομηχανίας του Πακιστάν δήλωσαν ότι μπορούν να προμηθεύσουν με νέα όπλα το Αζερμπαϊτζάν. Δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς από την στρατιωτική βιομηχανία του Πακιστάν, δήλωσαν ότι βρίσκονται στο πλευρό του Μπακού.

Πρεσβεία Αζερμπαϊτζάν : “Δεν είμαστε πίσω από την έναρξη της σύγκρουσης”
”Είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε στο Αζερμπαϊτζάν νέα οπλικά συστήματα. Ήδη το Μπακού χρησιμοποιεί δικά μας όπλα, αλλά θέλουμε να το ενισχύσουμε εκτάκτως, λόγω της σύγκρουσης με την Αρμενία!”

Το Καράτσι λοιπόν, μετά την Άγκυρα στέκεται στο πλευρό των Αζέρων. Μία πυρηνική δύναμη ετοιμάζεται να δώσει τα πάντα στο Μπακού και έτσι δημιουργείται ένας άξονας με απρόβλεπτες συνέπειες για την σταθερότητα της περιοχής.

Πάντως οι Αρμένιοι κάνουν τεχνολογική αντεπίθεση, με τον διευθυντή της εταιρείας Davaro Drone, David Galoyan, να αναφέρει πως το Γερεβάν ήδη εξετάζει τα UAV των Αζέρων που έπεσαν στις συγκρούσεις, σε μία προσπάθεια να υποκλέψουν την τεχνολογία τους, με σκοπό να γίνουν πιο εύκολη λεία στις επόμενες μάχες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »