Χθες υπήρξε ένα πολύ καλό άρθρο, το “Επιτελικό κράτος ρετάρει” (www.triklopodia.gr/ρετάρει-το-επιτελικό-κράτος/ ). Προσωπικά ονοματίζω το κράτος όχι Επιτελικό αλλά Επιταφικό.

Ο Όσιος Παϊσιος έλεγε ότι όλοι κάνουν τα σχέδιά τους αλλά άθελά τους προωθούν το σχέδιο του Θεού. Το δε Σχέδιο του Θεού προβλέπει ότι όλοι θα πεθάνουμε σωματικά. Αυτό είναι βέβαιο!!! Κανείς όμως δεν ξέρει πού θα “ξυπνήσει” μετά, στο ανέσπερο Φως ή στην αιώνια φωτιά.

Τα πολιτικά αποβράσματα λοιπόν (όλα ανεξαιρέτως – για να εξαιρέσω κάποιον να μας προσκομίσει αποδείξεις πότε διαμαρτυρήθηκε και συνέχισε να διαμαρτύρεται) οδηγούν την Ελλάδα στον θάνατο. Έτσι νομίζουν.

Ας θυμηθούμε λοιπόν τον Χαραρο-τσιπαρισμένο, που ζμπρώχνεται από την Σβαμπο-συμμορία για να κάνει το κράτος πολυπολιτισμικό και το καμαρώνει.


Ρε ανεγκεφαλίδη, πότε έμαθες τι σημαίνει πολιτισμός για να μιλήσεις γι αυτόν;

Πολιτισμό ονομάζεις αυτά τα καθάρματα, που κουβαλάς να κάψουν την Ελλάδα; >

https://www.brighteon.com/4fd4f9c4-1542-4255-b378-14d515e70de3

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΝΕΡΩΝΙΣΚΕ;

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΞΕΒΟΥΛΩΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ;

ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΣ ΔΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ >

Βέβαια άλλοι έκαναν την αρχή. Ας δούμε τον πρώην ΠτΔ Σφουγγαρόπανο τί έλεγε >

για να θυμηθούμε και την τσουρ@πω Ψαρούδα Μπενάκη τι έλεγε στον Παπούλια το 2005.

Να μην ξεχνάμε κάτι δημοσιοκαφράκια, που τους προωθούν και οι βλάκες υπακούνε >

ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΤΗΣΕΙ :

Αυτό το εξάμβλωμα που κατάντησε η Ελλάδα θέλει γκρέμισμα εκ θεμελίων. Μα τι λέω, με το γκρέμισμα η τοξική σαπίλα παραμένει, ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ θέλει και σεις οι αλητήριοι, με τις φωτιές που συνεργείτε, οδηγείτε την Ελλάδα σε κλίβανο αποστείρωσης, δηλαδή προωθείτε το Σχέδιο του Θεού.

ΤΟ ΕΠΙΤΑΦΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ του Μητσοτάκουλα θα οδηγηθεί στον θάνατο από σας και τον διαβολισμό σας. Αλλά ο θάνατος έχει σχεδιασθεί από τον Θεό για να υπάρξει Ανάστασις και Αιωνία Ζωή, μόνον όμως για τους έχοντες ρωμέηκη συνείδηση! Μόνοι σας θα αυτοκαταδικαστείτε και θα οδηγήσετε εν τη μαλακία σας στην σωτηρία, όσους το αξίζουν.

Ειλικρινά έχω φάει τα συκώτια μου χρόνια τώρα, μπας και ξυπνήσω κανένα χαϊβάνι. Αλλά τι να κάνω (όπως και πολλοί συναγωνιστές παραπονιούνται) όταν ακόμα και η μάνα μου προτιμάει τον κάθε ΑλεξοΚούλη. Μα τον κάθε “τάκα-τάκα”; Και οι εβραίοι προτίμησαν τον Βαραββά από τον Χριστό. Ειλικρινά από δω και πέρα δεν θα νοιαστώ για κανέναν, όσο κοντά μου κι αν είναι. Απλά υπόσχομαι να γράφω αύριο τα ονόματα σας τα Ψυχοσάββατα κι ας αποφασίσει ο Κύριος. Επαναλαμβάνω : ο Φοίνικας από την τέφρα του αναγεννάται και όσοι ταχθήκατε ή ψηφίσατε το ΕΠΙΤΑΦΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ του Μητσοτάκουλα (και του λοιπού εσμού των αλητήριων πολιτικών) μην προσμονάτε πολλά από την καμμένη χώρα. Ποιός πήγαινε στις Θείες Λειτουργίες να προσεύχεται :

«Ὑπὲρ τῆς ἄνωθεν εἰρήνης καὶ τῆς σωτηρίας τῶν ψυχῶν ἡμῶν, τοῦ Κυρίου δεηθῶμεν.

Ὑπὲρ τῆς εἰρήνης τοῦ σύμπαντος κόσμου, εὐσταθείας τῶν ἁγίων τοῦ Θεοῦ Ἐκκλησιῶν καὶ τῆς τῶν πάντων ἑνώσεως, τοῦ Κυρίου δεηθῶμεν.

Ὑπὲρ τῆς πόλεως ταύτης, πάσης πόλεως καὶ χώρας καὶ τῶν πίστει οἰκούντων ἐν αὐταῖς, τοῦ Κυρίου δεηθῶμεν.

Ὑπὲρ εὐκρασίας ἀέρων, εὐφορίας τῶν καρπῶν τῆς γῆς, καὶ καιρῶν εἰρηνικῶν, τοῦ Κυρίου δεηθῶμεν.

Ὑπὲρ πλεόντων, ὁδοιπορούντων, νοσούντων, καμνόντων, αἰχμαλώτων καὶ τῆς σωτηρίας αὐτῶν, τοῦ Κυρίου δεηθῶμεν.

Ὑπὲρ τοῦ ῥυσθῆναι ἡμᾶς ἀπὸ πάσης θλίψεως, ὀργῆς, κινδύνου καὶ ἀνάγκης, τοῦ Κυρίου δεηθῶμεν.»

Ποιός πήγαινε στις Παρακλήσεις της Παναγίτσας να αιτήσει προστασία από τους σατανάδες που καταστρέφουν τις ζωές μας;

Πόσοι έψαλαν στις αρτοκλασίες «πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν, οι δε εκζητούντες τον Κύριον ουκ ελαττωθήσονται παντός αγαθού»;

Ασφαλώς όταν έχεις τους άλλους αλητήριους με τα χρυσά καθήκια για καπέλα, τι να περιμένεις;

Πόσοι απαξιώσατε να δείτε όχι απλά τα “Σημεία των Καιρών” αλλά τα “Σημεία του Καιρίδη”; (θυμίζω : ο Μέγας Αλέξανδρος δεν αξίζει περισσότερο από έναν σκουπιδοτενεκέ!).

Πόσοι ακούσατε τον Αηδόνη για τις φωτιές; >

Με τί θράσος θα ζητήσετε πλέον έλεος; Να το ζητήσετε από όσους επαγγέλθηκαν μείωση του πληθυσμού! Ειδικά για τους “φαρισαίους” πολιτικούς το αίμα και πάνω τους και επί των παιδιών τους και επί των παιδιών των παιδιών τους.

Κλιματική αλλαγή; Ε, ρε διαβολικό κλύσμα που σας έρχεται… Η φωτιά μάλλον θα προλάβει την Νυρεμβέργη.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »