Η ένεση ερήμωσης του πλανήτη είναι μια επίθεση στη γονιμότητα και την αναπαραγωγή της ανθρωπότητας. Μόνο οι Καυκάσιοι έχουν λάβει τις ενέσεις γονιδίων που αλλάζουν το DNA.
Η πρωτεΐνη Spike βρίσκεται στους όρχεις και τον πλακούντα.

Μια από τις πιο ανησυχητικές παρενέργειες των «εμβόλια» είναι ότι φαίνεται να αναστέλλουν την αναπαραγωγή σκοτώνοντας μωρά ακόμα στη μήτρα.

Νέες αναφορές δείχνουν ότι ο αριθμός των θνησιγενών γεννήσεων συνεχίζει να αυξάνεται καθώς όλο και περισσότερες πλήρως εμβολιασμένες μητέρες αποτυγχάνουν να γεννήσουν τα παιδιά τους.

Τα νοσοκομεία καλύπτουν ακόμη και τους θανάτους εμβολιασμένων μωρών αποτεφρώνοντάς τα. Η Naomi Wolf ανέφερε ότι τα «εμβόλια» προκαλούν μεγάλης κλίμακας «βρεφικό θάνατο» που ισοδυναμεί με «γενοκτονία».

Ο Δρ Ben Marble είπε πρόσφατα στην εκπομπή Stew Peters ότι τα μωρά που γεννιούνται από εμβολιασμένες γυναίκες έχουν ήδη μια καρδιακή προσβολή στη μήτρα.

Τα ποσοστά γεννήσεων μειώνονται κατακόρυφα σε όλες τις εμβολιασμένες χώρες.

Αποβολές και θνησιγένειες στις ΗΠΑ μεταξύ της δεκαετίας του 1990 και του 2022 με αντίδραση σε εμβόλιο που αναφέρεται ως αιτία. Η αύξηση είναι δραματική μετά την έναρξη των μαζικών εμβολιασμών για τον κορωνοϊό γύρω στο τέλος του έτους 2020-2021. Φέτος είναι λιγότεροι, γιατί τα στατιστικά είναι πίσω. Υπάρχουν επίσης σημαντικά λιγότεροι που έλαβαν ενισχυτικές δόσεις φέτος από εκείνους που έλαβαν τις δύο πρώτες δόσεις το 2021, κάτι που κάποιοι λένε ότι μπορεί να είναι ένας παράγοντας. Η συστηματική υποαναφορά σημαίνει επίσης ότι υπάρχουν συνήθως τουλάχιστον 100 φορές περισσότερες περιπτώσεις στην πραγματικότητα. Πηγή & γραφήματα: OpenVAERS
Στην Ουγγαρία, ο αριθμός των γεννήσεων φέτος μειώθηκε κατά 20 τοις εκατό σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Βλέπουμε συγκρίσιμα στοιχεία σε άλλες εμβολιασμένες χώρες.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »