Αντί να επιβληθεί η τάξη και ασφάλεια στην ελληνική επικράτεια η κυβέρνηση επιλέγει την «εκκένωση» των πολιτών! – «Να μην είσαστε εκεί»

Σε μία πρωτοφανή και αδιανόητη ενέργεια προχωρά η κυβέρνηση η οποία σχεδιάζει να επεκτείνει και να εφαρμόζει το περιβόητο «112» για να «αδειάζουν» τους δρόμους οι πολίτες όταν οδηγούν σε αυτούς οι διακινητές παράνομων μεταναστών, οι οποίοι μπαίνουν συχνότατα στο αντίθετο ρεύμα , προκειμένου να ξεφύγουν από τις δυνάμεις ασφαλείας προκαλώντας σοβαρά δυστυχήματα!

Σημειώνεται ότι ήδη στις αρχές Ιουλίου σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι εξαιτίας της επικίνδυνης οδήγησης των διακινητών.

Αυτό το αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, δηλαδή το εξορισμού κυβερνητικό κανάλι, με αφορμή τα πολύ συχνά περιστατικά με διακινητές μεταναστών να κινούνται ανάποδα στην Εγνατία Οδό και να προκαλούν δεκάδες τροχαία ατυχήματα, ακόμα και δυστυχήματα.

Όπως ανέφερε η ρεπόρτερ του κρατικού καναλιού, πρόκειται για εφαρμογή ανάλογη του 112 και θα ξεκινήσει πιλοτικά από την Εγνατία Οδό και θα ειδοποιεί με μήνυμα τους οδηγούς που κινούνται εκείνη τη στιγμή στην περιοχή, ότι υπάρχει όχημα που κινείται ανάποδα!

Αυτό, όπως υποστηρίζει η ΕΡΤ θα κινητοποιεί τους οδηγούς ώστε να σταματούν τα οχήματά τους για να αποφευχθούν τα χειρότερα κάτι δηλαδή σαν το «Κάντε άκρη να περάσω»!

Δηλαδή οι οδηγοί που κινούνται στην Εγνατία Οδό θα κοιτάνε το κινητό τους και όχι το δρόμο;

Θα ακούνε εν μέσω οδήγησης την μουσική «θρίλερ» του «112»;

Αντί λοιπόν η πολιτεία να φροντίσει για την σύλληψη των διακινητών παράνομων μεταναστών, που με ελευθέρας πηγαίνουν όποτε και όπως θέλουν στη δυτική και ανατολική Μακεδονία, η κυβέρνηση παραδέχεται ότι δεν πρόκειται να κάνει τίποτε γι΄αυτό και μετατοπίζει την ευθύνη και πάλι στους πολίτες, οι οποίοι αν θέλουν να σωθούν ας φροντίσουν «να μην βρίσκονται εκεί».

Το θέμα επιβεβαίωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εγνατίας Οδού ΑΕ, Αντώνης Πασχάλης:

«Η Εγνατία Οδός συνεργάζεται με της αστυνομικές αρχές για την πάταξη και έλεγχο του φαινόμενου, έχει πυκνώσει της περιπολίες τεχνικής αστυνόμευσης.

Έχουμε αποφασίσει και έχουμε δώσει εντολή για να λειτουργήσει, μια εφαρμογή κάτι αντίστοιχο με την εφαρμογή 112 που θα έχει όμως πιο γρήγορη και άμεση ανταπόκριση, που θα ενημερώνει με μήνυμα στο κινητό τους για τα έκτακτα συμβάντα τους διερχόμενους οδηγούς, μια εφαρμογή που θα λειτουργήσει πιλοτικά τους επόμενους μήνες και ελπίζουμε ότι θα έχουμε θετικά αποτελέσματα την επομένη περίοδο, είναι κάτι πρωτοποριακό που η ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε έχει επενδύσει σε αυτή την καινούρια εφαρμογή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι του Έβρου έχουν καταφύγει σε μεθόδους τύπου «Mad Max» και τοποθετούν τα αυτοκίνητά τους πίσω από φορτηγά, ώστε να τα χρησιμοποιούν ως «ασπίδα» για να τους προστατέψουν, σε περίπτωση που κάποιος διακινητής παράνομων μεταναστών μπει στο αντίθετο ρεύμα.

Αυτό που ενοχλεί του κατοίκους είναι πως το κράτος δεν κάνει τίποτε για να θέσει ένα τέλος σε όλα αυτά αντίθετα θα φροντίσει να κάνει τους γηγενείς κατοίκους της χώρας «να μην ενοχλούν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »