Συζήτηση σχετικά με την αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων στην Πάτρα είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίων Ζαΐμης, με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, Παναγιώτη Πετρόπουλο και τον Πρόεδρο της ΕΠΣΑ, Άγγελο Δανιήλ.

Κατά τη συνάντηση συμφωνήθηκε η επανεξέταση του φακέλου εννέα γηπέδων καθώς και η τροποποίηση του Τεχνικού Δελτίου με βάση τις ανάγκες των ομάδων που χρησιμοποιούν τα γήπεδα.

Σε ό,τι αφορά τις παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού, λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισης, προβλέπεται μεταξύ άλλων η εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού, η τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα και άλλες τεχνικές εργασίες που θα συμβάλλουν στην ασφάλεια των αθλούμενων αλλά και στην καλύτερη διεξαγωγή των αγώνων και των προπονήσεων.

Κατά την τοποθέτηση του ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στην πρόθεση της ΠΔΕ για συνεργασία, στην κατεύθυνση βελτίωσης των αθλητικών υποδομών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, προκειμένου να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για βελτίωση του ερασιτεχνικού αθλητισμού και ενίσχυσης των αθλητικών φυτωρίων.

Σημειώνεται πως οι παρεμβάσεις που συμφωνήθηκαν, αφορούν τα εξής δημοτικά γήπεδα: Άνω Καστριτσίου, Βραχνεΐκων, Ζαρουχλεΐκων, Πετρωτού, Ρίου, Ροϊτίκων, Σαραβαλίου, Ψαθοπύργου όπως επίσης και στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ροϊτίκων.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε επίσης ο Σύμβουλος του Περιφερειάρχη, Χρήστος Μητρογιώργος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »