Το μέλλον αλλάζει… με τη δική σας υπογραφή !

Η θριαμβευτική επανεκλογή του Νεκτάριου Φαρμάκη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας επιβεβαίωσε τη δυναμική του ίδιου και του συνδυασμού «Μπροστά για όλους», ενώ επιβράβευσε, παράλληλα, και το επιτυχημένο έργο της τελευταίας 4ετίας. Οι πολίτες έδωσαν καθαρή εντολή για να συνεχιστεί η αναπτυξιακή προσπάθεια, με ακόμη περισσότερη έμφαση στον άνθρωπο και στη βελτίωση της καθημερινότητάς του.

Σε ό,τι αφορά εμένα προσωπικά, θα ήθελα να εκφράσω ένα τεράστιο «ευχαριστώ» σε όλους όσοι με στήριξαν με την αγάπη τους και με την ψήφο τους και υπόσχομαι από την πλευρά μου ότι θα τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Σε αυτήν την πρώτη μου συμμετοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές, απέκτησα ακόμη μεγαλύτερη εμπειρία και δηλώνω έτοιμη να εργαστώ μέσα από το Περιφερειακό συμβούλιο για να προσφέρω στον τόπο μας. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να είμαι πάντα δίπλα στον πολίτη της Αχαΐας. Όπως ήσασταν όλοι δίπλα μου, έτσι θα είμαι και εγώ στο πλευρό σας.

Θερμά συγχαρητήρια στους εκλεγέντες συμβούλους της τοπικής αυτοδιοίκησης και στους υποψηφίους για τον προεκλογικό τους αγώνα.

Τέλος, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους τους συνεργάτες μου, τις φίλες και τους φίλους μου, στη μεγάλη ομάδα μας, με την οποία διανύσαμε ώρες ατελείωτες προσηλωμένοι στον στόχο μας και τρέξαμε σε όλες τις γωνιές της Αχαΐας για να πείσουμε και τον τελευταίο πολίτη για το πρόγραμμα και το όραμά μας. Πραγματικά τους αξίζει σημαντικό μερίδιο από την επιτυχία !

Τώρα ξεκινάμε!

 

https://amastorakou.gr/%ce%b5%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%bf-%ce%b5%cf%85%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%8e-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7-%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%cf%82/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »