Αρκετοί πιάστηκαν αδιάβαστοι, καθώς είτε μπέρδευαν τις ημερομηνίες με το «Όχι», είτε έλεγαν λάθος κάποια προσωνύμια των ηρώων του 1821
Φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 και η κάμερα του Star, σε ρεπορτάζ που έκανε, βγήκε στο κέντρο της Αθήνας και ρωτούσε τον κόσμο για την Ελληνική Επανάσταση.

Εκ του αποτελέσματος αρκετοί πιάστηκαν αδιάβαστοι, καθώς είτε μπέρδευαν τις ημερομηνίες με το «Όχι», είτε έλεγαν λάθος κάποια προσωνύμια των ηρώων του 1821.

Όταν ο Κολοκοτρώνης έλεγε ότι θα μπαίναμε στην Πόλη, εννοούσε για να κάνουμε την Αγιά Σοφιά μουσείο;
Αυτός όμως που έκλεψε την παράσταση, ήταν ένας νέος, ο οποίος όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη είπε: «Ήταν ο νέγρος του Μοριά», μπερδεύοντας τον «Γέρο του Μοριά» με τον ράπερ.

Δείτε το βίντεο:

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Νέγρος του Μοριά είναι ράπερ.

Οι ρίζες του είναι από την Γκάνα, αλλά γεννήθηκε στους Αµπελοκήπους και πέρασε τα εφηβικά του χρόνια στην Κυψέλη.

Το όνοµά του προέκυψε από τη συµπάθεια για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

Όπως είχε πει για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη σε συνέντευξή του «Τον γουστάρω πολύ. Μου είχε µάθει την ιστορία του η δασκάλα µου η Πάολα που ήταν πολύ ωραία γυναίκα. Εχω επισκεφτεί και τη φυλακή του στο Ναύπλιο. Η Ελλάδα έχει πηγές γνώσης: αστρολογία, µαθηµατικά, φυσική, µουσική, φιλοσοφία. Και εσύ κάθεσαι και λες ότι το πρόβληµα είναι ο Πακιστανός και ο Σύριος. Ο άνθρωπος είναι το πρόβληµα. Εγώ νοµίζω ότι η αρχαία Αθήνα ήταν σαν τη σηµερινή Αµερική. Η Αµερική είναι ένα σύνολο πολιτισµών που έγινε χώρα. Η Ελλάδα έφτιαξε την κουλτούρα της Ευρώπης…»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »