ΕΣΡ άραγε υπάρχει για να επέμβει;
Με έναν απίστευτο τρόπο αποφάσισε φιλοκυβερνητικό ΜΜΕ να παρουσιάσει το βίντεο που δείχνει αστυνομικό να φωνάζει προς τους συναδέλφους του «πάμε να τους γαμ…! Τελειώσανε! Πάμε, θα τους σκοτώσουμε» αναφερόμενος στους πολίτες που διαδήλωναν.

Στο βίντεο, έτσι όπως παίχτηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Star, η σειρά των φράσεων είναι παραποιημένη, ενώ το «θα τους σκοτώσουμε» των αστυνομικών, αποδόθηκε ως «θα τον σκοτώσουνε».

Θυμίζοντας το «ρεπορτάζ» σχετικά με το «ποια είναι η αλήθεια» για τον «γνωστό σκηνοθέτη» που παρουσιάστηκε πριν λίγες βδομάδες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star καταλήγοντας στο πόρισμα ότι αυτός βρέθηκε «στο μάτι του κυκλώνα για το τίποτα», εννοώντας τον Δ.Λιγνάδη το Star επανήλθε με νέο δημοσιογραφικό επίτευγμα.

Σε ρεπορτάζ στο χθεσινοβραδινό κεντρικό δελτίο αναφορικά με τα χθεσινά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη επέλεξαν να αναπαράγουν το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου από χθες στο οποίο εμφανίζεται μία διμοιρία αστυνομικών της ΔΡΑΣΗ σε έξαλλη κατάσταση, με κάποιον από τους αστυνομικούς να φωνάζει «Διαβίβασε ότι λείπει! Ρε διαβιβάστε ότι λείπει συνάδελφος», αναφερόμενος πιθανότατα στον αστυνομικό που τραυματίστηκε μετά από επίθεση αγνώστων.

Στη συνέχεια, ακούγεται η ίδια φωνή να φωνάζει «πάμε να τους γαμή…! Τελειώσανε! Πάμε, θα τους σκοτώσουμε». Ωστόσο, το Star επέλεξε να αναπαράγει μια λίγο διαφορετική εκδοχή του.

Υπό τον τίτλο «ανατριχιαστική στιγμή» έχει παραποιήσει το πρωτογενές ηχητικό με τους αστυνομικούς όχι μόνο μετατρέποντας το «θα τους σκοτώσουμε» σε «θα τον σκοτώσουν» αλλά και βάζοντας το πριν από τις απειλές τον αστυνομικών. Έτσι το απόσπασμα που καταλήγει να παίζει ο τηλεοπτικός σταθμός λέει «Θα τον σκοτώσουνε. Πάμε να τους γαμ…» αντί για «πάμε να τους γαμ…! Τελειώσανε! Πάμε, θα τους σκοτώσουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »