Κι ενώ η χώρα είναι παραδομένη στον αόρατο εχθρό, αντί ο Μητσοτάκης να πράξει τα δέοντα μπας και σηκώσει κεφάλι, τί κάνει;

Διολισθαίνει στη σκανδαλολογία αυξάνοντας στο μεταξύ τις επικοινωνιακές πομφόλυγες, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ξεκολλήσει από το τέλμα των τραγικών αδιεξόδων του.

Και νομίζει ο δόλιος ότι ο λαός θα ξεχάσει ότι του μαύρισε τη ζωή, δίνοντάς του συγχωροχάρτι επειδή έβγαλε στη φόρα τα άπλυτα του Τσίπρα κι επειδή φύτεψε λεφτόδεντρα στην πίσω αυλή του Μαξίμου για να τον παραπλανήσει.

Έλεος!!!

Δυστυχώς αγαπητέ Κυριάκο, μια είναι η λύση για να λάβεις άφεση αμαρτιών.

Να αλλάξεις άρδην πλεύση.

Λαμβάνοντας έστω και τελευταία στιγμή τα αυτονόητα μέτρα ανάσχεσης του κορονοϊού (βλέπε Ιωαννίδη) μήπως κι έρθει η πραγματική λευτεριά, κι όχι η fake που μας τάζεις. Ίσως έτσι να μετριαστεί κάπως η δεδομένη πλέον νέα οικονομική εξαθλίωση, που προσπαθείς να καλύψεις με τα τζούφια πυροτεχνήματα που συνοδεύσαν την… Ελλάδα 2.0 που μας παρουσίασες εσχάτως.

Ασκώντας πατριωτική πολιτική που έχει στόχο την αύξηση κι όχι τη μείωση της εθνικής κυριαρχίας.

Κάνοντας απελάσεις λαθρομεταναστών, γκρεμίζοντας πάραυτα τις αποθήκες που σε διέταξαν να χτίσεις οι ανίκανοι Ευρωπαίοι.

Σταματώντας την άθλια προπαγάνδα των καθεστωτικών κονδυλοφόρων, που ούτε οι ίδιοι πιστεύουν πια.

Μόνον έτσι έχεις ελπίδες να σε ξανακοιτάξει στα μάτια ο λαός.

Τολμάς;

Ευκαιρία κιόλας να αποδείξεις ότι η ύπαρξη σκελετών στη ντουλάπα της καγκελαρίας που σε αναγκάζουν να ρίχνεις μαχαιριές στην πλάτη της πατρίδας, είναι μύθος.

Εμπρός…!!!

Υ.Γ-1 Κάποιοι αναλυτές βιάστηκαν να πουν ότι οι μητσοτακικές ριπές κατά του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν πρόωρες κάλπες. Καλύτερα να αναθεωρήσουν, γιατί εκλογές με τα ποσοστά που δίνουν τόσο οι επίσημες όσο και οι μυστικές δημοσκοπήσεις (32% οι πρώτες, 27%-28% οι δεύτερες), δεν κάνεις. Είπαμε, ο… παραλίγο Μωυσής προσπαθεί ανεπιτυχώς να αλλάξει ατζέντα μπας και απεγκλωβιστεί από τη στενωπό της ανεπάρκειας και του ραγιαδισμού. Όλα τα υπόλοιπα είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Υ.Γ-2 Πληροφορούμαστε ότι μέσα στον Απρίλιο θα βγουν από τον πάγο τα σκοπιανά μνημόνια. Περίεργη σπουδή. Διότι μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει πρωθυπουργός που να έχει προκαλέσει ψηφοφορία για να τη χάσει. Λέτε τελικά τα ιδιοτελή συμφέροντα να λύγισαν τις πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ, αφήνοντας τον αρχηγό τους μονάχο σαν τον Δον Κιχώτη; Ε, ρε γλέντια που θα κάνει ο Αλέξης…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »