Την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 πμ ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Καλογερόπουλος επισκέφτηκε για να ενημερωθεί για την εξέλιξη του έργου της ανάπλασης που πραγματοποιείται στην πλατεία Αγίας Λαύρας και Ασημάκη Φωτήλα στο Αίγιο.
Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών. Συγκεκριμένα για τους χρόνους που θα εξελιχθεί το έργο όπως επίσης και για τις διάφορες φάσεις εργασίας που θα ακολουθήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα. Σημειώνεται ότι το έργο ανάπλασης στην πλατεία Αγίας Λαύρας και των περιμετρικών οδών είναι εξαιρετικά βαρύνουσας σημασίας για το Αίγιο αφού μπορεί να αποδώσει περισσότερους κοινόχρηστους χώρους στους δημότες.
Mαζί με τον Δήμαρχο παρόντες ήσαν και ο βοηθός Δημάρχου που ασχολείται με θέματα Πολεοδομίας, Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών κ. Χριστόπουλος, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Καράμπελας, ο εργοταξιάρχης κ. Γεωργακόπουλος όπως επίσης και οι εργαζόμενοι του εργοταξίου. Τέλος ο Δήμαρχος επέστησε τη προσοχή σε όλους τους παράγοντες του έργου για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος και την έγκαιρη παράδοση του έργου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »