Οι έρευνες των Αμερικανών για τις ευθύνες του Πεκίνου και του ΠΟΥ – Διαβάστε τις «αξιόπιστες» δηλώσεις του κου Τσιόδρα τον Ιανουάριο του 2020

Σήμερα η λειτουργία του Μυστικού Δείπνου θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και ο Ιούδας θα πάει εν τω μέσω της νυκτός να πουλήσει το Θεάνθρωπο για τριάκοντα αργύρια.

Σήμερα βέβαια, η προδοσία του ανθρώπου, της ανθρωπότητας φέρνει αμέτρητα δισεκατομμύρια και απέραντη εξουσία, σε μια ελίτ που θέλει να παράγει δισεκατομμύρια εμβόλια και φάρμακα και να έχει αμνηστία, αν κάποιο από αυτά δεν πάει καλά και έχει παρενέργειες.

Είναι η ίδια ελίτ – αρχίζει ήδη να συντίθεται η ψηφιακή εικόνα της- που επιδιώκει να ελέγξει τους ανθρώπους και να τους επιβάλλει ψηφιακή ζωή. Ίσως είναι και η αντεπίθεση της παγκοσμιοποίησης απέναντι στην αυξανόμενη στροφή προς το κράτος – έθνος και την εθνική οικονομία.

Απευθυνόμενος και σήμερα προς τον πρωθυπουργό, τα μέλη της κυβέρνησης αλλά και το σύνολο του πολιτικού προσωπικού της χώρας, θα επιχειρήσω με τις αυθαίρετες σκέψεις μου, να συναρμολογήσω όλα τα πραγματικά στοιχεία της κατάστασης που ζούμε.

Γιατί αυτό που μεταδίδει με τέτοια ένταση η καθοδηγούμενη ελληνική τηλεόραση, αυτό στο οποίο κάνει focus, με εικόνα και επιφωνήματα παρουσιαστών, είναι σκηνές virtual reality, σκηνές από τον matrix. Όταν έχεις έναν ή δύο νεκρούς την ημέρα, και ελάχιστα κρούσματα, πολύ λιγότερα από τα κατάγματα που εισάγονται σε μία εφημερία στο ΚΑΤ, δεν μπορεί να κρατάς εκατομμύρια ανθρώπους, σε ένταση, αγωνία και αβεβαιότητα. Είναι εξωπραγματικό. Είναι καθημερινό ηλεκτροσόκ, είναι πραγματικός σαδισμός, να βομβαρδίζεις το νου εκατομμυρίων Ελλήνων λέγοντας : «Μείνε φυλακισμένος σπίτι, γιατί θα κολλήσεις, θα πεθάνεις ή θα σκοτώσεις άλλους», την ώρα που υπάρχει πρωτόκολλο ριζικής θεραπείας σε όλα τα νοσοκομεία, με τρία πάμφθηνα φάρμακα, χλωροκίνη – αζυθρομυκίνη – κολχικίνη και ένα πιο ακριβό, που είναι η αντι-ιντερλευκίνη 6, το περίφημο ΡΟ ΑΚΤΕΜΠΡΑ που δόθηκε σε βαριά περιστατικά.

Όλες οι μεγαλύτερες σε πληθυσμό χώρες της Ευρώπης, επιστρέφουν σταδιακά στους παλιούς ρυθμούς, αν και ακόμη καταγράφουν πολλούς νεκρούς και κρούσματα.

Τώρα που ισιώνει η καμπύλη της πανδημίας, αντιλαμβάνονται πόσους νεκρούς και θανάτους θα φέρει η ύφεση, από την οικονομική παράλυση.

Θέλω και σήμερα να πω μια καλημέρα στον αγαπητό πρωθυπουργό κο Μητσοτάκη, που πιθανότατα παρασύρεται σε ένα σπιράλ πολιτικού και οικονομικού θανάτου.

Κε πρωθυπουργέ, είχαμε ποτέ στην Ελλάδα καθημερινές ανακοινώσεις για τους θανάτους από καρκίνο ή από καρδιοπάθειες;

Θεωρήσαμε ποτέ ως έθνος αναγκαίο, να λέμε καθημερινά, πόσους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας ή και νεότερους απωλέσαμε από νεοπλασίες ή καρδιοπάθειες;

Από ό,τι ξέρω, εδώ και μισό αιώνα, οι χιλιάδες αυτοί θάνατοι περνάνε στα κοινωνικά των εφημερίδων και αν είναι επώνυμοι, περνάνε και στα δελτία ειδήσεων των ηλεκτρονικών μέσων.

Κάτι δεν πάει καλά κε Μητσοτάκη και δεν θέλω να πιστέψω ότι έχετε συνειδητά εμπλακεί. Έχετε σκεφτεί, πόσο αξιόπιστος είναι ο καθηγητής κος Τσιόδρας και τα μέλη της επιτροπής δημόσιας Υγείας;

Πρέπει να σας αναφέρω, ότι στις 16 Ιανουαρίου του 2020, ο κος Τσιόδρας – επίκουρος καθηγητής παθολογίας – λοιμωξιολογίας και επιστημονικός συνεργάτης του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, δήλωσε ότι «δεν υπάρχει ανησυχία στην Ελλάδα για το νέο κορονοϊό που έχει εντοπιστεί στην πόλη Γιουχάν της Κίνας», γιατί όπως είπε ο έγκριτος καθηγητής: « είναι περιορισμένη  η πιθανότητα μετάδοσης από άνθρωπο σε άνθρωπο και ο κίνδυνος για την Ευρώπη είναι χαμηλός!».

Ο σοβαρός και έγκριτος κος Τσιόδρας, μπορείτε να βρείτε τη δήλωσή του στο ΑΠΕ, 16 Ιανουαρίου, δήλωσε ότι οι υγειονομικές υπηρεσίες βρίσκονται σε επαγρύπνηση, συντασσόμενες με τις οδηγίες του παγκόσμιου οργανισμού Υγείας και μάλιστα ο  περίφημος καθηγητής κε Πρωθυπουργέ – διαβάστε τις δηλώσεις του – υπογράμμισε ότι ως σήμερα δεν υπάρχουν αναφορές για μετάδοση από άτομο σε άτομο ή σε επαγγελματίες υγείας. Επίσης είπε, ότι ο ΠΟΥ στον οποίο προεδρεύει ο κος Τέντρος Γκεμπρεγέσους δεν συστήνει προς το παρόν περιορισμό των ταξιδιών.

Αγαπητέ κε Μητσοτάκη, ο άνθρωπος τον οποίο εμπιστεύεστε ή δεν είναι καλά ενημερωμένος ή όσα σας λέει πρέπει να περνάνε από μεγάλη κρισάρα.

Στις 22 Ιανουαρίου ο κος Τσιόδρας είπε στην Καθημερινή, ότι ο COVID 19 αν και μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο φαίνεται να έχει περιορισμένη μεταδοτικότητα και χαμηλή θνητότητα σε σχέση με τον MERS.

Επίσης είπε, ότι ο ΕΟΔΥ- ακούστε και διαβάστε τα κε Μητσοτάκη- ειδικά στους ταξιδιώτες συνιστά, εάν ταξιδεύουν προς την πόλη Γιουχάν, να αποφεύγουν την επαφή με ζώα ζωντανά ή νεκρά, τις αγορές ζώων και την επαφή με ασθενείς και να πλένουν τα χέρια τους καλά με σαπούνι και νερό.

Αυτά έλεγε κε Πρωθυπουργέ, ο υγειονομικός πατερούλης πριν αρχίσει να μας λέει κάθε απόγευμα στις 6, τα νούμερα που του δίνει ο πολυκατηγορούμενος από την αμερικανική και άλλες κυβερνήσεις, παγκόσμιος οργανισμός υγείας.

Κύριε πρωθυπουργέ, θα βρείτε τις δηλώσεις του έγκριτου καθηγητή, στις 16 Ιανουαρίου του 2020 στο ΑΠΕ και στις 22 Ιανουαρίου στην Καθημερινή.

Και επειδή κάθε τόσο μας λέει πόσους νεκρούς γλιτώσαμε χάρη στα μέτρα του, προφανώς επειδή συνομιλεί με το Θεό, ρωτήστε τον πόσους χιλιάδες νεκρούς θα έχουμε από την ύφεση, από την ανέχεια, την πείνα, την κάθοδο του βιοτικού επιπέδου και τη μείωση του προσδόκιμου ζωής.

Επίσης, κε Μητσοτάκη επειδή κάποιος ή κάποιοι πρέπει να προστατεύσουν το θεσμό αλλά και εσάς, εφόσον δεν είστε επί παντός του επιστητού, και μπορεί να σας παρασύρουν.

Ψάξτε λίγο, το μεγάλο ενδιαφέρον διαφόρων καθηγητών – μεταξύ των οποίων και αυτοί που σας συμβουλεύουν- , που ενώ δίνεται ένας καταρράκτης, ένας Νιαγάρας φθηνών φαρμάκων στα νοσοκομεία, και δεν αμφισβητείται από κανέναν η θεραπευτική απόδοσή τους, τόσο στο νοσοκομείο, όσο και στο σπίτι, προβάλλουν επίμονα  το περίφημο φάρμακο ΡΕΜΝΤΕΣΙΒΙΡ.

Ρωτήστε εκεί στο Μαξίμου, ποιοι καθηγητές βγαίνουν και λένε για αυτό το φάρμακο, που έχει 70% θετικά αποτελέσματα σε περιορισμένο αριθμό κλινικών εφαρμογών.

Γιατί βγαίνουν και ξαναβγαίνουν τα ίδια μέλη της επιτροπής δημόσιας υγείας και φωνάζουν ως πλανόδιοι λιανοπωλητές, ότι το φάρμακο θα έρθει στην αγορά το καλοκαίρι;

Ταυτόχρονα βέβαια για να μην εκτεθούν, λένε ότι η χλωροκίνη έχει θετική απόδοση, είτε δίνεται στο νοσοκομείο, είτε δίνεται στο σπίτι.

Αγαπητέ κε Μητσοτάκη να το ψάξετε λίγο, πριν εκτεθείτε. Οι μέρες που ζούμε – κε Πρωθυπουργέ – είναι σκοτεινές, περίεργες και πρέπει αντί να κάνετε διαγγέλματα και να διατηρείτε αυτό το ανούσιο και ανόητο «πολεμικό» δελτίο των 6, να αρχίσετε να συναρμολογείτε πληροφορίες και διάφορα γεγονότα που σοβούν στον διεθνή περίγυρο και στη χώρα μας.

Πριν κατηγορηθείτε, ότι απλά έχετε μόνο στο μυαλό σας το πολιτικό σαρκίο σας και το πώς θα κερδίσετε κάποιες μέρες παραπάνω στο χρόνο της συνολικής εξουσίας που θα ασκήσετε.

Έχουμε έναν Μπιλ Γκέιτς που σας δίνει συγχαρητήρια για την πλατφόρμα “Greece from Home”, ο οποίος μας θέλει όλους κλειδωμένους στο σπίτι, αφού έχει τη Microsoft και ταυτόχρονα επενδύει δισεκατομμύρια σε φαρμακοβιομηχανίες που παράγουν εμβόλια.

Ήδη, αποκαλυπτικά δημοσιεύματα της WASHINGTON POST και των NEW YORK TIMES,  γράφουν για τα χαλασμένα εμβόλιά του, που προκάλεσαν στείρωση σε χιλιάδες Αφρικανές και παράλυση σε χιλιάδες Ινδές.

Κε Μητσοτάκη, ο Μπιλ Γκέιτς επέλεξε την «Καθημερινή» για να μας πει, πόσο θα αλλάξει η ζωή μας λόγω των μικροβίων και πόσο θα μοιάζει με αυτή στην φάρμα των ζώων ή στον big brother.

Διάβασα, ότι με νόμο στις 11 Μαρτίου του 2020 ψηφίσατε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μας.

Με εμβόλια φαρμακοβιομηχανίες του κος Γκέιτς, του κου Κλίντον ή του κου Σόρος; Δεν έχει σημασία.

Από εδώ και πέρα, αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ, θέλω να με παρακολουθήσετε καλύτερα, για να πάρετε και τις απαραίτητες θέσεις.

Οι Αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών, οι βρετανικές, οι καναδικές και η περίφημη Μοσάντ, ερευνούν αν πρόκειται για εγκληματική αμέλεια ή σκοπιμότητα, η απόκρυψη πληροφοριών από το Πεκίνο και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Ο κος Τραμπ πιθανότατα θα δικαιωθεί στις εκτιμήσεις του, γύρω από τις ευθύνες του Πεκίνου και του κου Τέντρος Γκεμπρεγέσους.

Την ώρα – αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ – που εντείνονται οι έρευνες για τον Αιθίοπα, στενό συνεργάτη του Πεκίνου, του Μπίλ Γκέιτς, του ιδρύματος Κλίντον και της ανοικτής κοινωνίας του Σόρος, η Κίνα εξέδωσε απαγόρευση στη δημοσιοποίηση ακαδημαϊκών ερευνών και σε όλες τις πληροφορίες, για το πώς προέκυψε αυτός ο ιός. Το Πεκίνο κάνει ό,τι μπορεί, να μπλοκάρει όλες τις πληροφορίες, που αναφέρονται στο πως γεννήθηκε ο COVID-19 και αν ξεπήδησε από το κρατικό εργαστήριο ιολογίας που απέχει 12χλμ από τη Γιουχάν.

Υπάρχουν εκθέσεις ήδη του MI6 και ρεπορτάζ του BBC για το μπλοκάρισμα των πληροφοριών που αφορούν τα πρώτα κρούσματα του ιού.

Αγαπητέ κε Μητσοτάκη, οι καναδικές υπηρεσίες πληροφοριών, όπως και οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες, συνέλαβαν και απέλασαν  την καθηγήτρια κα ΤΣΟΥ, ιολόγο που εφηύρε και το εμβόλιο κατά του Έμπολα, εργαζόμενη στο κρατικό εργαστήριο ιολογίας του Μόντρεαλ, η οποία πηγαινοερχόταν στη Γιουχάν. Η δημόσια υπηρεσία υγείας στον Καναδά, κατέσχεσε το σκληρό δίσκο της και συνέλαβε τους βοηθούς της. Απελάθηκαν όλοι. Και τώρα πάμε στην ταμπακιέρα κε Μητσοτάκη. Για να κάνετε τις πολιτικές επιλογές σας. Θεωρείτε τυχαίο, ότι 2 φορές ο κος Πομπέο επισήμως δήλωσε ότι μόλις τελειώσει η κρίση θα λογαριαστούμε με το Πεκίνο και τον ΠΟΥ;

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε αυτά που γράφουν οι εγκυρότερες αμερικανικές εφημερίδες για τις σχέσεις των Κινέζων με τον πρόεδρο του ΠΟΥ και τη συνεργασία του Αιθίοπα με τον Γκέιτς, τον Κλίντον και το ίδρυμα Σόρος; Ρίξτε μια ματιά…

Πριν διαλύσουμε την Ελλάδα με υγειονομικούς πατερούληδες και άλλους, που θέλουν τον Έλληνα και γενικά τους ανθρώπους ευνουχισμένους και απόλυτα ελεγχόμενους.

Αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ, δεν κρύβει μόνο την αλήθεια, ο όχι και τόσο φερέγγυος στις προγνώσεις του υγειονομικός πατερούλης. Κρύβετε και εσείς την αλήθεια.

Όλες οι εκθέσεις και κυρίως αυτές του ΔΝΤ, εκτιμούν ότι η ύφεση στην Ελλάδα θα φτάσει το 10%. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσοστό ύφεσης στην ευρωζώνη. Μόνο το ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ και το ΜΑΚΑΟ θα βρεθούν σε χειρότερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο τουρισμός θα συντριβεί. Η ραχοκοκαλιά της μικρής και μεσαίας οικονομίας θα ισοπεδωθεί. Η Ευρώπη με εκατοντάδες θύματα και κρούσματα καθημερινά, γυρίζει στην κανονικότητα, αλλά εμείς περιέργως με «μηδενικά» κρούσματα και αριθμούς θανάτων απείρως μικρότερους από οποιεσδήποτε άλλες αιτίες θανάτων, παραμένουμε χωρίς κανένα σχέδιο, με μοναδικό μέλλον μια μετακατοχική περίοδο, μια ανείπωτη φτώχεια, ένα μεγαλύτερο μνημόνιο και τις διπλές εκλογές που σχεδιάζει ο κος Μητσοτάκης, προκειμένου να μας πει: «σας έσωσα, ελάτε στην κάλπη να με ψηφίσετε και ψηφίστε και ως βουλευτή επικρατείας τον κο Τσιόδρα. Μην ξεχάσετε να βάλετε σταυρό και στον κο Χαρδαλιά».

Ένας από τους μεγαλύτερους διανοούμενους της Ευρώπης, ο Γάλλος Μπερνάρ Ανρί Λεβί, σε άρθρο του στη γαλλική επιθεώρηση «La Regle Du Jeu» (o κανόνας του παιχνιδιού) μας καλεί να αντλήσουμε βασικά διδάγματα από δύο άλλες πανδημίες, που σάρωσαν τις δεκαετίες του 50 και του 60 με εκατομμύρια θύματα και ανάλογες σκηνές, χωρίς να επιβληθούν δρακόντεια και περιοριστικά μέτρα. Διάβασα χθες το κείμενό του, στην ιστοσελίδα iefimerida σε μετάφραση του συναδέλφου κου Τρύφωνα Καϊσερλίδη.

Ο μεγάλος διανοούμενος συγκρίνοντας με τον COVID -19 γράφει ότι το καλοκαίρι του 1968, ένας άγνωστος ιός σάρωσε την Υφήλιο. Ξεκίνησε από την Κίνα και προκάλεσε ένα εκατομμύριο νεκρούς, εκ των οποίων 50.000 στις ΗΠΑ και 30.000 στη Γαλλία. Από τον ιό, μας θυμίζει ο Μπερνάρ Λεβί, μολύνθηκε τότε, όπως τώρα ο Τζόνσον, ένας αρχηγός κράτους, το δυτικογερμανός Βιλ Μπράντ. Τα θύματα πέθαιναν με κυανωτικά χείλη από πνευμονική αιμορραγία και ασφυξία. Δεν υπήρχαν μάσκες και οι σιδηροδρομικοί υπάλληλοι τραβούσαν χειρόφρενο. Τα πτώματα συσσωρεύονταν στις μονάδες εντατικής θεραπείας. Αυτή η γρίπη – όπως τη θυμούνται οι παλιοί γιατροί και νοσηλευτές – ήταν η γρίπη του Χονγκ Κονγκ. Κράτησε 18 μήνες και κανείς δεν φαντάστηκε να βάλει περιοριστικά μέτρα ή τη ζωή στον πάγο.

Το 1957-58 θυμάται ο Γάλλος διανοούμενος, είχαμε την Ασιατική γρίπη που ξεκίνησε πάλι από την Κίνα. Μέσα σε 6 μήνες έκανε το γύρο του κόσμου και πέρασε από το Ιράν, την Ιταλία, τη Γαλλία και τις ΗΠΑ. Είχαμε 2 εκατομμύρια νεκρούς. Ιδιαίτερα διαβητικούς και καρδιοπαθείς. Και τότε είχαμε σκηνές τρόμου σε γονατισμένα από την κρίση νοσοκομεία.

Πουθενά δεν σταμάτησε η ζωή. Το θέμα απασχολούσε τις εφημερίδες χωρίς να επισκιάζει όμως τον πόλεμο της Αλγερίας, ούτε την υπογραφή της συνθήκης της Ρώμης, ούτε την επιστροφή του Ντε Γκωλ στην εξουσία. Όπως λέει ο Μπερνάρ Λεβί, το παρατραβάμε λίγο με το θέμα της άνευ προηγουμένου πανδημίας. Απέχουμε πολύ από τα νούμερα του ΄58 και του ’68. Υπάρχει κάποια υπεραντίδραση γράφει και πανικός. Από την άλλη πλευρά, είναι ευχάριστο ότι η ανθρωπότητα βάζει μπροστά τον άνθρωπο, από την οικονομία. Αλλά δεν πρέπει να ενδώσουμε σε μία ανθρωπότητα τρομοκρατημένη, που θα αποδεχθεί ως προφανές το κλείσιμο των συνόρων, τη δυσπιστία έναντι των άλλων ή την ψηφιακή ιχνηλάτηση.

Θα πρέπει να ξανασκεφτούν οι ιθύνοντες των ΜΜΕ, τη σκηνοθεσία που προκαλεί άσκοπα άγχος, ενός παγκόσμιου και ημερήσιου απολογισμού νεκρών, στον οποίων ουδέποτε έχουμε υποβληθεί αναφορικά με τα θύματα του καρκίνου ή άλλης ασθένειας. 25 εκατομμύρια θύματα είχαμε από το AIDS, δεν είχαμε πολεμικά ανακοινωθέντα, ούτε τηλεοπτικά δελτία. Όπως λέει ο Γάλλος διανοούμενος, είμαστε έτοιμοι να θυσιάσουμε τις ελευθερίες και τα ατομικά μας δικαιώματα για ένα υγειονομικό κράτος που θα μας θεραπεύει από όλα μέχρι το θάνατο;

Και καταλήγοντας, ο Μπερνάρ λέει: «έχουν το θάρρος να μας πουν ποιο θα είναι το κόστος της διακοπής της παραγωγής και της καταστροφής του πλούτου, με τη συνεπαγόμενη μαζική ανεργία, την εξαθλίωση και τα δεινά για την κοινωνία;».

Η Ευρώπη γυρίζει στην κανονικότητα. Οι Αμερικανοί είναι βέβαιο, ότι θα τιμωρήσουν αυτούς που απέκρυψαν πληροφορίες, όπως και τους δικούς τους που παίζουν παιχνίδια παγκοσμιοποίησης, αλλά εδώ ακόμη είμαστε στη λογική ενός μη αξιόπιστου σε προγνώσεις λοιμωξιολόγου, στο χορό διαφόρων συμφερόντων και στην πολιτική σκέψη, ότι μπορούμε να πάμε σε εκλογές και μάλιστα διπλές.

Δεν ξέρω πόσο ωφέλιμο θα είναι αυτό για μία χώρα που τρώει ακόμα από τις σάρκες της, δεν έχει καμία ελπίδα επενδύσεων και αυτό το καλοκαίρι πιθανότατα θα χάσει το 50% και πλέον των εσόδων από τον τουρισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »