«Εδώ έχουμε υγειονομικό πόλεμο και κάποιοι συνεχίζουν το βιολί τους…»
Παρά τα όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες στη πόλη των Σερρών και τις διαμαρτυρίες του δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσάφη, οι πρόσφυγες από την δομή στο “Κλειδί” εξακολουθούν να έρχονται στη πόλη.

Έτσι το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του κ. Χρυσάφη, που έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook:

«Εδώ έχουμε υγειονομικό πόλεμο και κάποιοι συνεχίζουν το βιολί τους…

Έχουμε πει εδώ και καιρό: ότι ισχύει για κάθε Έλληνα πολίτη θα ισχύει και για τους αλλοδαπούς!

Είναι απαράδεκτο την στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μου συμμορφώνεται με τα περιοριστικά μέτρα, κάποιοι “υπεύθυνοι”- ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ να επιμένουν να μεταφέρουν στην πόλη μας δεκάδες μετανάστες από την δομή στο Κλειδί, που είναι δίπλα στο Σιδηρόκαστρο, για βόλτες και ψώνια, την στιγμή που οι άνθρωποι αυτοί μπορούν να τα πραγματοποιήσουν από το Σιδηρόκαστρο.

Και μην ισχυριστεί κάποιος “ανευθυνουπεύθυνος” ότι έρχονται για προγραμματισμένες εργασίες σε υπηρεσίες, γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς που ελέγχονται, μέρες τώρα, δεν έρχεται για τέτοιους λόγους!

Έχω δώσει σαφείς εντολές ΚΑΙ σήμερα, όπως κάθε μέρα από τότε που δόθηκε η αρμοδιότητα, στην Δημοτική Αστυνομία να επιβάλει πρόστιμα σε όποιον δεν τηρεί τα μέτρα!

Κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου, είτε είναι Έλληνας είτε αλλοδαπός!

Και δεν αναφέρομαι μόνο σ’ αυτούς τους δυστυχισμένους ανθρώπους, που στο κάτω κάτω δεν επιλέγουν οι ίδιοι που θα πάνε, αλλά σε κάποιους άλλους που αποφασίζουν γι’ αυτούς, βάζοντας την ζωή τους σε κίνδυνο όπως και των συμπολιτών μου.

Οι ηθικοί και κύριοι αυτουργοί αυτών των παραβατικών συμπεριφορών θα μας έχουν απέναντι!

Για μας αυτό αποτελεί ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ!

Και η προειδοποίηση αυτή είναι ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: (Διευθυντές Δομών, Αυτοδιοικητικοί, Αλληλέγγυοι, ΔΟΜ, Υπουργείο κλπ.), ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ!

Και επειδή μάλλον κάποιοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, θα το καταλάβουν με τον πιο εμφατικό τρόπο τις επόμενες μέρες…».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »