«Χρησιμεύουν για πρόληψη και όχι για θεραπεία»

Ο γνωστός γενικός χειρουργός Δημήτριος Γάκης με αφορμή την πληθώρα ξαφνικών θανάτων νέων ανθρώπων χωρίς υποκείμενα νοσήματα ακόμα και παιδιών και εφήβων τοποθετήθηκε σχετικά με την χρήση των εμβολίων, πότε αυτά είναι ασφαλή και ποιος είναι ο σκοπός δημιουργίας τους.
Όπως αναφέρει το εμβόλιο δεν είναι θεραπεία αλλά πρόληψη, δηλαδή δεν χρησιμοποιείται κατά την διάρκεια μιας πανδημίας αλλά αφού έχει σταματήσει.
Επίσης, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι θα πρέπει να είναι ετήσιας διάρκειας δηλαδή δεν μπορεί να χρησιμοποιείται συχνά γιατί αλλιώς μπορεί να προκαλέσει συχνότερη και βαρύτερη λοίμωξη!
Μάλιστα έτσι εξηγεί την συνεχή άνοδο των εμβολιασμένων δασωληνωμένων.
Θα έπρεπε να είναι φθηνότερο και να συντηρείται σε απλό ψυγείο. Θα έπρεπε να χορηγείται διαρινικά και όχι ενδομυϊκά ώστε να μην καταλήγει σε ανθρώπινα όργανα όπως ο εγκέφαλος, το ήπαρ κ.λ.π.
Φυσικά, θα πρέπει να έχει ελάχιστη θνητότητα και επιπλοκές.
Αυτά αναφέρει ο γνωστός γενικός χειρουργός θέλοντας να τονίσει ότι τα εμβόλια που κατασκευάστηκαν κατά της νόσου της Covid-19 είναι ακατάλληλα.
«ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ…
#Το εμβόλιο δεν είναι θεραπεία, λυπηροί τελάληδες εκποίησης στοκ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ !
#Επομένως, πρέπει να καλύπτει το/τα επόμενο/α στελέχη, όπως το εμβόλιο της γρίπης. πχ. τα στελέχη του νοτίου ημισφαιρίου ή της Νοτιοανατολικής Ασίας, θα είναι αυτά που θα μας τυραννήσουν τον επόμενο χειμώνα.
#Όχι τα προπροπροηγούμενα στελέχη που τους …βολεύουν.
#Όλοι οι έντιμοι και αντικειμενικοί επιστήμονες ανά τον πλανήτη λένε τα ίδια πράγματα. Επιπροσθέτως:
#Το εμβόλιο πρέπει να είναι ετήσιας διάρκειας και άνω. Αλλως όχι μόνον χάνει την προστατευτική ισχύ του, όταν επαναλαμβάνεται συχνά, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να επιφέρει αντίθετο αποτέλεσμα (συχνότερη ή και βαρύτερη λοίμωξη – το βλέπετε με την συνεχή ανοδο των εμβολιασμένων διασωληνωμένων )
#Θα έπρεπε να είναι εμβόλιο έναντι του τμήματος RBD της ακίδος (Receptor Binding Domain) δηλαδή έναντι του «κλειδιού» που ξεκλειδώνει το κύτταρο ώστε να εισέλθει ο ιός. ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ. Μόνον έτσι αποτρέπεις την είσοδο του τωρινού, των παλιών και των μελλοντικών μεταλλάξεων του ιού στο κύτταρο του ανθρώπου. Αυτοί όμως προτίμησαν ολόκληρη την ακίδα που, όμως είναι αγγειακή τοξίνη και ξεπερνιέται, γιατί αλλάζει. ΓΙΑΤΙ;
#θα έπρεπε να είναι φτηνότερο και από τα κλασσικά εμβόλια της γρίπης (φτηνή τεχνολογία)
#Θα έπρεπε να συντηρείται σε απλό ψυγείο.
#Θα έπρεπε να χορηγείται διαρινικά, διότι ο στόχος είναι να δημιουργηθεί άμυνα στην είσοδο του αναπνευστικού συστήματος. Μόνον έτσι θα εκμηδενήσουμε την μετάδοση. Όχι ενδομυικά, δηλαδή, ουσιαστικά, στην αιματική κυκλοφορία, οπότε πάει και στο ήπαρ και στον εγκέφαλο και στους μύες ( καρδιά) και στις ωοθήκες. ΜΟΝΟ ΔΙΑΡΙΝΙΚΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΠΙΚΑ!
#Και το κυριότερο όλων, ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ !
#Κάθε τι άλλο αφίσταται του ιδανικού και δεν γίνεται ανεκτό εν έτει 2022…»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »