Τι σχέση έχει η Al Qauda με αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία αυτή την στιγμή;;; Θα μάθετε παρακάτω…

Ο Michael Hudson είναι Αμερικανός οικονομολόγος, καθηγητής οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Missouri-Kansas City και ερευνητής στο Levy Economics Institute στο Bard College, πρώην αναλυτής της Wall Street, πολιτικός σύμβουλος, σχολιαστής και δημοσιογράφος.

Είχε δηλώσει το 2015, καθώς όλα υπάρχουν:

«Ο Brzezinski (= Διεθνιστής, Πολωνοαμερικανός διπλωμάτης και πολιτικός επιστήμονας. Υπηρέτησε ως σύμβουλος του Προέδρου Λίντον Τζόνσον από το 1966 έως το 1968 και επίσης Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Προέδρου Τζίμι Κάρτερ από το 1977 έως το 1981) ήταν ο σχεδιαστής στρατηγικής του Jimmy Carter και έπεισε τον Jimmy Carter να πει: ”Κοίτα! Οι Ρώσοι ελέγχουν το Αφγανιστάν με μια πολιτική, κοσμική κυβέρνηση.

Ας δημιουργήσουμε μια νέα οργάνωση. Ας δημιουργήσουμε την Al-Qaeda. Ας υποστηρίξουμε τον Osama bin Laden και να δώσουμε στους υποστηρικτές του όπλα ώστε να αρχίσουν να πολεμούν τους Ρώσους. Και μπορούμε να κάνουμε ένα πραξικόπημα εκεί. Και οι Ρώσοι θα αντεπιτεθούν. Έπειτα εμείς θα πούμε ότι οι Ρώσοι εισέβαλαν.” Κι αυτό λειτούργησε…

Αυτό που έγραψε ο Brzezinski ήταν ότι: ”Η Αμερική είναι αντιμέτωπη μ’ ένα ενδεχόμενο να μην μπορεί να κυβερνά τον πλανήτη μονόπλευρα” κι ότι ”αυτή θα ήταν μια καταστροφή για την δημοκρατία.”

Ο αμερικανικός εφιάλτης”, έγραψε ο Brzezinski, ”ήταν ότι η Ρωσία θα τα έβρισκε με την Γερμανία και με την Δυτική Ευρώπη ενώνοντας τις ρωσικές πρώτες ύλες με την γερμανική βιομηχανία.

Σύμφωνα με την στρατηγική του Brzezinski, οφείλουμε να σταματήσουμε την Ρωσία. Και το μέρος για να σταματήσουμε αυτό το ρωσοευρωπαϊκό συνονθύλευμα είναι να το διασπάσουμε ακριβώς στα σύνορα, κάτω στην Ουκρανία. Ας κάνουμε στην Ουκρανία αυτό που κάναμε και στο Αφγανιστάν. Ας υποστηρίξουμε τους παλαβούς!!!».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »