Ο φίλος του εχθρού μου είναι δυο φορές εχθρός μου. Έτσι λέγει ο θυμόσοφος λαός μας. Και αντιλαμβάνεστε όλοι, πως εννοώ την “εταίρο” μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Γερμανία. Την φιλότουρκη διαχρονικά Γερμανία, η οποία πλέον δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα, επιζητώντας στο τρέχον δεύτερο εξάμηνο του 2020 που ασκεί την προεδρία της ΕΕ να ολοκληρώσει τον διαμελισμό της Ελλάδος προς όφελος της Τουρκίας.

Υποκινώντας διάλογο χωρίς προαπαιτούμενα μεταξύ της Ελλάδος και της Τουρκίας και συντασσόμενη απολύτως με τα θέλω του ισλαμοφασίστα Ερντογάν!
Τελευταίο κατόρθωμά της, η επιθυμία της Άγκελα Μέρκελ για αποστρατικοποίηση των νησιών μας με ταυτόχρονη – τάχατες – αποχώρηση της τουρκικής “Στρατιάς του Αιγαίου”, που συγκροτήθηκε (130 χιλιάδες στρατός) τον Ιούλιο του 1975 με έδρα την Σμύρνη!
Ωστόσο, θα πρέπει εμείς να θυμίσουμε ότι στη συνθήκη της Λωζάννης (1923) αναφέρεται η αποστρατικοποίηση των νησιών μας του Ανατολικού Αιγαίου και τα οποία εξοπλίστηκαν με στρατό μας από το 1975 με την απειλή της δημιουργηθείσας “Στρατιάς του Αιγαίου”! Όμως τα Δωδεκάνησα εντάσσονται στη Συνθήκη των Παρισίων του 1947, όπου δεν τα αγγίζει ζήτημα “αποστρατικοποίησης” και βεβαίως είναι ξεκάθαρο πως το Καστελλόριζο ανήκει στα Δωδεκάνησα (άρθρο 14, εδάφιο 1)!

Στο ίδιο πλαίσιο “προπετάσματος καπνού” για αποστρατικοποίηση των νησιών μας εντάσσεται και το προ ολίγων ημερών περιστατικό της παρενόχλησης του ΕΓ/ΟΓ Blue Star ανάμεσα στη Σύμη και την Ρόδο, όπως μας ενημέρωσε πολύ καλά ενημερωμένη πηγή μας!
Έτσι, καθήκον της κάθε ελληνικής κυβερνήσεως είναι η περαιτέρω ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεών μας και των Σωμάτων Ασφαλείας στα νησιά μας.

Άλλωστε το παρελθόν πρέπει να μας διδάσκει, όταν με την απόσυρση της Ελληνικής Μεραρχίας “Μενέλαος” από την Κύπρο το 1967, η Κύπρος έμεινε απροστάτευτη και οδήγησε στην στρατιωτική εισβολή των βάρβαρων της Άγκυρας το 1974!

Γι΄ αυτό, μια αποστρατικοποίηση των νησιών μας σε βάθος χρόνου, θα σημάνει τουρκική επίθεση και τα νησιά του Αιγαίου μας θα παραδοθούν έρμαια στις αρπαχτικές τουρκικές διαθέσεις.

Αλλά ταυτόχρονα με την στρατιωτική ενίσχυση των νησιών μας στο Αιγαίο Πέλαγος, θα πρέπει να αποχωρήσουν κι όλοι οι παράνομοι μετανάστες από αυτά, όπου στα Hot Spot όπου “φιλοξενούνται” επωάζονται θύλακες του Ρ. Τ. Ερντογάν, αναμένοντας το πρόσταγμα του Τούρκου Σουλτάνου για να διευκολύνουν την εισβολή των βαρβάρων της Ασίας στα νησιά μας!

Πιστεύουμε ότι γεγονότα σαν αυτά στο Τυμπάκι της Κρήτης, στη Μόρια της Λέσβου και στη Σάμο, δεν μπορεί παρά να έχουν ανησυχήσει την ελληνική κυβέρνηση!

Γιατί κύριοι της κυβέρνησης, η όποια σκέψη αποστρατικοποίησης των νησιών μας στο Αιγαίο Πέλαγος, θα σημάνει μεσοπρόθεσμα τον αφανισμό της Ελλάδος, αφού το Αιγαίο μας είναι κοιτίδα του απανταχού ελληνισμού! Μερική ή ολική αποστρατικοποίηση των νησιών μας, θα είναι εθνική προδοσία για όποια ελληνική κυβέρνηση διανοηθεί και να το σκεφτεί ακόμη! Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, να θυμίσουμε πως έχουν γνώση οι φύλακες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »