Είναι η μόνη λέξη που ταιριάζει όχι μόνο για τους Βουλευτές της Ν.Δ , αλλά και για όλους εκείνους που πίνουν νερό και κάνουν γονυπετείες στο Όνομα της Ν.Δ και του Κυριάκου Κων/νου Μητσοτάκη .

Δεν μπορεί να γίνεται Επικοινωνιακή Διαχείριση και οι καταστροφές να διαδέχονται η μία μετά την άλλη .

1. Νεκροί Τεμπών , ακόμη Η Δικαιοσύνη βρίσκεται πολύ μακριά από την απόδοση ευθυνών .

2. Νεκρός στην Ν. Φιλαδέλφεια , πέρασαν την μισή Ελλάδα παρά τις ενημερώσεις και κανείς δεν τόλμησε να τους σταματήσει , ακόμη γίνεται εσωτερική ΕΔΕ και ακόμη δεν έχει τελειώσει ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ?

3. Έχουν καεί φέτος πάνω από 1.500.000 εκατ. στρέμματα και την μια φορά μας λένε για Κλιματική Κρίση και την άλλη για Εμπρηστές. Κάηκαν φέτος περιοχές ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ , ΑΛΛΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ .

4. Μπορεί να μας πει η Κυβέρνηση για την Μαφία που διοικεί το Λιμάνι του Πειραιά που είχε σαν αποτέλεσμα τον Τραγικό Θάνατο του Ανθρώπου , και να βγαίνει Ο Υπουργός να κάνει απαράδεκτες Δηλώσεις ?

5. Και τώρα ήρθε το επιστέγασμα , ολόκληρη περιφέρεια έχει καταστραφή εντελώς από όλες τις πλευρές ( Σπίτια – ιδιοκτησίες – καλλιέργειες και πολλά άλλα ) και βέβαια ακόμη δεν ξέρουμε πόσοι συνάνθρωποί μας δεν βρίσκονται στην ζωή .
Βέβαια ο μεγάλος Σκηνοθέτης του μαξίμου ΣΤΑΝ ΓΚΡΙΝΜΠΕΡΓΚ έχει δώσει τα ρέστα του προκειμένου να πετύχει την Επικοινωνιακή Διαχείριση έτσι ώστε να μην αμυρωθεί η εικόνα της Κυβέρνησης και όλων των άλλων που πρόσκεινται στην Ν.Δ , είτε δια της απουσίας των , είτε με την εμφάνιση ορισμένων που μας λένε άρες μάρες κουκουνάρες , ενώ η πραγματικότητα τους ξεπερνάει .

Π.Χ. Δηλώσεις περιφερειάρχη θεσσαλίας , σποτ για έργα που πρόκειται να γίνουν στην Θεσσαλία , δηλώσεις πρωθυπουργού που πραγματικά προκαλούν οργή .

Και βέβαια ο Αντικειμενικός σκοπός της Κυβέρνησης είναι το πως θα μοιράσει τα χρήματα στις Μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες για κατασκευές όλων αυτών που έχουν καταστραφεί , και το πως δεν θα έχει απώλειες από τις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές .

Μπορεί να μας πει Η Κυβέρνηση και Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας τι έργα έκανε Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με τα 150.000.000 που πήρε προκειμένου να κατασκευάσει αντιπλυμηρικά έργα στην περιοχή της Καρδίτσας το 2021 με τον ΙΑΝΟ?

Μπορεί Η Κυβέρνηση να μας πει αν έχει στείλει από το 2022 έγγραφα στην Ε.Ε που αφορούν στις υποχρεώσεις σε ότι αφορά τα Πλημμυρικά φαινόμενα σύμφωνα με την Οδηγία 2007/60 της Ε.Ε που προβλέπει χάρτες επικινδυνότητας Πμημμυρών .

Μπορεί Η Κυβέρνηση να μας πει τι αριθμός αγνοουμένων υπάρχει ή βρίσκεται στο μαύρο της το σκοτάδι ?

Μπορεί να μας πει η Κυβέρνηση τι θα γίνει όλος αυτός ο κόσμος εν όψει του Χειμώνα ? πως θα ζήσει αφού έχουν καταστραφεί όλες οι καλλιέργειες ?

Όσα και να γράψουμε , όσα και να πούμε δεν υπάρχουν λέξεις για να αποτυπώσουν ΤΗΝ ΟΡΓΗ –
ΤΟΝ ΘΥΜΟ – ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »