Όταν ξεκίνησε η ιστορία του κορονοϊού δεν μπορούσαμε να φανταστούμε το μέγεθος όλου αυτού του πράγματος που κρυβόταν στο παρασκήνιο.
Ακόμα και όσοι γνωρίζαμε τα εσχατολογικά και την μεγάλη πανουργία του διαβόλου και όσων των υπηρετούν, δεν μπορούσαμε να συλλάβουμε το μέγεθος όλου αυτού του σατανικού πράγματος που στήθηκε και το συνειδητοποιήσαμε σταδιακά καθώς έβγαιναν πληροφορίες από ανθρώπους που γνώριζαν εκ των έσω ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, και πως αλλάζουν ΒΙΑΙΑ τα πάντα με το πρόσχημα της «υγειονομικής ασφάλειας».
Ουσιαστικά ΠΑΡΑΔΟΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ (με μεγάλη μάλιστα ευκολία), αυτό το υπέρτατο δώρο του Θεού, που ακόμα και Αυτός το σέβεται!
Μόνο ο διάβολος (και οι δικοί του) δεν το σέβεται, γιατί είναι τόσο αισχρός και χωρίς όρια.

Φυσικά χρησιμοποιήθηκε το πρόθυμο παιδί της ΝΤΠ, ο νυν πρωθυπουργός, στο γνωστό πειραματόζωο την Ελλάδα.
Την οποία δάνεισαν, πτώχευσαν, έδεσαν χειροπόδαρα, έχοντας ήδη δεσμεύσει με σιωνιστικές Ευρωπαϊκές Συνθήκες, για να καθυποτάξουν τον «ανυπότακτο και απρόβλεπτο» Έλληνα.
Είπαν λοιπόν ν αρχίσουν την εγκαθίδρυση της ΝΤΠ από δω.
Με ΒΙΑΣΜΟ της ελευθερίας μας και του ανθρώπινου Προσώπου.
ΜΕ δαιμονική εμμονική επιβολή επικίνδυνων σκευασμάτων χωρίς ενημέρωση (παραβίαση ακόμα και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ που θεσπίστηκαν υποτίθεται, μετά τον ΒΠΠ λόγω των πειραμάτων των Ναζί), με ασυλία των παγκόσμιων φαρμακευτικών και του κάθε Μπουρλά, με τεράστια σκάνδαλα της κάθε Ούρσουλας Φον ντερ Λάιεν στις συμφωνίες που έκλεινε για 2 δισεκατομμύρια δόσεις με αυξημένες τιμές από παρτίδα σε παρτίδα, που δεν λογοδοτεί πουθενά.
Δεν δίστασε ο αδίστακτος να επιβάλλει πρόστιμο 100 ευρώ στους ηλικιωμένους,
Μεταχειρίστηκε όλα τα μέσα.
Προσπάθησε ο αχαρακτήριστος να εξαγοράσει τα νέα παιδιά με λίγα ψίχουλα και δωρεάν ίντερνετ. Τόσο κοστολόγησε τη ζωή τους.
Ψέματα επί ψεμάτων από τα μαντρόσκυλα της εξουσίας τους καλοπληρωμένους δημοσιογραφίσκους που έκαναν την βρώμικη δουλειά.

Όλα αυτά όμως ήταν η ΕΙΣΑΓΩΓΗ για το ΚΥΡΙΩΣ ΕΡΓΟ που είναι ξεκάθαρα η βιομετρική ταυτότητα.
Τα ίδια μέσα θα χρησιμοποιηθούν και τώρα (έχοντας βγάλει και τα απαραίτητα συμπεράσματα) και ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ και ΒΙΑΣΜΟΣ του ανθρώπινου προσώπου θα φτάσει στα άκρα.

Ο πρωθυπουργός μας επιλέχθηκε από την ΝΤΠ, ως «βασιλικότερος του βασιλέως» καθώς πιστεύει απόλυτα στην ανάγκη της Μεγάλης (δαιμονικής) Επανεκκίνησης (μην ξεχνάμε τον υπερβάλλοντα ζήλο που έδειξε και με την αποστολή όπλων στην Ουκρανία, που έστειλε τα διπλά απ΄ότι του ζήτησαν στους νεο-ναζί του Ζελένσκι με τον proxy πόλεμο που αποφάσισαν οι ΗΠΑ) και είναι αποφασισμένος να φέρει εις πέρας την αποστολή του και να πάρει άριστα από τον «δάσκαλο» Σβαμπ και τα εύσημα από κολλητούς του στην Ευρώπη και Αμερική.

Θα έχει μπει στο κάδρο του ανθρώπου που ΤΣΑΚΙΣΕ τις αντιδράσεις και τα εμπόδια που φέρνουν οι λαοί στο να συρθούν ΒΙΑΙΑ στην οριστική υποδούλωσή τους κατά την εγκαθίδρυση της ΝΤΠ.
Που επέβαλε μια κανονική Δικτατορία μεταχειριζόμενος όλα τα μέσα (όπως το PREDATOR με το οποίο «κρατάει πολλούς» και σε πολλούς χώρους και ο νοών νοείτω).

Η βιομετρική ταυτότητα ήρθε και αυτή «με την μορφή του κατεπείγοντος» (κάτι μας θυμίζει) ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΔΕΝ ΙΣΧΎΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ), με συγκεκριμένες προθεσμίες.
Την παρουσιάζουν ως μια σύγχρονη εκδοχή της παλιάς αστυνομικής ταυτότητας.
Ότι θα περιλαμβάνει τα ίδια στοιχεία απλά σε άλλη μορφή. Και τίποτα περισσότερο.
Κάτι δηλαδή (στα μάτια των πολλών), σαν να λέμε ότι «άλλαξε το υλικό της ταυτότητας και από λεπτό πλαστικό υλικό και μεγάλο μέγεθος θα είναι όπως η πιστωτική κάρτα με πιο σταθερό υλικό, και κάποια διαφοροποίηση στην μορφή που εμφανίζονται τα προσωπικά στοιχεία και η υπογραφή μας».
Συνήθης πρακτική των καναλιών και πολιτικών.
Θα έχει βέβαια και ένα RFID CHIP, αλλά εντάξει ρε παιδιά, αυτό δεν θα περιλαμβάνει τίποτα προς το παρόν, άντε και καμιά ομάδα αίματος επιπλέον, για να σωθεί και κανείς αν του συμβεί ατύχημα.
Όλα τ άλλα είναι «μπούρδες» σύμφωνα με την Ντόρα.Μάλιστα.

Ο ίδιος βέβαια ο Υφυπουργός είπε ότι «δεν γνωρίζει το ΜΕΤΑ».Τι θα συμβεί μετά.΄
Εφόσον δηλ. έχει δεθεί ο άνθρωπος και έχει εισαχθεί στην παγκόσμια ψηφιακή βιομετρική Βάση Δεδομένων, παραδέχεται ότι «δεν μπορεί να γνωρίζει τη συνέχεια».
Το απόσπασμα από την ομιλία του Υφυπουργού υπάρχει στο εξαιρετικό άρθρο του κ. Δασκαλάκη.
Ας δούμε λοιπόν αυτή την «συνέχεια».

Ξεκινάμε από τα «light»..

Από το ίδιο άρθρο:

«…Ωστόσο, το Σ.τ.Ε. ακύρωσε μερικώς την ως άνω αναφερομένη κοινή υπουργική απόφαση, κατά το μέρος που προβλέφθηκε ότι «στο ενσωματωμένο ηλεκτρονικό μέσο αποθήκευσης αποθηκεύονται τα στοιχεία που απαιτούνται για τις Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης»…
…Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αντικατέστησε την επίμαχη διάταξη χωρίς όμως να συμμορφωθεί ως όφειλε με την πιο πάνω απόφαση του Σ.τ.Ε., αλλά, πονηρά σκεπτόμενη, προχώρησε σε μια δημιουργικής ασάφειας επαναδιατύπωσή της, με σκοπό την παραπλάνηση των Ελλήνων πολιτών και την καταστρατήγησή της.
Έτσι, στην νεότερη Κοινή Υπουργική Απόφαση, η εν λόγω διάταξη έλαβε την ακόλουθη, τελική της μορφή, με την οποία ισχύει σήμερα:
«Στο ενσωματωμένο ηλεκτρονικό μέσο αποθήκευσης αποθηκεύονται φωτογραφία του κατόχου, το επώνυμο πατέρα….. (κ.τ.λ.)
….ενώ θα δύναται να αποθηκευτούν τα στοιχεία που απαιτούνται για τις Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης…».
Μετά την πιο πάνω νομοτεχνική επεξεργασία και αντικατάσταση, η αυταρχική και αδυσώπητη Εξουσία επιχειρεί να «καλοπιάσει» τους πολίτες, ώστε να προσέλθουν στα αστυνομικά τμήματα, ρίχνοντάς τους «στάχτη στα μάτια»…
Όμως, η κυβέρνηση διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα –οποτεδήποτε το θελήσει– να συνδέσει την νέα ψηφιακή ταυτότητα –διά του Προσωπικού Αριθμού (Π.Α.) του πολίτη– με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.
Συνεπώς, στο ενσωματωμένο τσιπ θα υπάρχει η δυνατότητα να αποθηκεύεται το σύνολο των ηλεκτρονικών δεδομένων και συναλλαγών των πολιτών (μολονότι το Σ.τ.Ε έκρινε ότι η αποθήκευση των στοιχείων αυτών δεν βρίσκει έρεισμα στο νόμο)…»

Πάμε τώρα στα πιο «σκληρά» (από το ίδιο άρθρο):

«Η τεχνολογία RFID είναι η πιο προηγμένη, που χρησιμοποιείται στις μέρες μας και έχει την δυνατότητα εντοπισμού του RFID τσιπ και εξ αποστάσεως. Ο κάτοχος της Κάρτας του Πολίτη θα μπορεί να εντοπίζεται, λοιπόν, ανά πάσα στιγμή και όπου και αν βρίσκεται, γι’ αυτό και οι ταυτότητες που χρησιμοποιούν RFID αποκαλούνται διεθνώς “ταυτότητες-καταδότες”. Το πιο επικίνδυνο στοιχείο είναι ότι τα πιο προηγμένα RFID που χρησιμοποιούνται είναι επαναπρογραμματιζόμενα, έχουν την δυνατότητα επανεγγραφής, της προσθήκης, δηλαδή, και της αφαιρέσεως δεδομένων σε αυτά»
…η νέα ψηφιακή ταυτότητα εργαλειοποιείται από την νεοταξίτικη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, με σκοπό την δημιουργία του Ελληνικού Κλάδου ενός παγκοσμιοποιημένου συγκεντρωτικού και ολοκληρωτικού, Ψηφιακού Κράτους.
Στο άμεσο μέλλον θα λειτουργήσουν παντού μέσα στην κοινωνία σημεία (πύλες) ελέγχου των πολιτών, όπως π.χ. στα σούπερ μάρκετ, στα ΜΜΜ, στα πανεπιστήμια, στις τράπεζες, στα γήπεδα, στα μουσεία, σε συναυλιακούς χώρους, στα μεγάλα εμπορικά κέντρα κ.λπ., όπου για την είσοδο των πολιτών θα απαιτείται να σκανάρεται η νέα ψηφιακή ταυτότητα με το ενσωματωμένο τσιπ τεχνολογίας RFID από το αντίστοιχο μηχάνημα (scanner) ανάγνωσης ραδιοσυχνοτήτων, το οποίο θα διαβάζει τις πληροφορίες που περιέχονται στο τσιπ της νέας ταυτότητας.
οι κάτοχοι των νέων ψηφιακών ταυτοτήτων με ενσωματωμένο μικροτσίπ τεχνολογίας RFID θα εντοπίζονται με την ακρίβεια ενός μέτρου, καθώς όλες οι δραστηριότητες, μετακινήσεις και επικοινωνίες των Ευρωπαίων Πολιτών θα υπόκεινται στην άγρυπνη παρακολούθηση του Δορυφόρου «Γαλιλαίο».

Στα ακόμα «σκληρότερα»:

«…Με την αλματώδη πρόοδο της ψηφιακής τεχνολογίας, το κράτος αποκτά σήμερα την μοναδική δυνατότητα να ταυτοποιεί (ή καλύτερα να μαρκάρει) τους προβατοποιημένους πολίτες του, μέσω των εξελιγμένων μεθόδων βιομετρικής αναγνώρισης.
Ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Νότης Μηταράκης προανήγγειλε ότι στα αστυνομικά τμήματα θα λειτουργούν ΕΙΔΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, στους οποίους θα καταχωρίζονται τα βιομετρικά χαρακτηριστικά του κάθε ανθρώπου
Ψηφιακά δακτυλικά αποτυπώματα
Ψηφιοποίηση της μορφής του προσώπου
Βιομετρικός έλεγχος του οφθαλμού, δηλαδή φωτογράφηση και ψηφιοποίηση της ίριδος του οφθαλμού
Ψηφιοποίηση της φωνής
Ψηφιοποίηση της υπογραφής
Ηλεκτρονική Παλαμοσκόπηση, δηλαδή λήψη ψηφιακού αποτυπώματος της παλάμης του ενός ή και των δύο χεριών..»

ΕΠΙΠΛΕΟΝ έχουμε το ψηφιακό νόμισμα και το (φασιστικό) λεγόμενο «κοινωνικό σύστημα πίστωσης της Κίνας».

«…Το Ψηφιακό Νόμισμα Κεντρικής Τράπεζας (Central Bank Digital Currency – CBDC) αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025
Το κυρίαρχο νεοταξίτικο αφήγημα θα αποκρύψει τις πραγματικές και σκοτεινές προθέσεις καθώς θα επιχειρήσει μέσω του Ψηφιακού Νομίσματος των Κεντρικών Τραπεζών να αποκτήσει τον πλήρη και αποτελεσματικό οικονομικό έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού…»

Αυτά αγαπητοί φίλοι είναι όσα γνωρίζουμε σήμερα και είναι ήδη ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ.
Ωστόσο υπάρχουν ακόμα δύο πράγματα, τρομακτικά αλλά αληθινά.

Το ένα είναι οι ασύλληπτες δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ (και αυτό είναι το φοβερό) η ένταξη στο Παγκόσμιο σύστημα Ψηφιακών Βιομετρικών Δεδομένων, θα χρησιμοποιηθεί ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ, αλλά για κανονική ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ, για ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.

Αντιγράφω από ένα άρθρο Αγιορείτη μοναχού Πρόδρομου Γρηγοριάτη Καρυές Αγίου Όρους ΕΔΩ:

https://www.ekklisiaonline.gr/nea/anichti-epistoli-agoriti-monachou-pros-ton-ypourgo-pierrakaki-gia-tin-karta-tou-politi/

«… Η λεγόμενη «ψηφιακή αυθεντικοποίηση» μέσω της ηλεκτρονικής κάρτας, σε συναρτηση με την δυναμη των υπολογιστικών μηχανών, θα ειναι το βασικό εργαλείο της επιβολής των σχεδίων τους.
Ας δουμε τι λένε οι μηχανικοί γνωστων εταιρειών, που εμπιστευόμαστε όλοι μας καθημερινά, τι ειναι αυτές οι μηχανες και πως επεξεργάζονται τα προσωπικά μας στοιχεία.

Ο μηχανικός της Google Justin Rosenstein: Σε εταιρείες όπως η Google, υπάρχουν τεράστια δωμάτια. Κάποια είναι κάτω απ’ τη γη, ή κάτω από το νερό, γεμάτα υπολογιστές, απείρους υπολογιστές, παντού. Είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους, λειτουργούν πολύπλοκα προγράμματα, και ανταλλάσσουνπληροφορίες συνέχεια. Κάποια έχουν απλό αλγόριθμο, ενώ άλλα έχουν τόσο πολύπλοκο που μιλάμε πια για “νοημοσύνη”.

Ο Cathy O’Neil, Ph.D. in mathematics, από το Harvard: Οι αλγόριθμοι είναι απόψεις περασμένες σε κώδικα και δεν είναι αντικειμενικοί. Βελτιώνονται για να έχουν κάποια επιτυχία.

Ο Jeff Seiber, μηχανικός στο Twitter: Δίνεις στον υπολογιστή στόχο: “Θέλω αυτό το αποτέλεσμα”, και ο υπολογιστής μαθαίνει πώς να το κάνει. Από εκεί προέρχεται η “μηχανική μάθηση”. Κάθε μέρα βελτιώνεται επιλέγοντας σωστές αναρτήσεις, με σωστή σειρά, για να περνάτε περισσότερο χρόνο σε ένα προϊόν. Κανείς δεν καταλαβαίνει τι κάνουν για να το πετύχουν αυτό.

Ο Ailey Richardson – Instagram: Ο αλγόριθμος λειτουργεί μόνος του, παρ’ όλο που τον γράφει άνθρωπος. Είναι γραμμένος με τρόπο που εσύ φτιάχνεις τη μηχανή κι εκείνη αναλαμβάνει να βελτιωθεί.

Ο Sandy Parakilas – Facebook: Είναι λίγοι οι άνθρωποι σ’ αυτές τις εταιρείες,
στο Facebook, στο Twitter και αλλού… που καταλαβαίνουν πώς λειτουργούν αυτά τα συστήματα, και δεν είναι απαραίτητο να κατανοούν τι μπορεί να συμβεί με ένα συγκεκριμένο κομμάτι τους. Ως άνθρωποι έχουμε σχεδόν χάσει τον έλεγχο αυτών των συστημάτων, γιατί αυτά είναι που ελέγχουν τις πληροφορίες που βλέπουμε. Αυτά μας ελέγχουν περισσότερο.

Βλέπουμε ότι στην ανάλυση των δεδομένων μπαίνει πλέον η Τεχνητή Νοημοσύνη, η οποία δίνει ελευθερία αποφάσεων για τον ίδιο αλγόριθμο, ανεξάρτητα από την καθοδήγηση του προγραμματιστή. Είναι ήδη στημένο ένα “κέλυφος” τεχνητής νοημοσύνης για κάθε πολίτη που παρακολουθεί και καταγράφει τα πάντα, ακόμη και το χρόνο που σταματήσαμε να περιεργαστούμε μία εικόνα στο κινητό μας, ακόμη και την ταχύτητα κίνησης του χεριού μας σε σχέση με αυτό που παρακολουθούμε, με σκοπό την καταγραφή ακόμη και των συναισθηματικών αντιδράσεων, ώστε ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ όταν και όπου χρειαστεί.
Αυτή είναι η αλήθεια. Οι ανωτέρω ειδικοί το λένε.
Πιο απλά, μπορεί ο καθένας να επιβεβαιώσει τις λειτουργίες της τεχνητής νοημοσύνης, από τα κινητά μας τηλέφωνα. Το κινητό μας μπορεί και αναγνωρίζει τη φωνή μας και την μετατρέπει σε κείμενο, και επίσης μπορεί αυτόματα να το μεταφράζει και το απαγγείλει σε οποιαδήποτε γλώσσα από τις εκατοντάδες. Δεν είναι μαγικό, το κάνει επειδή έχει νοημοσύνη περισσότερη από 100 ανθρώπους. Το κινητό μας μπορεί να ακούσει ένα τραγούδι και να μας δώσει τα στοιχεία του τραγουδιού, καλλιτέχνη κλπ από τα εκατομμύρια τραγούδια που υπάρχουν, μπορεί να αναγνωρίσει το δακτυλικό αποτύπωμα ή την μορφή μας και να ξεκλειδώσει.
Όταν η ταπεινή CPU ενός κινητού τηλεφώνου μπορεί να κάνει αυτές τις εργασίες, τι θα μπορούσε να κάνει ο υπολογιστής που παραγγείλατε πρόσφατα του μεγέθους των χιλίων τετραγωνικών μέτρων, που συγκαταλέγεται στα 15 ισχυρότερα υπολογιστικά συστήματα παγκοσμίως;
Ναι να πάρουμε υπολογιστές να αναπτυχθούμε, με μία επιφύλαξη όμως: να προστατέψουμε τον πολίτη από αυτά συστήματα.
Αγωνιούμε κ. Υπουργέ για την άρση της ανωνυμίας των πολιτών απέναντι σε τέτοια χαώδη συστήματα, ενώ εσείς με τις ενέργειες σας, σαν πολιτεία, εδώ και 30 χρόνια, αγωνιάτε για το αντίθετο. Δηλαδή, όπως έγραψε χειρόγραφα ο Άγιος Παΐσιος, να μας κάνετε αριθμούς σε ένα τέτοιο σύστημα που καταπίνει τα πάντα.

Όλα αυτά τα ηλεκτρονικά εργαλεία που μπήκαν στη ζωή μας, κ. Υπουργέ, μπορούν να χειραγωγηθούν και να μας βοηθήσουν. Αντιθέτως εάν μπούμε ΕΠΩΝΥΜΑ στα γρανάζια τους, θα επέλθει τέτοια δικτατορία που θα είναι μη αναστρέψιμη. Όπως λέει ο Elon Musk: η εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης στην καταγραφή του Πολίτη είναι πολύ πιο επικίνδυνο από έναν πυρηνικό όλεθρο. Ένας τρελός δικτάτορας, όπως ο Χίτλερ, ο Στάλιν κλπ, θα φύγει κάποια στιγμή, η εγκατάσταση Μηχανικής Νοημοσύνης όμως θα παραμείνει και θα βελτιώνεται συνεχώς κάνοντας την ζωή μας κόλαση…»

Και το δεύτερο και σημαντικότερο το αντιγράφω από προγενέστερο κείμενο (του 2020) του κ. Δασκαλάκη:

«Ὑπάρχει ἡ ἄγνωστη γιὰ τοὺς περισσότερους τεχνολογία ἐγγραφῆς ψηφιακῶν δεδομένων (digital data) στὸ DNA, ἡ ὁποία θὰ ἀντικαταστήσει τὴν τεχνολογία τῶν σκληρῶν δίσκων καὶ θὰ δώσει ἀσύλληπτες δυνατότητες στοὺς ἠλεκτρονικοὺς ὑπολογιστές – μιὰ τεχνολογία γιὰ τὴν ὁποία ἡ Microsoft ἐργάζεται πυρετωδῶς γιὰ τὴν ἐξέλιξή της.
Τὸ πάντρεμα τῆς πληροφορικῆς μὲ τὴν βιοτεχνολογία ἐξακολουθεῖ νὰ ἀπασχολεῖ τοὺς ἐπιστήμονες καὶ συνεχίζει νὰ ἐκπλήσσει.
Ἐρευνητές τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Ἰνστιτούτου Βιοπληροφορικὴς καὶ τῆς ἀμερικανικῆς ἑταιρείας Agilent Technologies κατάφεραν νὰ ἀποθηκεύσουν ἕναν μεγάλο ὄγκο ψηφιακῶν δεδομένων (data) σὲ DNA ἕνα ὑλικὸ ποὺ διαρκεῖ γιὰ δεκάδες χιλιάδες χρόνια.
Αὐτὸ σημαίνει ὅτι ἕνα μόνο γραμμάριο DNA μπορεῖ νὰ ἀποθηκεύσει 2,2 ἑκατομμύρια gigabits πληροφοριῶν ἢ περίπου 468.000 DVD.
Ὅλο αὐτὸ τὸ ψηφιακὸ ὑλικό, σύμφωνα μέ τοὺς ἐρευνητές, μετά τὴν ἀποθήκευσή του θυμίζει ἕναν ἁπλὸ κόκκο σκόνης, ὁ ὁποῖος ὑπολογίζεται ὅτι θὰ ἐπιζήσει σ᾿ ἕνα ξηρὸ καὶ ψυχρὸ μέρος γιὰ τοὐλάχιστον 10.000 χρόνια, ἔχοντας αὐτὰ τὰ δεδομένα κωδικοποιημένα στὸ ἐσωτερικό του.
Οἱ σκληροὶ δίσκοι εἶναι ἀκριβοὶ καὶ ἐνεργοβόροι (χρειάζονται συνεχὴ τροφοδοσία μὲ ἠλεκτρικὸ ρεῦμα), ἐνῶ ἀκόμα καὶ τὰ θεωρούμενα ὡς καλύτερα μέσα ἀποθήκευσης, ὅπως οἱ μαγνητικὲς ταινίες, ἀρχίζουν νὰ φθείρονται μετὰ ἀπὸ μία δεκαετία.
Ἡ Microsoft φαίνεται πὼς θέλει νὰ ἀντικαταστήσει τὰ κέντρα δεδομένων μὲ DNA.

Ποιὸς μᾶς διαβεβαιώνει ὅτι ἡ τεχνολογία αὐτὴ δὲν θὰ χρησιμοποιηθεῖ γιὰ τὸ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ πάνω στὸ ἀνθρώπινο σῶμα, στὸ ἀνθρώπινο DNA καὶ ἐνδέχεται νὰ χρησιμοποιηθεῖ ἐν δυνάμει καὶ κατὰ τὴν ἔκδοση τῆς νέας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, μέσῳ τῆς Ἰριδοσκόπησης (σκανάρισμα τῆς ἴριδας τοῦ ματιοῦ), Παλαμοσκόπησης (σκανάρισμα τῶν αἱμοφόρων ἀγγείων τῆς παλάμης τοῦ χεριοῦ) καὶ Δακτυλοσκόπησης (σκανάρισμα ἀντίστοιχα τοῦ δακτύλου).
(Αὐτὰ τὰ στοιχεῖα θὰ πρέπει νὰ δοθοῦν ἀπὸ τὸν κάθε πολίτη κατά τὴν ἔκδοση τῆς νέας Ταυτότητας καὶ εἶναι τὰ λεγόμενα Βιομετρικὰ Στοιχεῖα.)»

 

Ο Θεός επέτρεψε αυτές τις φοβερές Θεομηνίες που ζούμε ως ΣΗΜΕΙΟ και ως παιδαγωγία.
Και ΝΑΙ, δεν ήταν Daniel αλλά Δανιήλ.Εκείνος περιγράφει το Θηρίο «το φοβερό και καταπληκτικό που θα κατασυντρίψει και θα καταφάγει όλη τη γη και δεν θα αφήσει υπόλοιπο» και θα διαφέρει από οτιδήποτε έχει γνωρίσει ο άνθρωπος στην Ιστορία του.Αλλά στο τέλος «ο Υψιστος μαζί με τους αγίους Του θα παραλάβουν την εξουσία».

Θέλω να ευχαριστήσω τους 2 Μητροπολίτες που ήδη αντιτάχθηκαν.
Ευελπιστούμε να υπάρξουν και άλλοι.
Μην ξεχνάμε και τις μεθοδεύσεις στην σύνοδο της Κρήτης με την μία μόνο υπογραφή που επέτρεψαν ανά Εκκλησία, και που κατάργησαν την συνοδικότητα. Δεν πρέπει να ξανασυμβεί αυτό το φίμωμα.

Ήρθε ο καιρός της Ομολογίας για όλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »