Ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούν να σταματήσουν τις συγκρούσεις
Πλήρης ανομία στο “κράτος εν κράτει” που όπως φαίνεται έχει μετατραπεί το ΚΥΤ της Μόριας. Η εγκληματικότητα τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη, καθώς μετανάστες συγκρούονται και “σφάζονται” μεταξύ τους. Ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις, προσπαθούν να διαχωρίσουν τους συγκρουόμενους.

Νεκρός έπεσε σήμερα ένας 19χρονος από την ακτή Ελεφαντοστού κατά τη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ Αφρικανών και Αφγανών στη «ζούγκλα» του καταυλισμού αιτούντων άσυλο που περιβάλλει το ΚΥΤ της Μόριας.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται επίσης μαχαιρωμένοι στην κοιλιακή χώρα και στο μηρό άλλοι δύο Αφρικανοί από το Κονγκό και την Ακτή Ελεφαντοστούν 33 και 19 ετών αντίστοιχα. Ένας τρίτος φαίνεται να νοσηλεύεται από άγρια χτυπήματα με ξύλο στο κεφάλι.

Αφορμή της σύγκρουσης φέρεται να ήταν η κλοπή του κινητού τηλεφώνου ιδιοκτησίας Αφρικανού.

Από την Αστυνομία πραγματοποιήθηκαν τέσσερις προσαγωγές μεταξύ των οποίων και ενός που θεωρείται ως ο δράστης της δολοφονίας.

Μέχρι και πριν από λίγη ώρα (18.00) συνεχίζονται οι συγκρούσεις στη Μόρια. Ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις με ρίψεις χειροβομβίδων κρότου λάμψης και χημικών παρεμβαίνουν συνέχεια σε μια προσπάθεια διαχωρισμού των συγκρουόμενων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »