Αγαπητοί Συνάδελφοι Έμποροι και συμπολίτες μας . Ενημερωθήκαμε από τον τοπικό τύπο ότι σήμερα το απόγευμα ημέρα Τετάρτη και ώρα 8.00μμ, θα πραγματοποιούταν τηλεδιάσκεψη για την παραμονή του τμήματος Φυσικοθεραπείας στην πόλη του Αιγίου.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας ο μεγαλύτερος & ιστορικότερος Σύλλογος του Δήμου ,που αριθμεί πολλές εκατοντάδες μέλη και έχει δώσει αγώνες και παλιότερα αλλά και πρόσφατα για τις σχολές μας ΔΕΝ ήταν προσκεκλημένος.
Ιδιαίτερα όταν ο Εμπορικός Σύλλογος είναι αυτός που μπορεί να στηρίξει δυναμικά, κλείσιμο μαγαζιών, κινητοποιήσεις, κλπ, όπως έκανε στο παρελθόν.
Είναι λάθος τρόπος διοίκησης, η πολιτική των αποκλεισμών που ακολουθεί κατ’ εξακολούθηση η σεβαστή Δημοτική μας αρχή, σε όλα τα σοβαρά προβλήματα του Δήμου μας.
Η πλήρη ενημέρωση για τα προβλήματα του Δήμου προς όλους τους φορείς που βρίσκονται κάθε μέρα στην πρώτη γραμμή, είναι το ύψιστο καθήκον κάθε Δημοτικής αρχής.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην χρειαστούν δυναμικές δράσεις και κινητοποιήσεις των Εμπόρων και των μαγαζιών μας.
Εμείς σαν άτομα που αγαπάμε τον τόπο μας, ήμασταν και είμαστε πάντα δίπλα στον Δήμο και τα προβλήματα του το ιδιο ζητούμε για άλλη μια φορά από τον κ. Δήμαρχο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »