Νέα στοιχεία
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την επίθεση που δέχθηκε η 34χρονη Ιωάννα με βιτριόλι πριν από μερικές ημέρες, καθώς οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει τη γυναίκα που της επιτέθηκε και τις κατέστρεψε το πρόσωπο με το οξύ.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, οι αρχές θεωρούν ότι είναι θέμα ωρών η σύλληψη της δράστιδος, καθώς έχουν πλέον στην κατοχή τους τη φιγούρα της, τη φωνή της αλλά και τη διαδρομή της προς το κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, η σάρωση των επικοινωνιών φαίνεται ότι έβγαλε λαβράκι, καθώς εντοπίστηκε τηλέφωνο ύποπτης στην περιοχή της Καλλιθέας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η πρώτη φορά που υπάρχει αισιοδοξία από την πλευρά των αρχών, είναι βέβαιο ότι η δράστρια κρύβεται και θεωρεί ότι έχει εκτελέσει το τέλειο σχέδιο. Όμως οι έρευνες δε σταματούν και συνεχίζουν να δίνουν καταθέσεις πρόσωπα «κλειδιά», όπως έγινε και σήμερα και όλοι βρίσκονται στο περιβάλλον της Ιωάννας.

Η 34χρονη Ιωάννα φαίνεται, μάλιστα, ότι αγωνιά για τη σύλληψη της γυναίκας που της επιτέθηκε, ενώ όπως αναφέρουν οι οικείοι της δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Ωστόσο, κοντά της είναι οι αγαπημένοι της που προσπαθούν να της συμπαρασταθούν.

Επίθεση με βιτριόλι: Μαρτυρία «φωτιά» – Τι έδειξε το κινητό του θύματος
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, μπορεί αρχικά η δράστιδα να τηλεφώνησε από σταθερό τηλέφωνο στην εταιρεία ταξί, δύο μέρες πριν την επίθεση για να μην εντοπιστεί μέσω κινητού, όμως τελικά χρησιμοποίησε κινητό τηλέφωνο, όταν μετά την πρώτη αποτυχημένη απόπειρα της στα γραφεία της Ιωάννας στην Καλλιθέα, την προηγούμενη ημέρα της επίθεσηςμ ζήτησε από την οδηγό ταξί τον επαγγελματικό της αριθμό ώστε και στην επόμενη κούρσα να σιγουρέψει ότι οδηγός θα είναι το ίδιο

Από την κλήση που έκανε η δράστιδα στην οδηγό ταξί την μέρα της επίθεσης, η ΕΛ.ΑΣ κατάφερε να αποκτήσει και το δεύτερο ηχητικό ντοκουμέντο με τη φωνή της να είναι ίδια.

Δύο οι ύποπτες – «Μίλησαν» τα κινητά τηλέφωνα
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, για την αστυνομία έχει κλείσει ο κύκλος των υπόπτων και πλέον δύο είναι τα άτομα τα οποία έχουν μπει στο «μικροσκόπιο». Η μία είναι μία αλλοδαπή στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης η οποία φέρεται, σύμφωνα με την ΕΡΤ, να είχε κάποια εμμονή μαζί της. Η δεύτερη ύποπτη είναι γυναίκα στο στενό οικογενειακό περιβάλλον του θύματος , η οποία είχε αδύναμο άλλοθι

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χαρακτηριστικά της μίας υπόπτου υπάρχουν σε καρέ από βίντεο της περιοχής που επεξεργάζεται η ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί πλέον με μεθοδικές κινήσεις συγκεντρώνουν στοιχεία σε βάρος της δράστιδας, προκειμένου να σχηματίσουν δικογραφία βάση στοιχείων και να την οδηγήσουν τελικά στην Δικαιοσύνη. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες που γίνονται γνωστές, οι αστυνομικοί έπειτα από ενδελεχή έρευνα μετά την άρση απορρήτου, κατέληξαν σε ένα κινητό το οποίο ανήκει σε συγκεκριμένο πρόσωπο και τουλάχιστον ένα τέταρτο πριν την επίθεση ήταν κλειστό. Απενεργοποιημένο δηλαδή.

Ακολουθώντας τα ίχνη του κινητού, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το συγκεκριμένο κινητό ενεργοποιείται εκ νέου μιάμιση με δυο ώρες μετά την επίθεση στην 34χρονη και μάλιστα σε κεραία που ελέγχει ένα μεγάλο μέρος περιοχής του κέντρου των Αθηνών. Μάλιστα μέρες μετά, το συγκεκριμένο κινητό το οποίο είχε ανοίξει συνέχισε να δίνει σήμα στην συγκεκριμένη κεραία στο κέντρο των Αθηνών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »