Το χάος απειλεί να ξεσπάσει σε όλο τον πλανήτη, o κόσμος όπως τον ξέρουμε θα αλλάξει για πάντα, προετοιμαστείτε για φοβερά γεγονότα  που από κτίσεως κόσμου δεν είχαν ξαναγίνει, θα ταρακουνήσουν τα θεμέλια του κόσμου. 

Η ανθρωπότητα έχει ήδη βιώσει τρομερές καταστροφές σε προηγούμενες εποχές. Σήμερα όμως θα ζήσουμε την αποκάλυψη του Ιωάννη. Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα πρέπει να περιμένουμε φοβερά γεγονότα.  Παγκόσμιο πόλεμο (πυρηνικό), παγκόσμια οικονομική καταστροφή, απότομες καταβυθίσεις νησιών, αλλά και τεκτονικές ανυψώσεις, πάνω από τη σημερινή θαλάσσια στάθμη, ΙΣΩΣ και μεταξύ Κύπρου με Ισραήλ Λίβανο και Συρία!!!   Τρομακτικοί Σεισμοί, πλημμύρες, τσουναμια τα πιο καταστροφικά που κατέγραψαν μέχρι σήμερα οι επιστήμονες, θα χαθούν τεράστιες περιοχές από διάφορες χώρες, θα βρεθούν κάτω από την θάλασσα !!!   Εντελώς θ’ αλλάξει η Γη μορφή, τίποτα δεν θα θυμίζει εις τους εναπομείναντες την παλιά της μορφή.  Ακόμη και τα ψάρια θα βγουν στην στεριά και θα μείνουν με ανοιχτό το στόμα με αυτά που θα γίνουν στην ανθρωπότητα.  

Από το 2010 ο Γέροντας μας αποκάλυψε ότι θα δούμε  όλα αυτά που ανέφερα. 4/3/22 μας αποκάλυψε ότι η Ευρώπη έχει έτοιμες τις βαλίτσες της μετακόμισης για άλλα μέρη, οι πληθυσμοί θα αρχίσουν  να κινούνται κατά κύματα όπως τα κύματα της θάλασσας,  για να  βρουν άλλα μέρη πιο ΣΤΕΓΑΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ. Στις 22 Απρ 2023  μας είπε ότι όσοι είχαν πάρει απόφαση να κόψουν ( μοιράσουν ) την Ελλάδα, μεταξύ αυτών και η Γερμανία, θα έρθουν με καραβάνια στην Ελλάδα ( για να σωθούν)…… 

30 Δεκ 2021 0 Γέροντας είπε: ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ, ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ ΟΛΗ Η ΓΗ. ΘΑ ΧΟΡΕΥΕΙ Η ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ !!!  ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ……  ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ, δεν ξέρω παιδιά μου Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ 

Ρώσου Γέροντος Αντωνίου: ………Τρομερές φυσικές καταστροφές θα χτυπήσουν όλες τις χώρες και περισσότερο την Αμερική: σεισμοί, ξηρασίες, κατακλυσμοί!…… Οι πόλεις θα χτυπηθούν περισσότερο. Οι πολυκατοικίες θα καταρρέουν από τους σεισμούς ….. Στις πόλεις δε θα υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, θέρμανση και τροφή…….  

– 14 Ιούλ 2020…..Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ μου μας είπε: ‘’Η ΤΟΥΡΚΙΑ θα δεχτεί πολύ μεγάλο κτύπημα από σεισμό……Ο ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ….. ΘΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ , ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΜΙΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ……..ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ…. ‘’   

  – Από τον Γέροντα μου, πριν από 4 χρόνια: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:

9-15 Και λύθηκαν οι τέσσερις άγγελοι, οι προετοιμασμένοι γι’ αυτήν την ώρα και ημέρα και μήνα και χρονιά, για να σκοτώσουν το ένα τρίτο των ανθρώπων.

9-17 Και είδα τους ίππους στην όραση και αυτούς που κάθονται πάνω τους: Να έχουν θώρακες πύρινους (κόκινους) και υακίνθινους (γαλάζιους) και θειαφένιους (κιτρινωπούς)· και τα κεφάλια των ίππων σαν κεφάλια λιονταριών, και από τα στόματά τους, βγαίνει φωτιά και καπνός και θειάφι.

ΣΧΟΛΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ : Κόκκινοι= Ρώσοι……. Μπλε = Αμερικανοί…. κίτρινοι = Κινέζοι

(Ο ισχυρός άγγελος, και το μικρό βιβλίο)

 Και είδα άλλο άγγελο, ισχυρό, να κατεβαίνει από τον ουρανό, ντυμένο με νεφέλη, και το ουράνιο τόξο πάνω στο κεφάλι του, και το πρόσωπό του σαν τον ήλιο, και τα πόδια του σαν πύρινοι στύλοι……

10-2 και έχει στο χέρι του ένα βιβλίο ανοιγμένο. Και έθεσε το πόδι του το δεξί πάνω στη θάλασσα και το αριστερό πάνω στη γη

ΣΧΟΛΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ : ‘’ Το ένα πόδι είναι στην θάλασσα ( ΑΙΓΑΙΟ ) και το άλλο στην ξηρα.. ( Ελλάδα ) ’’

10-5 Και ο άγγελος, που είδα να στέκεται πάνω στη θάλασσα και πάνω στη γη, σήκωσε το χέρι του το δεξί στον ουρανό

10-6 και ορκίστηκε σ’ Αυτόν που ζει στους αιώνες των αιώνων, ο οποίος έχτισε τον ουρανό και όσα υπάρχουν σ’ αυτόν, και τη γη και όσα υπάρχουν σ’ αυτήν, και τη θάλασσα και όσα υπάρχουν σ’ αυτήν, ότι χρόνος πια δεν υπάρχει.

10-8 Και η φωνή που άκουσα από τον ουρανό πάλι μιλά μαζί μου και λέει. Πήγαινε, λάβε το μικρό βιβλίο το ανοιγμένο στο χέρι του αγγέλου που στέκεται πάνω στη θάλασσα (Αιγαίο) και πάνω στη γη (Ελλάδα).

10-9 Και πήγα προς τον άγγελο, λέγοντάς του να μου δώσει το βιβλίο το μικρό. Και μου λέει. Λάβε και κατάφαγέ το· και θα σου πικράνει την κοιλιά, αλλά στο στόμα σου θα είναι γλυκό σαν μέλι.

ΣΧΟΛΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ : ‘’ γλυκό στο στόμα ( είναι η Ελλάδα ) που θα ξεμείνει από τα κακά ‘’

10-10 Και έλαβα το βιβλίο από το χέρι του αγγέλου και το κατάφαγα και ήταν στο στόμα μου σαν μέλι γλυκό· αλλά όταν το έφαγα, πικράθηκε η κοιλιά μου

ΣΧΟΛΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ : ‘’ το πικρό στην κοιλιά είναι που θα βλέπετε όλους τους άλλους,άλλων χωρών, που θα υποφέρουν.’’

 Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ

– ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ (πριν από 5 χρόνια): ‘’ Από την Ελλάδα θα φύγουν όλοι , θα μείνουν μόνο οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ….. Τα μάτια σας θα δουν πολλά , και φρικτά πράγματα , θα γίνει ο κόσμος θηρία, θα δείτε πολύ αγριότητα και κακία μεταξύ των ανθρώπων και μεταξύ των συγγενών, αλλά παιδιά μου να κρατάτε την αγάπη και την καλοσύνη………7 χώρες θα καταστραφούν…… Ρωσία, Αμερική, Γερμανία, Τουρκία, Συρία, Ιράν …… και ακόμη μια χώρα ……….. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ στην Κύπρο θα γίνει στην Θάλασσα

Μην φοβηθείτε με ότι και εάν δείτε από εδώ και πέρα, δώστε κουράγιο σε όλους, δεν θα σας εγκαταλείψει Ο Χριστός……..Οι στιγμές που θα ζήσετε παιδιά μου, σε λίγο χρονικό διάστημα ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΡΑΧΤΙΚΕΣ, οι άνθρωποι θα ξεχάσουν ακόμη και την ψυχή τους στον δρόμο, θα τρέχουν για να σωθούν, ( θα τρέχουν με την ψυχή στο στόμα) Θα περάσετε πολύ δύσκολα, ΤΩΡΑ χρειάζεται Ομολογία Πίστεως, να ομολογήσετε Χριστό, να ομολογήσετε Τον Ουράνιο Πατέρα, Την Αγία Τριάδα.’’

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ 9/12/2023:

 1. Παιδιά μου, ο πόλεμος που έρχεται ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ( Όπως το λέτε εσείς) δηλαδή τα πρώτα που θα κτυπηθούν θα είναι οι Δορυφόροι για να παραλύσουν τα συστήματα.

2 Η Αμερική αν δεν αλλάξει κάτι θα ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ μέσα σε μια νύχτα Θα ακολουθήσει η Γερμανία, ο Καναδάς, το Βατικανό και μετα από λίγο διάστημα θα ακολουθήσει η Αγγλία, η Ιταλία για να σωθεί θα επαναφέρει το δικό της εθνικό νόμισμα όπως και η Ελλάδα. 

Οι παγκοσμιοποιητές γνωρίζουν γνωρίζουν επακριβώς το σχέδιο των επόμενων καταστροφών, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕ,Ι  πιστεύουν ότι είναι έτοιμοι αυτή τη στιγμή, θελουν να ελέγξουν τη μετάβαση ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ και θέλουν τον απόλυτο έλεγχο δεν θέλουν επιζώντες που δεν θα είναι δικοί τους. Δεν θέλουν να βγουν από τα καταφύγιά τους κάποια μέρα για να αντιμετωπίσουν θυμωμένους αμφισβητίες, και ανεμβολιαστους…. θέλουν τον επόμενο κόσμο μόνο για τον εαυτό τους και ένας τρόπος για να διασφαλιστεί αυτό είναι να βεβαιωθούν ότι σε όλους τους άλλους ανθρώπους έγινε το εμβόλιο, ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ…..

Αυτοί που μας ελέγχουν μας οδήγησαν, εδώ και δεκαετίες σε έναν δρόμο που μας οδηγεί σε γκρεμό, βλέπουμε κάθε μέρα βίαιες κοινωνικές αναταραχές, πόλεμους, γεωφυσικά φαινόμενα, φωτιές, πλημμύρες, σεισμοί και άλλα φαινόμενα που όλα μαζί οδηγούν στην  οριστική οικονομική και πολιτική κατάρρευση. Με λίγα λόγια έρχεται χάος, (στην Ελλάδα πολύ σύντομα – πάρα πολύ σύντομα)

ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ……

ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

ΟΥΤΕ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ  ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΟΥΦΗ . 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »