Οι κύριοι παραγωγοί βιομηχανικής κτηνοτροφίας με περιορισμό, οι οποίοι ταΐζουν συστηματικά τα ζώα τους με υποθεραπευτικά αντιβιοτικά, αναζητούσαν απεγνωσμένα μια εναλλακτική λύση εδώ και πολλά χρόνια.

Καθώς αναπτύχθηκαν υπερβακτήρια όπως το C. difficile, ή cDiff, και ο ανθεκτικός στη μεθικιλλίνη Staphylococcus aureus, ή MRSA, οι αντιδράσεις των καταναλωτών κατά της πανταχού παρούσας χρήσης αντιβιοτικών αυξήθηκαν.

Όταν οι ομάδες υπεράσπισης των καταναλωτών χτύπησαν τους εργοστασιακούς κτηνοτρόφους με τίτλους όπως “Ποιος χορηγεί φάρμακα στο δείπνο σας;“, η βιομηχανία αρχικά αρνήθηκε ότι υπήρχε πρόβλημα και στη συνέχεια άρχισε να αναζητά ενεργά εναλλακτικές λύσεις.

Θυμάμαι καλά όταν ο Μπιλ Κλίντον εξελέγη πρόεδρος και προσέλαβε έναν Γάλλο σεφ που επαίνεσε το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής.

Σε μια προσπάθεια να κοροϊδέψει τον νέο πρόεδρο, ο συντηρητικός παρουσιαστής του τοκ σόου Pat Buchanan αναζήτησε έναν εναλλακτικό παραγωγό κοτόπουλου για να τον γελοιοποιήσει.

Βρήκε εμένα, προσφέροντας το κοτόπουλο Polyface με βοσκή. Ως συντηρητικός, υπέθεσα ότι ο Μπιουκάναν θα ήταν μια ευχάριστη συνέντευξη- δεν είχα ιδέα ότι μου είχε στήσει ενέδρα με μια εχθρική ατζέντα.

Η πρώτη του ερώτηση ήταν: “Τι κάνει το κοτόπουλό σας διαφορετικό;”. Του απάντησα: “Τα δικά μας δεν παίρνουν ναρκωτικά”. Συνέχισε με τη φράση “Γιατί η βιομηχανία χρησιμοποιεί ναρκωτικά;”.

Απάντησα: “Επειδή τα κάνει να μεγαλώνουν πιο γρήγορα”, και ήμουν έτοιμος να προσθέσω περισσότερες πληροφορίες όπως: “Τα κρατάει ζωντανά στον αέρα με σωματίδια κοπράνων”, αλλά με έκοψε.

“Τι κακό μπορεί να έχει το να κάνεις κάτι να μεγαλώνει πιο γρήγορα;” καγχάζει και μετά με διακόπτει.

Είχε την απόλαυσή του εις βάρος μου και νόμιζε ότι είχε κερδίσει την ημέρα. Αλλά αν με είχε κρατήσει, θα μπορούσα να του είχα εξηγήσει ότι το να μεγαλώνεις γρήγορα δεν είναι απαραίτητα ένας καλός στόχος. Θέλουμε ο καρκίνος να μεγαλώνει γρήγορα;

Η φλεγμονή είναι αποτέλεσμα της γρήγορης ανάπτυξης.

Θέλουμε οι φυλακές να μεγαλώνουν γρήγορα; Η χρήση της φεντανύλης να αυξάνεται γρήγορα; Μπορώ να σκεφτώ πολλά πράγματα που θα ήθελα να δω να αναπτύσσονται πιο αργά.

Η εφηβεία των κοριτσιών σε ηλικία 8 ετών λόγω της έγχυσης ορμονών στα ζώα δεν είναι καλοπροαίρετη ανάπτυξη.

Ήταν μια τόσο συγκλονιστική απλοϊκή γελοία ανταλλαγή απόψεων που δεν την έχω ξεχάσει ποτέ. Αρκεί να πούμε ότι δεν πιστεύουν όλοι ότι το να “ναρκώνεις το δείπνο σου” είναι ο καλύτερος τρόπος για την ανάπτυξη του κρέατος.

Αυτά τα βιομηχανικά πρωτόκολλα τροφοδότησαν το αντι-ζωικό, χορτοφαγικό κίνημα. Καθώς η αναταραχή αυξανόταν, καθώς και οι μελέτες που έδειχναν τις τρομακτικές ακούσιες συνέπειες της συνήθους χρήσης φαρμάκων στις φάρμες, η αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων ξεκίνησε με μεγάλη ταχύτητα.

Το μεγάλο ερώτημα στη βιομηχανία ήταν αν οι εμβολιασμοί θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τα αντιβιοτικά.

Το πρόβλημα ήταν η εξειδίκευση στην ασθένεια και ο μακρύς ορίζοντας ανάπτυξης. Τότε ήρθε η ανακάλυψη: το αγγελιοφόρο RNA ή mRNA. Πριν από περίπου 12 χρόνια η βιομηχανία πουλερικών άρχισε να χρησιμοποιεί mRNA.

Πριν από περίπου πέντε χρόνια προσχώρησε η βιομηχανία χοιρινού κρέατος και πριν από περίπου δύο χρόνια ακολούθησαν τα βοοειδή.

Έχετε παρατηρήσει τα μηνύματα “χωρίς αντιβιοτικά” από τη βιομηχανία τον τελευταίο καιρό; Δεν λένε “αντικαταστήστε τα αντιβιοτικά με mRNA”. Απλά λένε “χωρίς αντιβιοτικά”. Αυτό είναι ένα από τα πιο έξυπνα λόγια που έχουν εφευρεθεί ποτέ.

Φυσικά, όπως και το rBGH στις αγελάδες γαλακτοπαραγωγής – το θυμάστε αυτό; – που χρησιμοποιήθηκε για σχεδόν μια δεκαετία προτού μπει στην ετικέτα – το mRNA χρησιμοποιείται εδώ και αρκετό καιρό χωρίς ευρεία γνώση.

Ο Dr. Joe Mercola το ανακάλυψε την άνοιξη του 2023 και ειδοποίησε τους Αμερικανούς ότι βρισκόταν ήδη στο κρέας μας. Εγώ δεν το γνώριζα, όπως σχεδόν όλοι οι άλλοι.

Από τότε, η βιομηχανία έχει κάνει κύκλους γύρω από τα βαγόνια. Όταν η μαρτυρία στο νομοθετικό σώμα του Μιζούρι αποκάλυψε τη χρήση του στα βοοειδή, η βιομηχανία εξέδωσε γρήγορα ένα δελτίο τύπου που ανέφερε ότι το mRNA “δεν έχει άδεια” για χρήση στα βοοειδή.

Αυτό είναι ένα συνηθισμένο τέχνασμα των λέξεων. Η βιομηχανία δεν είπε: “Δεν το χρησιμοποιούμε”- προσέξτε τις λέξεις: “δεν έχει άδεια”. Το προφανές συμπέρασμα για τον μέσο καταναλωτή είναι ότι δεν χρησιμοποιείται.

Όμως, υπάρχουν κάθε είδους εξαιρέσεις και παραθυράκια γύρω από τα φάρμακα. Τόσο η πειραματική χρήση όσο και η χρήση έκτακτης ανάγκης παρακάμπτουν την αδειοδότηση. Αυτή ήταν η περίπτωση με το rBGH στις αγελάδες γαλακτοπαραγωγής.

Η γαλακτοβιομηχανία δεν χρειαζόταν να γνωστοποιήσει τη χρήση του, στις ετικέτες ή με άλλο τρόπο, λόγω του χαρακτηρισμού του ως “πειραματικού”.

Αν σκέφτεστε ό,τι σκέφτομαι κι εγώ (“Pinky and the Brain“), αυτό ακούγεται εξαιρετικά παρόμοιο με την έξυπνη ορολογία γύρω από τη χρήση mRNA σε ανθρώπους κατά τη διάρκεια του COVID-19 – πειραματική και επείγουσα.

Η βιομηχανία χοιρινού κρέατος αντιστέκεται επίσης. Και προς τιμήν τους, θα πρέπει να υποτιμήσουν την υπερβολή της αντιπολίτευσης, όπως τις κατηγορίες ότι “οι παραγωγοί υποχρεούνται να κάνουν ενέσεις στα ζώα με εμβόλια mRNA”.

Αυτό δεν είναι αλήθεια και η βιομηχανία δικαιολογείται να το επισημαίνει.

Ωστόσο, πρόκειται για ένα ολισθηρό ζήτημα. Ακριβώς όπως και κατά τη διάρκεια του COVID-19, θα μπορούσατε να υποστηρίξετε ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν απαίτησε από κανέναν να κάνει το εμβόλιο mRNA (αρνούμαι να το αποκαλέσω εμβόλιο γιατί δεν είναι), αλλά πολλοί άνθρωποι αναγκάστηκαν να το κάνουν λόγω παράνοιας και τυραννικών πρωτοκόλλων στον εργασιακό χώρο, στον στρατό κ.λπ.

Έτσι, ενώ οι αγρότες δεν είναι υποχρεωμένοι από την κυβέρνηση να χρησιμοποιούν mRNA, εγγυώμαι ότι αν είστε καλλιεργητής για μια καθετοποιημένη βιομηχανική επιχείρηση, αν απαιτούν mRNA, θα το χρησιμοποιήσετε για να διατηρήσετε το συμβόλαιό σας.

Όπως ανέφερε η Paige Carlson στο Farm Journal’s PORK, 9 Απριλίου 2023, “ο διευθυντής δημοσίων σχέσεων με τους καταναλωτές του National Pork Board, Jason Menke” σημείωσε “ότι η απόφαση για τη χρήση εμβολίων και άλλων ιατρικών θεραπειών για την προστασία της υγείας και της ευημερίας των ζώων λαμβάνεται από τον αγρότη υπό την καθοδήγηση του κτηνιάτρου της αγέλης”.

Αυτό ισοδυναμεί με το να στέκεται στο βήμα ο Dr. Anthony Fauci και να λέει ότι εκπροσωπεί την επιστήμη.

Αν ένας κτηνίατρος του κλάδου λέει να το χρησιμοποιήσουμε, τότε δεν τολμάμε να το αμφισβητήσουμε.

Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ο Kevin Folta, Ph.D., μοριακός βιολόγος και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, ότι οι τεχνολογίες mRNA “αναπτύσσονται εδώ και δεκαετίες”.

Ω, νόμιζα ότι εμφανίστηκαν ξαφνικά, σαν ένα είδος αυθόρμητης θεϊκής παρέμβασης, το φθινόπωρο του 2020. Πρόσθεσε ότι “η τεχνολογία κακοποιείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τώρα διαμορφώνει αποφάσεις σε επίπεδο πολιτειακής νομοθεσίας”.

Ναι, πολυάριθμες πολιτείες εξετάζουν νομοθεσία για την απαίτηση γνωστοποίησης της χρήσης mRNA στην ετικέτα. Και φυσικά, αμφισβητείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αγαπητέ καθηγητά.

Έχετε ακούσει για ανεπιθύμητες αντιδράσεις; Και εισέρχεται σε κάθε κύτταρο του σώματος; Και δεν ξέρουμε τι θα συμβεί 30 χρόνια αργότερα.

Η πιο εξωφρενική επιπόλαιη απόρριψη των ακούσιων συνεπειών που έχω βιώσει περιστράφηκε γύρω από την ανακοίνωση του μεγάλου πομπή μέσα σε διαπιστευμένους ακαδημαϊκούς επιστημονικούς κύκλους στα τέλη της δεκαετίας του 1970 ότι το να ταΐζεις νεκρές αγελάδες σε αγελάδες ήταν μια σπουδαία ιδέα.

Κάποιοι αγρότες, όπως εγώ, πίστευαν στην τάξη και όχι στο χάος. Δεν μπορούσαμε να βρούμε ένα μοτίβο στη φύση όπου τα φυτοφάγα ζώα τρώνε ψοφίμια. Αρνηθήκαμε να συμμετάσχουμε σε αυτή την τελευταία μεγάλη επιστημονική πρόοδο και κατηγορηθήκαμε ότι είμαστε Λουδίτες, βάρβαροι, αντιεπιστημονικοί, αντιπροοδευτικοί και μια σειρά από άλλες ασθένειες.

Και ιδού, 30 χρόνια αργότερα, η σπογγώδης εγκεφαλοπάθεια των βοοειδών (τρελές αγελάδες) σήκωσε το άσχημο κεφάλι της και κατέκλυσε τον πλανήτη με έναν σπασμό απρόβλεπτων συνεπειών.

Απαίτησε κανείς από αυτούς τους επιστήμονες να απολυθεί για μια τόσο κατάφωρη παραβίαση της εμπιστοσύνης της φύσης; Όχι. Δεν ζήτησαν καν συγγνώμη. Ακούγεται σαν τον επιστημονικό θίασο των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας Francis Collins, M.D., Ph.D., και τον συνεργάτη του Fauci των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών.

Τι ζευγάρι. Και τι διπρόσωπος, ανόητος κόσμος που οι άνθρωποι εξακολουθούν να ακολουθούν αυτούς τους κακόβουλους ηγέτες.

Ας ακούσουμε ξανά τον επικείμενο καθηγητή Folta: “Δεν είναι στο φαγητό σας. Είναι ένα εμβόλιο για το ζώο που, όπως κάθε εμβόλιο, προστατεύει το ζώο από την ασθένεια”.

Η προφανής απαιτούμενη απάντηση είναι ένα γλυκό χαμόγελο και ένας αναστεναγμός “Αααα, δεν είναι ωραίο αυτό; Χαίρομαι τόσο πολύ που κάποιος φροντίζει για τα ζώα”.

Αναμφισβήτητα η λέξη εμβόλιο φαίνεται πιο καλοήθης από τη λέξη αντιβιοτικό. Πολιτισμικά, τείνουμε να θεωρούμε τα αντιβιοτικά ως αντιδραστικά και τα εμβόλια ως προληπτικά.

Αλλά το mRNA δεν είναι εμβόλιο.

Στη φάρμα μας, δεν χρησιμοποιούμε εμβόλια. Από την 60ετή και πλέον εμπειρία μας στην εμπορική γεωργία, όλες οι ασθένειες του ζωικού κεφαλαίου είναι αποτέλεσμα ανθρώπινης κακοδιαχείρισης.

Ναι, είχαμε μερικά κρούσματα ασθενειών κατά τη διάρκεια πολλών ετών και αμέτρητες χιλιάδες ζώα, αλλά σε κάθε ένα από αυτά έφταιγα εγώ: έλλειψη υγιεινής και καθαριότητας, ακατάλληλη διατροφή, άβολο περιβάλλον.

Κανένα ζώο δεν χρειάζεται mRNA, εκτός αν υποβάλλεται σε συνθήκες που θέτουν σε κίνδυνο το ανοσοποιητικό του σύστημα.

Ο εμπειρογνώμονας Folta λέει ότι η βιομηχανία παρακολουθεί επαρκώς τα ζώα για αρνητικές παρενέργειες. Είναι ενθουσιασμένος με τις εφαρμογές σε ένα ευρύ φάσμα ασθενειών.

Αυτές οι ασθένειες, βέβαια, γίνονται προβλήματα όταν τα μοντέλα παραγωγής επιτίθενται σε κάθε βιότοπο και φυσιολογική επιθυμία του ζώου.

Όπως τα κοτόπουλα που περιορίζονται ισόβια σε ένα χώρο που έχει το μισό μέγεθος ενός φύλλου χαρτιού σημειωματάριου.

Όπως τα γουρούνια που είναι κλεισμένα σε κελιά σε πηχάκια, τόσο αγχωτικά που οι ουρές τους πρέπει να κόβονται για να είναι αρκετά τρυφερές ώστε να μετακινούνται όταν τις δαγκώνει ένας συγκρατούμενος τους και διαφορετικά θα τις κανιβαλίσει.

Καταλαβαίνετε την εικόνα.

Όσο προκατειλημμένοι και υπόχρεοι στις ατζέντες των φαρμάκων και αν είναι οι επιστήμονες, αν οι απρόβλεπτες συνέπειες σηκώσουν το άσχημο κεφάλι τους σε 20 χρόνια, θα κατηγορήσει κανείς το mRNA;

Όχι, θα πουν ότι έχουμε κάποιο είδος μοναδικού παθογόνου με νεραϊδόσκονη για το οποίο σίγουρα ένα νέο διαβολικό παρασκεύασμα από το εργαστήριο μπορεί να προστατεύσει.

Πού είναι οι επιστήμονες που νουθετούν: “Ας τιμήσουμε την ευγένεια του γουρουνιού και την κότα του κοτόπουλου, ας τους αφαιρέσουμε όλο το άγχος, ας ενθαρρύνουμε το ανοσοποιητικό τους σύστημα και τη συναισθηματική τους χαρά, ας τους δώσουμε λίγο καθαρό αέρα, ήλιο και άσκηση, μαζί με λίγη σαλάτα από βοσκότοπο, και ας δούμε πώς αυτό θα αποτρέψει τις ασθένειες”;

Όχι, αυτό θεωρείται παραπληροφόρηση και απελπιστικά επιστημονικά καθυστερημένο.

Ακολουθώντας την επιστήμη οδηγούμαστε σε αυτό, παραθέτοντας και πάλι το άρθρο του PORK: “Τα εμβόλια mRNA είναι απλώς ένας άλλος τρόπος που μπορεί να προστατεύσει την υγεία των ζώων, με αποτέλεσμα τα υγιή ζώα να παράγουν τα καλύτερα και ασφαλέστερα προϊόντα διατροφής, λέει ο Folta, και παρέχει στους παραγωγούς περισσότερες επιλογές για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση των ασθενειών”.

Τι μπορεί να πάει στραβά;

Ο επιστήμονας Folta είναι απίστευτα σίγουρος:

“Για να έχουμε οικονομικά προσιτά τρόφιμα, πρέπει να έχουμε συνεχή καινοτομία στον ζωικό, ιατρικό, κτηνιατρικό χώρο και τα εμβόλια mRNA είναι ασφαλή και ένας αποτελεσματικός τρόπος θεραπείας του ζώου που δεν αλλάζει το τελικό προϊόν”.

Οι όμοιοί του μας έφεραν το υδρογονωμένο φυτικό έλαιο, το DDT, τη γλυφοσάτη και την Πυραμίδα Τροφίμων του 1979 με τα Cheerios και τα Lucky Charms στα θεμέλια.

Όταν βλέπετε τα μηνύματα της βιομηχανίας, ακολουθούν πολύ κοντά τη νοοτροπία και την ορολογία του προβλήματος και της θεραπείας του COVID-19 ολόκληρου του κατεστημένου.

Αυτό είναι που θέλουμε στα τραπέζια μας; Αν το θέσουμε αλλιώς, θέλουμε πραγματικά τον Fauci υπεύθυνο για το φαγητό μας;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »